penmark Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 (редактирано) Пробвай с рестор. При мен лага при отключване си остана, макар да не е всеки път. А който пита за времето - ъпдейтва се само на пусната локация. И за да проработи след като се вкл. локацията отивате на екрана където е времето и цъкате върху него за да влезете в приложението, излизате и вече ще се ъпдейтва. Редактирано Ноември 2, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Ноември 2, 2017 Сподели Публикувано Ноември 2, 2017 Чист рестор и всичко наново, а не бек ъп, нали? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Atan Публикувано Ноември 4, 2017 Сподели Публикувано Ноември 4, 2017 (редактирано) Някой при рестарт да има на екрана бяла хоризонтална линия?Появява се само при рестартиране на телефона и след това изчезва като се появи ябълката.Не винаги се появява. Телефонът е Iphone 8. Редактирано Ноември 4, 2017 от Atan Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Ноември 4, 2017 Сподели Публикувано Ноември 4, 2017 И на 7+ се появява... и на 10 и на 11 OSSent from my iPad using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
niksan1973 Публикувано Ноември 5, 2017 Сподели Публикувано Ноември 5, 2017 преди 23 часа, Atan написа: Някой при рестарт да има на екрана бяла хоризонтална линия?Появява се само при рестартиране на телефона и след това изчезва като се появи ябълката.Не винаги се появява. Телефонът е Iphone 8. И при мен е има още от 7-та. Сега съм 8 + и същата работа. Това проблем ли е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 5, 2017 Сподели Публикувано Ноември 5, 2017 Не мисля, че е проблем. При мен пък, ако получа норификация по време на разговор, екрана остава черен с нотификацията на него. От 11.0 ми е така. След рестор също. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Ноември 5, 2017 Сподели Публикувано Ноември 5, 2017 На 6s от 10 насам е така с тази линия.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Ноември 5, 2017 Сподели Публикувано Ноември 5, 2017 (редактирано) Не съм правил чист рестор сигурно от в9 насам. С 6-цата съм. След като излезна в11 имах доста проблеми. Почна да ми крие номера, лаг и прочие. Сега с 11.1 поне това със скрития номер се оправи, но пък дрейна на батерията е голям. Имам един пасианс дето си играя много на него. Преди телефона не го усещаше. Сега батерията пада бързо а телефона почва да загрява яко. Много ме е яд, че минах на в11. А тия педерунгели много бързо спряха подписването на 10-ката. Редактирано Ноември 5, 2017 от PeTk0FF 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Ноември 5, 2017 Сподели Публикувано Ноември 5, 2017 Аз лично от много време насам избягвам да слагам по-нова от следващата версия софтуер на тази, с която идва телефонът. В моя случай с 6S, iOS 10.3.3 ще е последната версия, с която ще го ползвам.При теб на 6-цата това е трети голям ъпдейт - не знам въобще защо си се подлъгал да го сложиш, при условие, че твоят модел редом с 6+ не оперираха добре още от началото, дори с оригиналната им iOS 8 и лагваха - най-вече заради малкия обем на RAM-а. Де факто това бяха просто малко овърклокнати 5S с по-голям екран. Беше повече от ясно, че iOS 11 ще ги убие по начин, по който iOS 9 уби 4S. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Ноември 5, 2017 Сподели Публикувано Ноември 5, 2017 Аз съм с 6-ца и нямам драми с 11. Вярно, че не е супер бърз, ама е телефон на 3 години вече. Батерията си му държи доволно дълго, не съм забелязал някакви дразнещи бъгове или сериозни лагове. Така че смея да твърдя, че е доста далече от мъртъв. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 6, 2017 Автор Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Втория ми телефон е 5s и също е с iOS 11.1 и си работи. Да както каза колегата по-бавен е в сравнение с 7-цата, но пък той е на повече от 4 години Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Не съм правил чист рестор сигурно от в9 насам. С 6-цата съм. След като излезна в11 имах доста проблеми. Почна да ми крие номера, лаг и прочие. Сега с 11.1 поне това със скрития номер се оправи, но пък дрейна на батерията е голям. Имам един пасианс дето си играя много на него. Преди телефона не го усещаше. Сега батерията пада бързо а телефона почва да загрява яко. Много ме е яд, че минах на в11. А тия педерунгели много бързо спряха подписването на 10-ката. Време е да направиш един рестор и сетнат като нов! Ще имаш полза. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
raduloff Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 И като нов го правих, но все си е стар. 6- цата ми лагва !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Лоша работа, че "убиват" така телефоните с ъпдейти. Не го очаквах това. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Съвсем нормално, нали трябва нещо да те накара да си купиш новия им продукт. Лошото е, че почнаха да намаляват честотата на процесора пропорционално със стареенето и износването на батериите и оттам също те принуждават да им даваш пари за нови батерии- това вече е много мръснишки номер. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Батерии всеки сервиз сменя за около 50 лв. Вече за дисплеи и по-сложни неща, не е добре да се рискува и там излиза солено в оторизиран сервиз. Аз съм доволен, че изобщо получаваме ъпдейти за 4-5 г. Мисля, че на всеки е ясно, че малко или много един хардуер произведен 2014 г. (да кажем), ще работи по-мудно със софтуер от 2017. Всеки си взима решението дали да ъпдейтне или не. Лошото в случая по-скоро е, че Епъл ти дават единствено възможност да надградиш, а не и да върнеш назад. Но това е и за добро. Най-новите ъпдейти носят повече сигурност откъм защита на данните и запушват пробойни. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Защо да ни карат да си купуваме новите телефони, като има достатъчно фенове които си купуват най новото без да им е умряло "старото" Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Миналата седмица ми се наложи да ползвам един iPhone 4 с iOS 7.1.2 и беше направо трагедия. По 5-6 секунди чакам да ми отвори някое приложение. Представям си ако имаше по-нов iOS за него Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Стига, човек, SE-то ми с 11 стана зле. 11.1 още по зле... Да чакам ли да го оправят или по зле ще става? Не е нормално тел на 1,5г да го ос*рат, а пък го реновираха преди 6 месеца с 32/128 gb памет... Избягах от Андроид заради това, а то и тук взе така да става... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Избяга от Андроид-а заради честите ъпдейти които идват едновременно за всички?!? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Не знам за какви лагове говорите! Малкият е с 5s iOS 11 и телефона си работи добре, даже майнкрафта цепи мрака, жената вчера смени 6 със 7 и каза, че не вижда разлика в бързодействието м/у двата телефона. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) преди 1 час, baronbg написа: Избяга от Андроид-а заради честите ъпдейти които идват едновременно за всички?!? Хахахах не Заради това, че с новите ъпдейти старите телефони стават досадно бавни и лагват Иначе пък там можеше да си върна старото без дерт Даже сега съм сложил Линидж на старото lg g3 и работи по-добре от ифона в момента, само ако не беше толкова грамаден, ама тва е друга тема. Дано скоро оправят иос, че лошо Толкова си харесвам малкото телефонче. Толкова ми е удобно, не знам с какво друго бих го сменил Редактирано Ноември 6, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Не знам за какви лагове говорите! Малкият е с 5s iOS 11 и телефона си работи добре, даже майнкрафта цепи мрака, жената вчера смени 6 със 7 и каза, че не вижда разлика в бързодействието м/у двата телефона. Питай жена дали вижда разлика в бързодействието...... моята не вижда между 5S и SE, това далеч обаче не означава, че няма значение кой от двата ще си вземеш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
lambreto Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 (редактирано) И аз нямам проблем с 5s на 11.1. Също не виждам голяма разлика между 10 и 11. Може би една идея по-бавно, но нищо драстично. Нищо общо с 4-ките като ги прецакаха с последната им версия. Редактирано Ноември 6, 2017 от lambreto 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 На децата 5s и 6 се държат доста прилично с 11.1Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.