Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 11

Recommended Posts

Публикувано

Кога пускат Iphone X? С 11.1 ще е.

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

205

• Asen_77

91

• penmark

89

• dessyteneva

80

Публикувано

Сега си ресторнах бекъп на новия тел през icolud но не ми връща снимките в галерията , чета че май трябвало да е включен на зарядно и тогава, има ли такова нещо въведено в ios 11

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

На мен ми се наложи да почакам доста докато ги върне.

Sent from my iPad using Tapatalk

Публикувано

Една вечер ми отне, за да ги върне напълно. А преди поне “иконките” се появяваха, въпреки че самите снимки не бяха напълно заредени.

Публикувано
преди 2 часа, londongunner написа:

Сега си ресторнах бекъп на новия тел през icolud но не ми връща снимките в галерията , чета че май трябвало да е включен на зарядно и тогава, има ли такова нещо въведено в ios 11

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Слави,това е за People в Albums ;)

Публикувано

Еййй тъкмо похвалих батерията на бета 4 и на новата пак я омазаха. :blink:

Публикувано

Хм и друг проблем , не иска да се свърже с vpn-а ми и то само от айфона, от макбука няма грижи, от тел ми дава в лога на впн-а ,че е грешна паролата , но тя не е , баси.... тва пак са пипали нещо по сигурността, миналата година с махането на pptp,сега пак е нещо дребно но докато се разбере.....

Публикувано

Да за впн вече смениха нивото на сигурност и е с друг протокол

Публикувано

То хубаво но да кажат какво правим ,че не мога да си свърша работата... Баси вече не знам какво да му слагам на тоя микротик , накичил съм го с впн-и като коледна елха и сега повечето са аут.

Публикувано

Хаха, добре че са тези рутери. Железни са!!!

Аз го смених протокола, не лично де. Прочети и ако не си бос като мен ще се справиш.

Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk

Публикувано
То хубаво но да кажат какво правим ,че не мога да си свърша работата... Баси вече не знам какво да му слагам на тоя микротик , накичил съм го с впн-и като коледна елха и сега повечето са аут.

Работи с l2tp протокол на mikrotik се поддържа. При мен с pptp не работи отдавна.
Публикувано

То за pptp е ясно още от както излезе ios 10, но до преди последния ъпдейт към 11.0.3 нямаше грижи!? Ще търся из нета да видим дали и някой друг има такъв проблем, пробвах и с друго иос у-во пак така става, дава грешна парола.

Публикувано

Намерих , къде е проблема с VPN L2TP/IPSEC, в iOS 11 ,епъл не допускат за shared secret да има знаци, само букви и цифри трябва да е , при мен имаше и знаци и затова даваше грешна парола, сега всичко е наред .

Публикувано

Публикувано

Хора, направо ме отчаяхте с тази 11-ка. Чета бъговете и все още не смея да ъпдейтна. От към 1 седмица ми дойде официално 11.0.3 и се чудя да ъпдейтвам ли да чакам ли още? Не се занимавам с бети, седя си още на 10.3.3 и чакам уж да се оправят нещата. Та, какво ще ме посъветвате да направя? Клоня към изчакване, но ми е мерак да видя и новата iOS

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

След няколко дни ще излезне 11.1 . Там нещата са доста подобрени.

Публикувано

А някой ще каже ли как стоят нещата със Smart Invert опцията?

Публикувано (редактирано)
преди 4 часа, anych написа:

Хора, направо ме отчаяхте с тази 11-ка. Чета бъговете и все още не смея да ъпдейтна. От към 1 седмица ми дойде официално 11.0.3 и се чудя да ъпдейтвам ли да чакам ли още? Не се занимавам с бети, седя си още на 10.3.3 и чакам уж да се оправят нещата. Та, какво ще ме посъветвате да направя? Клоня към изчакване, но ми е мерак да видя и новата iOS

Трай си,... не ти трябва да минаваш от 10.3.3 на 11.0.3. Според мен минусите са по-вече от плюсовете на този етап.

Редактирано от rooibos
Публикувано

Голям майтап е тая iOS 11. От два дни пак имам проблем с тегленето на апове, но поне този път не ме дразни толкова защото така или иначе съм с бета и се предполага, че е нормално да има бъгове, та... :D 

Публикувано

Явно проблемите са само при предните модели , на 8+ работи прекрасно!

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

И моя 8+ работи прекрасно...11.0.3, и не на последно място батерията е чук!

Публикувано

Dean какви проблеми имаш на 8+ ? Да батерията е повече от чук !

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

И при мен работи добре 11.0.3.
Бъгове, които са ми направили впечатление досега:
- невъзможно завъртането на спрингборда (а преди мрънках, че ме дразни на +а как се върти). С рестарт се оправя. 1-2 пъти ми се е случвало
- понякога телефонът си седи на бюро със светнат дисплей на локскрийн и не се гаси; и нещо подобно - вадя го от чантата и е с включен дисплей на блърнат екран
- уиджетите понякога не се изкарват целите

Надявам се 11.1 да оправи нещата и особено проблемите на другите, които звучат доста по-сериозни от моите.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...