gogi6 Публикувано Октомври 24, 2017 Сподели Публикувано Октомври 24, 2017 Кога пускат Iphone X? С 11.1 ще е. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 Сега си ресторнах бекъп на новия тел през icolud но не ми връща снимките в галерията , чета че май трябвало да е включен на зарядно и тогава, има ли такова нещо въведено в ios 11Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 На мен ми се наложи да почакам доста докато ги върне. Sent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 Една вечер ми отне, за да ги върне напълно. А преди поне “иконките” се появяваха, въпреки че самите снимки не бяха напълно заредени. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 преди 2 часа, londongunner написа: Сега си ресторнах бекъп на новия тел през icolud но не ми връща снимките в галерията , чета че май трябвало да е включен на зарядно и тогава, има ли такова нещо въведено в ios 11 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Слави,това е за People в Albums 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 Еййй тъкмо похвалих батерията на бета 4 и на новата пак я омазаха. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 Хм и друг проблем , не иска да се свърже с vpn-а ми и то само от айфона, от макбука няма грижи, от тел ми дава в лога на впн-а ,че е грешна паролата , но тя не е , баси.... тва пак са пипали нещо по сигурността, миналата година с махането на pptp,сега пак е нещо дребно но докато се разбере..... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 Да за впн вече смениха нивото на сигурност и е с друг протокол Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 То хубаво но да кажат какво правим ,че не мога да си свърша работата... Баси вече не знам какво да му слагам на тоя микротик , накичил съм го с впн-и като коледна елха и сега повечето са аут. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 Хаха, добре че са тези рутери. Железни са!!! Аз го смених протокола, не лично де. Прочети и ако не си бос като мен ще се справиш. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mircosoft Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 То хубаво но да кажат какво правим ,че не мога да си свърша работата... Баси вече не знам какво да му слагам на тоя микротик , накичил съм го с впн-и като коледна елха и сега повечето са аут. Работи с l2tp протокол на mikrotik се поддържа. При мен с pptp не работи отдавна. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 25, 2017 Сподели Публикувано Октомври 25, 2017 То за pptp е ясно още от както излезе ios 10, но до преди последния ъпдейт към 11.0.3 нямаше грижи!? Ще търся из нета да видим дали и някой друг има такъв проблем, пробвах и с друго иос у-во пак така става, дава грешна парола. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 27, 2017 Сподели Публикувано Октомври 27, 2017 Намерих , къде е проблема с VPN L2TP/IPSEC, в iOS 11 ,епъл не допускат за shared secret да има знаци, само букви и цифри трябва да е , при мен имаше и знаци и затова даваше грешна парола, сега всичко е наред . 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
anych Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 Хора, направо ме отчаяхте с тази 11-ка. Чета бъговете и все още не смея да ъпдейтна. От към 1 седмица ми дойде официално 11.0.3 и се чудя да ъпдейтвам ли да чакам ли още? Не се занимавам с бети, седя си още на 10.3.3 и чакам уж да се оправят нещата. Та, какво ще ме посъветвате да направя? Клоня към изчакване, но ми е мерак да видя и новата iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 След няколко дни ще излезне 11.1 . Там нещата са доста подобрени. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 А някой ще каже ли как стоят нещата със Smart Invert опцията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
rooibos Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 (редактирано) преди 4 часа, anych написа: Хора, направо ме отчаяхте с тази 11-ка. Чета бъговете и все още не смея да ъпдейтна. От към 1 седмица ми дойде официално 11.0.3 и се чудя да ъпдейтвам ли да чакам ли още? Не се занимавам с бети, седя си още на 10.3.3 и чакам уж да се оправят нещата. Та, какво ще ме посъветвате да направя? Клоня към изчакване, но ми е мерак да видя и новата iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Трай си,... не ти трябва да минаваш от 10.3.3 на 11.0.3. Според мен минусите са по-вече от плюсовете на този етап. Редактирано Октомври 28, 2017 от rooibos 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 Голям майтап е тая iOS 11. От два дни пак имам проблем с тегленето на апове, но поне този път не ме дразни толкова защото така или иначе съм с бета и се предполага, че е нормално да има бъгове, та... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 Явно проблемите са само при предните модели , на 8+ работи прекрасно!Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 С 8+ съм и не работи прекрасно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
plam4e Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 И моя 8+ работи прекрасно...11.0.3, и не на последно място батерията е чук! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 Dean какви проблеми имаш на 8+ ? Да батерията е повече от чук !Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 Казаха ли вече кога пускат 11.1? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 28, 2017 Сподели Публикувано Октомври 28, 2017 И при мен работи добре 11.0.3. Бъгове, които са ми направили впечатление досега:- невъзможно завъртането на спрингборда (а преди мрънках, че ме дразни на +а как се върти). С рестарт се оправя. 1-2 пъти ми се е случвало- понякога телефонът си седи на бюро със светнат дисплей на локскрийн и не се гаси; и нещо подобно - вадя го от чантата и е с включен дисплей на блърнат екран- уиджетите понякога не се изкарват целитеНадявам се 11.1 да оправи нещата и особено проблемите на другите, които звучат доста по-сериозни от моите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.