stillkillx Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Е добре при вас като не грее, при мен и при един приятел също така, направо пари и телефона държи 3 часа при нормална употреба.. Малко чат и фейсбук, а и да не забравям, че батерията си ми пада ей така без нищо да правя.. Кажете как да го фиксна? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 За 7 ли става въпрос и при теб и как си ъпдейтнал с рестор или OTA? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 22, 2017 Автор Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 Аз винаги всички телефони който съм ползвал съм ги ъпдейтвал винаги когато излезне нов софтуер и е било възможно. При първите телефони, поради невъзможността телефоните да работят без джийлбрейк не се ъпдейтваше винаги, но след като вече съм ползвал фабрично отключени телефони, винаги съм ъпдейтвал всичкия софтуер и всички приложения до последна възможна версия. Включително това важи и за двата телефона който ползвам постоянно всекидневно - iPhone 7 и iPhone 5s. Всичко се ъпдейтва ОТА всеки път. iPhone 5s е връзван към iTunes когато тествах бета версии на iOS 7. От тогава винаги ъпдейтвам ОТА. iPhone 7 го ползвам от една година - септ. 2016 и никога не е закачан към компютър. Винаги е ъпдейтван ОТА. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 И при мен си работи нормално последната ос на моя iPhone SE,толкова ми хареса операционата система че днес си купих и чист нов iPhone 8,току що го ъпдеитнах до 11.1.2 ос.Страхотен телефон е и много му се радвамSent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nbotov Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 При мен след обновяване до 11.1.2 батерията си заминава като вода в спукана бутилка. С 11.0 и 11.1 нямах такива проблеми. И това при положение,че телефона не го ползвам постоянно,защото по време на работния ден използвам на 99% служебния си телефон. Незнам какво правят,но е време да го оправят. Днес е свален от зарядното в 06:00 и в 21:00 е на 1%. Другото,което е незнам откъде ги изкара тези 5 часа използване след като 4 часа бях на семинар с 10' почивка. Телефона е 6s. Прилагам и скрйншот. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 И при мен с 6s не е добре и имам подобни показатели!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 При мен също работи добре, както и на 6с+, но има едни проблеми, за които споменавах преди и още не са оправени. Свързани са с дисплея:- понякога, като някой ми звъни, стои черен екран- понякога заварвам телефона с включен дисплей на локскрийн, ама разфокусиран/размазан и без часовник- понякога по време на разговор не мога да затворя - пак стои на размазания екран и нямам никакви опции. Като дам power се заключва. Отключвам и чак тогава затварям. Тези бъгове са недопустими и са ми се случвали само на андроид. Работата с телефонията и дисплея трябва да са напълно изрядни и не знам защо Епъл не могат вече 2 месеца да си оправят бакиите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petar258 Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 @stillkillx махни фейсбук и месинджъра му и виж дали грее. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bache_kolio Публикувано Ноември 22, 2017 Сподели Публикувано Ноември 22, 2017 При мен на 7-цата работи перфектно и 11-ката е доста мазна като функции. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Гледам, че има и 11.2 pb4 там как ли се държи, някои да я ползва? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Много се извинявам но имам един въпрос как се правят скриншоти на дисплея на iPhone.Съвсем нов потребител съм на iPhone и някои неща не са ми ясни.Предварително ви благодаря за отговораSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Power + home 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 преди 11 минути, Ангел Арнаудов написа: Гледам, че има и 11.2 pb4 там как ли се държи, някои да я ползва? Кое как се държи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Кое как се държи? Имах предвид как е спрямо 11.1.2, защото имам beta профил и се чудех дали да не я пробвам нея. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Лично аз я сложих, защото батерията при 11.1.2 падаше осезаемо бързо. Държа телефона в ръка и виждам как падат проценти като секундарник:))) Сега съм добре. Работи стабилно. Това е. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Приятели нямам опит с iPhone,но имам огромен опит с BlackBerry и Андроид и на базата на този ми опит мога да кажа че за смартфоните няма нищо по хубаво от официалните версии на ос,колкото пъти съм тествал разни бети ос толкова пъти съм се убеждавал че не са добре и са с доста проблеми.Дори и в момента някоя версия на операционата система да има известни проблеми рано или късно ще пуснат фикс оправящ бъговете.Приятен ден на всичкиSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Тя 11ката си е все още една голяма бета, чакаме официалната всички 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Ясно значи смартфоните ни могат да работят още по добре тогава,като гледам как гладко си работи моя iPhone 8,представям си с по стабилна версия на ос-та какво ще е.Пред смартфоните които съм ползвал досега айфоните ми се виждат великолепни.Изключително бързи саSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 преди 3 часа, Ангел Арнаудов написа: Гледам, че има и 11.2 pb4 там как ли се държи, някои да я ползва? По-добре от всички версии на 11 досега. Изтрили са ми поста от снощи където бях направил скрийншот на батерията. 2 дена стендбай, 5:30ч екран и имах още 27% батерия. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Поста не е изтрит, а е преместен в темата за батериите! Там му е мястото! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 (редактирано) преди 17 часа, nbotov написа: Не цитирай! Sent from my iPhone using Tapatalk И моя 6S е с почти идентични показатели. Виж кои приложения точат най-голям процент батерия и ще разбереш от къде са часовете в usage. Възможно е някои от тях да работят в бекграунд режим. Редактирано Ноември 23, 2017 от arm11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stillkillx Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 преди 17 часа, petar258 написа: @stillkillx махни фейсбук и месинджъра му и виж дали грее. Грее и пада батерията без нищо да правя... Дори с всичко изключено - wifi,4g... А също така от вчера го държа като фабричен след рестор и нямам нищо свалено... Положението е същото грее и пада батерията яко, без да го пипам.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Не е ли в гаранция , носи им го направо щом е толкова зле . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stillkillx Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 В гаранция е, ама имам следи от употреба и не знам дали няма да се заядат иначе има още 4 месеца към apple и още 1 към Технополис.. Тоест 1г и 4 месеца. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Нищо не пречи да пробваш са го занесеш сякаш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.