algor Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 преди 5 часа, Anthony написа: Миналата седмица ми се наложи да ползвам един iPhone 4 с iOS 7.1.2 и беше направо трагедия. По 5-6 секунди чакам да ми отвори някое приложение. Представям си ако имаше по-нов iOS за него Старата ми, бойна 4-ка, стои в шкафа и винаги нея ползвам при аварийни ситуации. Но...без приложения да ползвам. Само СМС и обаждания, с които нямам забележки към телефончето. Не е скорострелно, но върши работа. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Да, аз съм точно така. Даже и хоум бутона му е доста зле и ще го нося на шефа да го оправи, че да имам нещо за бекъп. Аз качих само месинджър и уотсапп, ама беше тегаво Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Аз всяка година продавам текущия си айфон, а бекъпа ми е нокия. Ако говориме за бекъп няма по-добро А иначе си стоя на 10.3.3. Да качвам ли на 11.1 не разбрах!? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Качвай ! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Недей, щото не можеш върна после 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Ноември 6, 2017 Сподели Публикувано Ноември 6, 2017 Удобното бакъпа да ти е стар iPhone /при мен е 4S/ е защото само слагаш appleID то в iCloud и всичко ти е там, телефони, календари, бележки, снимки и т.н. дреболии. Само като се замисля колко си играх за да прехвърля контактите в една нокия s40 и ..... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 преди 10 часа, penmark написа: Недей, щото не можеш върна после И за какво му е да връща? 11.1 е ок! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 Минал покрай ОК... Към 11.3 може и да стане ок. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 Ако се съди по устройствата в профила ви, мисля че не е удачно да се вадят глобални изводи. На 7 работи добре! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 Не знам . И аз хванах последния влак с връщането към 10.3.3 и като чета тук за сега нямам никакви амбиции да качвам нагоре . Ще чакам 11.3.3 и тогава вече може би ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 Тъжна е тая констатация. Затова трябва нсяка година да се сменя апарата - караш на текущата версия, добра или лоша, ама ако за най-новия апарат не е оптимизирана...Аз бях на 11.0.2 и вървеше много мазно на 7-цата, батерията беше ОК, но ме издразниха черните екрани от време на време, затова даунгрейднах. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 (редактирано) Довечера дали ще има 11.1.1 п.п. 11.2 public beta 2 пуснаха, значи ще се скача директно на 11.2 Редактирано Ноември 7, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 Аз бях от най-върлите фенове на яБълката, но от около 4 години уважението ми към тях започна да се променя в посока омраза. Не съм влизал във форума от сигурно 2 години, но с Алекс се запознахме още покрай най-най първия Айфон. Това си беше революция на пазара. Учехме се на джейл /Сашо ме учеше/. Той пък си купи още 3-4 бройки, за да може да ги разглабя та да се учи да ги отремонтира. Още хора се присъединиха, почнаха и да пишат програми на БГ като БГ Локализацията. Писахме писма на Епъл да пуснат меню на БГ с наша локализация. Момчета даже даваха техния си продукт безплатно на Епъл само и само да имаме Кирилизация но ония ни отрязаха. Хубавите им телефони бяха хубави до към 5се. След това е едно и също само цената се увеличава. Много неща почнаха да ме дразнят. Дразни ме и спирането на стари, но качествени версии на софтуера. Сега като гледам как се дънят с в11 на софта и с Айфоните си 8 и Х цирка им е пълен. Щом като хора чакали и спали пред магазина за новия Х тичат след два дни да го върнат не са добре нещата. За сметка на тях обаче едно умряло телефонче започна да се събужда и започнах да се заглеждам към него. Говоря за новото Блекбъри. Още малко ще ги трая и ще се развеждам с тях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 7, 2017 Сподели Публикувано Ноември 7, 2017 От 1 час цъкам 11.2 PB 2. Пфффф много е добро това. Доближаваме се до това което трябва да бъде ios. Много по-добре движи от 11.1 Утре вечер ще имам информация за батерията. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Не знам кой е доволен от 11.1, но аз определено не съм. Става въпрос за 7 Plus, целия телефон лагва все едно използвам iPhone 3G, приложенията крашват постоянно, а тези които работят що годе нормално лагват отвратитлено. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Аз съм доволен! Това е защото си ресторвам телефона 2-3 пъти в годината! Никога не връщам бакъп, защото не виждам смисъл. Ако ти се занимава с рестор, очаквам мнение след час-два Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Светослав Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Gogi6 пез itunes ли правиш рестор или през менюто на телефона? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Няма такава опция в менюто на телефона. Рестор се прави само през iTunes. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Аз съм без рестор и телефона лети, със сумати бети качвани във времето но сега се замислих дали да не направя един на чисто. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Задължително е! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
valkov1989 Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Няма такава опция в менюто на телефона. Рестор се прави само през iTunes. Това не е ли същото като рестор?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Аз даже имам съмнения, че чистия рестор през мак и през уиндоус не са едно и също, а ти питаш дали чист рестор е същото като да изтриеш настройките. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 Кажи честно.. 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 При всяко входящо при заключен телефон остава на един черен екран със зелената лента над часовника. С чист рестор съм, че го взех от сервиз за смяна на слушалка. Много гадно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
koksibg Публикувано Ноември 8, 2017 Сподели Публикувано Ноември 8, 2017 И аз съм така с тая лента. След като сложих 11 се получи. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.