peppu Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Никаква промяна откъм батерия. Поредния разочароващ ъпдейт. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Няма грижа с батерията вече . Направи ли си рестор ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 За мен е точно обратното с ъпдейта от миналата седмица ми се скапа батерията а след този последния пак съм както преди 2 дни ползване на тел , без грижи.Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Здравейте колеги! Със iOs 11.2 съм. Имам голям проблем с батерията от както си качих ios 11. Нормално ли е usage: 4:39 и stand by: 10:36 часа? Става въпрос за iphone 7. Телефона е на една година още е в гаранция. При 10.3.3 нямах подобен проблем и никакви ядове. Направил съм му ресет на настройките изключил съм си assistive touch ресетнал съм телефона,но нищо не помага. Някакви идеи имате ли? Забелязал съм също че когато го ъпдейтвам с нов софтуер от самия телефон,при зареждането с логото на apple не се зарежда докрай,след което се стартира телефона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 (редактирано) преди 2 часа, Nikikisov написа: Здравейте колеги! Със iOs 11.2 съм. Имам голям проблем с батерията от както си качих ios 11. Нормално ли е usage: 4:39 и stand by: 10:36 часа? Става въпрос за iphone 7. Телефона е на една година още е в гаранция. При 10.3.3 нямах подобен проблем и никакви ядове. Направил съм му ресет на настройките изключил съм си assistive touch ресетнал съм телефона,но нищо не помага. Някакви идеи имате ли? Забелязал съм също че когато го ъпдейтвам с нов софтуер от самия телефон,при зареждането с логото на apple не се зарежда докрай,след което се стартира телефона. Това със (не) зареждането докрай не е проблем...пробвал ли си с restore да видиш дали няма да се оправи проблема с батерията? Редактирано Декември 5, 2017 от ElemenT (a.k.a. Chiko) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Само рестор не съм му правил,сега мисля да му направя един да пробвам и това. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Рестор от бак ъп ли да правя? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Не. Рестор на чисто в DFU режим Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 А може ли да ми кажвш как да влезна в този режим? Защото като не съъм в DFU режим ми изписвя грешка Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 https://www.google.co.uk/amp/s/www.imore.com/how-to-reset-enter-dfu-mode-iphone-7%3fampSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 А може ли да ми кажвш как да влезна в този режим? Защото като не съъм в DFU режим ми изписвя грешка Каква грешка? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Декември 5, 2017 Сподели Публикувано Декември 5, 2017 Аз съм доволен от батерията как се държи след новия ъп,снощи го зареждах телефона и сега е на 71% с постоянно включен мобилен нет.Днес го ползвах предимно за телефони разговори.С iPhone 8 съм Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Само при мен ли супер често иска паролата за Apple ID? Събуждам се и на локскрийна иска парола.. Слагам го да се зарежда и след известно време, пак.. Направо ми писна.. Това не е точно от последния ъпдейт. И преди това ми се е случвало по няколко пъти на ден да ми я иска безпричинно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Това ми го прави постоянно на apple tv Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 При мен е само на телефона. Не доумявам каква е причината.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 И при мен беше почнало преди известно време, не помня коя версия на 11-ката беше, но спря само след като няколко пъти си вкарах паролата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 При мен е само на телефона. Не доумявам каква е причината.Sent from my iPhone using Tapatalk Смени я, може да се оправи!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Наскоро ме накараха да си я сменя. През година някъде ме насилват в това отношение Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Виж излез от всички устройства, може там да е проблема, понеже скоро си я сменял!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nikikisov Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 При опит за рестор в DFU режим ми изписва следната грешка: The Iphone “Iphone” could not be restored. An unknow error occured (3194). Някой имал ли е подобен проблем? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 преди 6 часа, DreamcatcheR написа: Само при мен ли супер често иска паролата за Apple ID? Събуждам се и на локскрийна иска парола.. Слагам го да се зарежда и след известно време, пак.. Направо ми писна.. Това не е точно от последния ъпдейт. И преди това ми се е случвало по няколко пъти на ден да ми я иска безпричинно. При мен твоят случай не е толкова досаден и сравнително рядко ми излиза покана да си вкарам паролата, ама често пък ми излиза искането "approve this iphone" с текст нещо от сорта на "approve this iPhone - go to one of your other devices signed into icloud to approve this iPhone." И като вляза там (на Мак-а, да речем) не ми дава нищо да правя, а само ми показва листнати устройствата ми. Това от 3-4 месеца (и повече, може би) ми излиза адски често и ме побърква, ебаси... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Изключи си двустъпковата верификация на https://appleid.apple.com/Ако искаш все пак да я ползваш, пробвай поне да я изключиш и включиш. Понякога така се оправят разни облачни проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Махнах я още...преди месец и половина някъде и излиза и с нея и без нея. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Сложих и аз 11.2, телефона стана като стрела, но батерията е проблемна. Дано скоро пуснат някой ъпдейт. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 6, 2017 Сподели Публикувано Декември 6, 2017 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.