dessyteneva Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 преди 10 часа, peppu написа: Казаха ли вече кога пускат 11.1? Сега от понеделник, но точна дата няма, преди 3 мисля, че ще е, защото iPhone X идва с него най-вероятно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
georgibs81 Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 преди 2 часа, dessyteneva написа: Сега от понеделник, но точна дата няма, преди 3 мисля, че ще е, защото iPhone X идва с него най-вероятно. Как така идва.... телефоните не са ли опаковани и запечатани поне от около месец, че и повече. Имат 11.1 още от както са произведени или при активирането им ще се ъпват до 11.1. Извинявам се за може би глупавия въпрос... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Хората дават по 2300 лв. за телефон, който нито са видяли, нито докоснали. С 11... какво идва никой не го интересува 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Ами това не го помислих от този ъгъл, може и да са с 11.0.3, пък в петъка вече да е налична 11.1, не знам честно казано, но със сигурност ще я пуснат до тогава, аз залагам на вторник, не знам защо Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 IPhone X идва с iOS 11 специално за него си, така че да се надяваме дори да не е 11.1 да няма бъговете, които ние имаме. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Четох почти навсякъде, че Х идва с 11.1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Като дойде ще видим,сега са само догатки.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Октомври 29, 2017 Автор Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Ако не се лъжа, още от началото се каза, че iPhone X ще дойде с инсталиран iOS 11.1 на него. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Дано е по-добър от бета 5, че не беше добре при мен и върнах 11.0.3. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Beta 5 при мен е чукSent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Аааа бъркаш ме с някой. Аз фийдбекнах 2-те неща които ме дразнеха и тогава се върнах на 11.0.3 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 И как точно ще дойде с iOS 11.1? Във вторник ще я пуснат официално, жълтите маймунки в Китай ще я качат на всички готови бройки, ще ги опаковат, ще ги натоварят в сряда в контейнерите, после на кораба и той в четвъртък ще е във Варна да ги разтовари, та в петък да ги разнесат по моловете и техношитовете. Убеден съм, че точно така ще стане. Хич не пътуват по 1 месец през океана. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 При всяко отключване notification bar-a се прибира от втория ред икони нагоре. Имаше го и при 11.0.3 и сега го има при бета 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Има ли значение с коя версия ще дойдат? Този телефон е много различен от досегашните и може да няма обичайните бъгове или да има повече. Знае ли някой. Едно трябва да бъде ясно на всички, които ще наскачат на Х-са: освен стоковите, много малко приложения ще са пригодени за него, ще има кофти разтегнати по екрана приложения, ще има надписи, които се не виждат по закръгленията, а може би ще има черни ленти отгоре и отдолу. Като си спомня когато прехода беше от 4S на 5 какво мазало беше повече от година. Сега ще се хабят много повече нерви със сигурност. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Никакво значение няма, разбира се. Просто ми е смешна тази категоричност на толкова много хора. Най-вероятно повечето произведени телефони са доставени по места и чакат няколкото дни до официалната премиера, а останалите пътуват през океана. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Много бързо ще оптимизират приложенията за Х, или поне приложенията, които наистина си струват и се използват, не говорим за някакви треторазрядни. На някои от тях още в началото на Октомври изписваше, че са оптимизирани за Х, например instagram... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dean Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Instagram е едно от най-използваните приложения в цял свят. Ако той не е “първоразряден” не знам за другите... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 При всяко отключване notification bar-a се прибира от втория ред икони нагоре. Имаше го и при 11.0.3 и сега го има при бета 5 На нито една бета не съм го виждал това. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Има го, има го. Ама не знаех как да го обясня за да го репортна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 29, 2017 Сподели Публикувано Октомври 29, 2017 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 30, 2017 Сподели Публикувано Октомври 30, 2017 Опааа 11.2 бета вадят хората Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 30, 2017 Сподели Публикувано Октомври 30, 2017 Въййй Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Октомври 30, 2017 Сподели Публикувано Октомври 30, 2017 Очаквам да пуснат 11.1 след 15 минути. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 30, 2017 Сподели Публикувано Октомври 30, 2017 След 15 мин ама вторник Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 30, 2017 Сподели Публикувано Октомври 30, 2017 11.2 бета 1 фиксва калкулатора и най накрая тъпата иконка на локацията където все стоеше в статус бара ми Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.