simba4 Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Недей го носи в Технополис, директно пращай към Креатив, в магазина ще се заядат!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Ноември 23, 2017 Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 Къде пише в гаранционните условия, че трябва да е без следи от употреба? Носи го в Криейтив и не го мисли. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Ноември 23, 2017 Автор Сподели Публикувано Ноември 23, 2017 А не е ли по-добре да го занесе в iStyle? И те вече са оторизиран сервиз на епъл! Имаше тема за проблемите със сервиза на Криейтив! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 24, 2017 Сподели Публикувано Ноември 24, 2017 Аз изпратих 10.3.3 в миналото и метнах 11.2 pb4 и като че ли наистина всичко изглежда добре за сега. Батерията се държи адекватно сякаш, единствено забелязвам в някой моменти че леко се понагрява нещо вътре, което липсваше преди, но все още не съм забелязал при какви ситуации се случва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6e Публикувано Ноември 24, 2017 Сподели Публикувано Ноември 24, 2017 При мене на 11.2 бета 4 времето пак не се ъпдейтва на уиджета. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stefan53 Публикувано Ноември 24, 2017 Сподели Публикувано Ноември 24, 2017 Тая бета 11.2 кога ще излеза официално ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Ноември 25, 2017 Сподели Публикувано Ноември 25, 2017 Последната бета на 11.2 е 4, а дали ще има бета 5 или ще пускат официално 11.2, не е ясно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 При мен за първи път след последния ъпдейт ОТА , се наблюдава голям дрейн на батерията , по това време съм обикновенно на 65-70% А и няма как да съм използвал дисплея 11часаSent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 Ами не, батерията не е това което беше при 10. След няколко дни ползване на 11.2 pb4 се забелязва осезаема висока консумация при включен екран, при стендбай като че ли си точи нормално но при работа процентите си вървят надолу безвреме. Иначе греенето май изчезна, единствено батерията според мен си остава големия бъг сега. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 Аз до 11.1.1 нямах грижи с батерията .Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 На мен често взе да ми се случва някой като ми звъни да не мога да му вдигна. Смисъл плъзгам си пръста, ама тъча сякаш не работи. На към около 10-тото плъзгане хваща. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 На таблета ( еър 2) с 11.2 бета 4 приложението файлс не отваря нищо от гугъл драйв, вижда файловете но като чукна върху тях не се случва нищо. На телефона с 11.1.2 няма грижа. Може ли някой да провери при него как е. Благодаря. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 На мен често взе да ми се случва някой като ми звъни да не мога да му вдигна. Смисъл плъзгам си пръста, ама тъча сякаш не работи. На към около 10-тото плъзгане хваща. Това за Iphone ли?! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 iPhone SE 64GB GOLD на Telenor ios 11.2 beta4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
tihomir_0 Публикувано Ноември 27, 2017 Сподели Публикувано Ноември 27, 2017 При мен също го има със 10.3.3 iPhone SE 16 GB.Цъкаш power button еднократно и после вдигаш.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Ноември 28, 2017 Сподели Публикувано Ноември 28, 2017 11.2 PB5 преди малко излезе и се инсталира Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Мнения за 5-та бета...някой нещо? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Аз съм доволен, основния проблем с батерията като че ли го няма вече, но не смея още да се радвам много Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 За това казах че не бързам да се радвам времето ще покаже дали е оправен проблема 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Ами всъщност не беше с час, а с няколко часа по малко. Нещо определено я ядеше здраво. Сега на първо време не е така, доста по добре е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 (редактирано) Аз от няколко бети само ъпдейтвам и ония ден на последната бета се омаза тотално и ресторнах на 11.1.2 Усети се забързване на телефона. Вече 2 дена го ползвам и е добре. Върви си мазничко. Батерията е добре. Днес е втори ден преди малко се върнах от работа и беше на 43%, но го включих, че ще ми трябва за после. Иначе преди малко бета 6 пуснаха без буква което си е GM. Евентуално вторник за всички. Редактирано Декември 1, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Я да, включвам на шеста Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 2, 2017 Сподели Публикувано Декември 2, 2017 Ако някой са чуди дали да ъпдейтва на 11.2, когато излезе, в това видео може да намери отговора. Ревюто е за Iphone 10, но важи и за по-старите у-ва. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 2, 2017 Сподели Публикувано Декември 2, 2017 http://www.redmondpie.com/fix-iphone-on-ios-11-restarting-crashing-december-2-issue-temporary-workaround/Този бъг се появи на SE на жена ми снощи от нищото, постоянен респринг и половината приложения не се отваряха, рестарт на помага. След reset all settings всичко тръгна.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 2, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 2, 2017 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.