ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 Разтеглям я...по default я правя и не става! Един колега и той пробва на неговия и на него не му илиза снимката на цял екран... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 При мен пък малка снимка, която съм редактирал, веднага се отваря на целия дисплей! Никога бекъп. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 (редактирано) Не съм правил бекъп пичове имам Х на 12 дена... Редактирано Ноември 20, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 Това си е бъг от години и няма обяснение Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 (редактирано) Интересно...ще се поразровя да видя дали ще открия проблема...благодаря за вниманието! Редактирано Ноември 20, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 При мен се получи когато импортнах гугъл контактите в айклауда. Редактиране на самия контакт и наместване на снимката оправя бъга. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 Така...след като направя снимка на снимката и я сложа на контакта проблема изчезва,но ако сложа снимка от камерата не иска да ми я показва на целият екран... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 И тази закономерност отпада. Имам такива снимани с телефона и си ги показва на цял екран. Както каза Тони, проблема си е отдавна и логично обяснение не съм чул ( прочел). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Ноември 20, 2017 Сподели Публикувано Ноември 20, 2017 https://discussions.apple.com/message/13205097#13205097 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Ноември 21, 2017 Сподели Публикувано Ноември 21, 2017 На някой случва ли му се настройките на кемерата /светкавица, лйав фотос/ да не се запазват и всеки път да са включени? Супер дразнещо. И да, направил съм го за сетингс да ги запазва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 21, 2017 Сподели Публикувано Ноември 21, 2017 Не. Така са ми настройките. http://kachi-snimka.info/images-2013/bwy1511262929k.png Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marbu Публикувано Ноември 21, 2017 Сподели Публикувано Ноември 21, 2017 @arm11 При мен го има този проблем. Live photos веднъж са пуснати , следващия път-не. Не мога да хвана конкретна закономерност , а според всички настройки за запзване и тн. трябва да са изключени. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 21, 2017 Сподели Публикувано Ноември 21, 2017 преди 19 часа, victor11 написа: https://discussions.apple.com/message/13205097#13205097 И това не е решението на проблема...карам си на снимка на снимката аз засега...поне знам че работи! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Пичове,само при мен ли се получава този”бъг” като тръгна да приключвам разговора да не ми светва дисплея или да светне по-късно от обичайното? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Не е само при тебе и въобще не е от сега... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Не се случва всеки път,но се случва. Помислих,че в от замърсяванията под протектора,но днес една колежка се оплака от същият проблем и затова реших да попитам.Благодаря! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Приятели, кажете моля който е със iphone 7 как работи със последния ъпдейт на 11? Питам защото аз си стоя още на 10.3.3 и вече ме сърби да кача нагоре но незнам ОК ли е вече, има ли сериозени бъгове още? Конкретно за 7 питам. Поздрави Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stillkillx Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 ios 11 е ужасна, съжалявам,че изобщо се прецаках да си я кача... 1.Телефона ми загрява супер много при 5 минути работа (чак пари), 2.Пада батерията много бързо при работа 3.Дори и да не го пипам батерията пак пада, 4.Като цяло е бъгната цялата iOS.. А с тва нагряване и батерия направо се чудя дали да не го дам на Теленор да си го оправят. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Снощи нямаше ъпдейт, днес няма ъпдейт... Кво става... Ша речеш, че вече сме с най-стабилната версия на ios... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 22, 2017 Автор Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 преди 30 минути, Ангел Арнаудов написа: Приятели, кажете моля който е със iphone 7 как работи със последния ъпдейт на 11? Питам защото аз си стоя още на 10.3.3 и вече ме сърби да кача нагоре но незнам ОК ли е вече, има ли сериозени бъгове още? Конкретно за 7 питам. Поздрави Аз съм с iPhone 7 и съм минал през всички ъпдейти на iOS 11 и в момента съм с последната версия 11.1.2. Телефона си работи напълно нормално, нямам никой от изброените проблеми на предишния пост и ти препоръчвам да си качиш последната версия. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Викаш да скачам в дълбокото не грее както казват горе, така ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 22, 2017 Автор Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Никога до сега при всички излезли версии на iOS 11 не съм забелязал греене. Разбира се всеки ползва телефона си различно. Аз мога да кажа при напълно нормална дневна употреба. Не играя игри на телефона си. Ползвам го основно за разговори, браузване, приложения който ползвам и т.н. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 И моят не грее, но батерията не е същата като с десетката, малко като че ли се поосвести с последната версия, ама не е както беше, уиджета за времето (стоковия) си прави каквото си иска, ъпдейтва се когато му хрумне, от време на време при разговор не мога да затворя, защото екранът го няма... вярно е, че най-добре да се ъпдейтва, ама поне го направи с рестор на чисто и дано нямаш ядовеSent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Благодаря ви за ответа, но явно все още виждам еднозначно мнение и това ме кара още да се колебая тя 10 си върви добре дето се вика нямам зор да минавам на 11, ама заради разните там глезотии ме блазни Поздрави Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Ами аз все още се надявам да я оправят, свикнала съм да ъпдейтвам както самия телефон, така и прилаженията и си нося последствията, ама точно това вътрешно любопитства ме кара да го правя, като цяло ми харесва 11-ката и не бих стояла на старата версия, не знам какво да ти кажа, то си е до човека и до навиците. Разгледай по-назад темата и реши, ако можеш да се примириш с изброените бъгове, които все пак може и да не ти се струпат всичките, скачай, ако не - чакай поне 11.2 и стискай палци да не е зле и тя.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.