momchil_g Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 И аз съм с 8+ и бета 5, дава ми че няма по-нова от 11.1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 (редактирано) Ако си изтрил бета профила така ще ти дава, ако не е изтрит ще ти излезе 11.2 бета1 Редактирано Октомври 31, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 Ми не мисля, май все още няма 11.2 public beta Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 Не следиш темата явно. https://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/35582-ios-11/&do=findComment&comment=283245 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 Нищо не пише за батерията в информацията, явно няма да има update за нея... от Епъл са решили, че са ок устройствата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 Това не е public! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 (редактирано) И аз си мисля, че има разлика между public beta и developer beta. Редактирано Октомври 31, 2017 от momchil_g Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petkopetkov Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 преди 3 часа, dessyteneva написа: Жестът за мултитаскинга се завърна и уиджета за времето се ъпдейтва, ПУ да не му е уроки Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Вече не се ъпдейтва времето при мен Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 Гадния лаг при отключване от бетите още го има... Не при всяко отключване но го има и дразни. Кой знае дали и кога ще прочетат репортите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Октомври 31, 2017 Сподели Публикувано Октомври 31, 2017 Лага при 3d touch-а го няма и като цяло първите ми впечатления от новата 11.1 са, че работи доста мазно, ако мога така да се изразя. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 На какъв модел го ползваш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Как може на едни да върви добре, а на други не?! Явно разбирането за "вървене" на всеки е различно... И за да не съм изцяло спам, батерията пада по-бързо от 11.0.3. Като цяло 11.0.3 е най-доброто което са вадили за 11 до сега. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 @SpAwN на 6s. Напълно се съгласявам с @penmark. Сутринта изключих телефона от зарядното на 100% като досега съм провел единствено няколко разговора, а батерията вече е 79%. В офиса съм само на WiFi, а други глезотии като background app refresh, location и др. подобни са изключени. И това при положение, че в офиса съм постоянно на лаптоп и телефона го ползвам само за слушалка, а ако го ползвам по-интензивно едва ли ще изкара до вечерта. При 11.0.3 наистина батерията беше една идея по-добре от сега при 11.1. В Епъл имат сериозна нужда от лекар. Очаквах доста повече от 11.1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 При мен пък е обратното на 6s. Батерията беше отчайващо зле на 11.0.3 със спрени всякакви background процеси. На 11.1 всичко ми е пуснато и се държи по-добре. Пак не е като на 10.3.3, но е по-добре от 11.0.3. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Т.е. да си стоя на 10.3.3, а? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Щом още не си ъпдейтнал, най-добре изчакай 11.2. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Аз пък съм супер доволен всичко ми е включено, не съм говорил много, но днес съм почивка Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Опитват да нагласят новата iOS да работи добре, като старата! Радват ме повечето възможности за настройки на Airpods! Screenrecorder-а също. А... и веднъж шернах wi-fi password! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Я да споделя нещо интересно. Тъкмо ресторнах на чисто 11.1 и О чудо! телефона литна. Нищо общо с това дето беше от снощи до сега. Много бързо работи. Чак не мога да повярвам. Ама това след всеки ъпдейт да се прави рестор не си е работа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 1, 2017 Сподели Публикувано Ноември 1, 2017 Public beta 11.2 е налична. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 Ще очакваме 11.1.1 скоро. 11.1 има пробив в активацията.Някой с 11.2 бета може ли да сподели, дали е възможен рестор през iTunes? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
trmkr Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 Снощи се ъпдейтнах до 11.1 и weather widget-a спря да се ъпдейтва. Има ли начин да се оправи или това е бъг на версията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 Рестартирай телефона, бачка си уиджетаSent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 При мен има голям drain на батерията на 8+ след 11.1 .... Осезаемо едно и също потребление до този час на деня не повече от 5-6% преди ъпдейта , а в момента съм на 83% изключен в 6ч сутринта от зарядното с 10 мин интернет до момента и 10 разговора. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 Явно на всеки дивайс е различно. Може би му трябват ден два да се оптимизира телефона. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.