gogi6 Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Рестора е задължителна стъпка, която трябва да направиш, за да изключиш вероятността бъг в софтуера. Ако има проблем в хардуера, няма как да помогне. Предлагам колегата Nikikisov да сподели в темата за батериите скрийншот и инфо дали използва блутут устройства, свързани с телефона. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Nikikisov да изтегли фърмуера наново и да направи нов рестор. И не забравяйте, че активните процеси в 11 са повече и е нормално да има повече натоварване върху у-вото, съответно да рефлектира върху живота на батерията. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
marbu Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Здравейте, за да не отварям конкретна тема, ще попитам тук. При рестор на X и set as new, след въвеждане на icloud aкаунта, освен контактите ще се сихронизират ли и снимките от клауда? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Декември 13, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Ако преди това бекъпа който е направен ги съдържа, да ще ти ги върне. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 11.2.1 е налична за сваляне. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Ако преди това бекъпа който е направен ги съдържа, да ще ти ги върне. Какво общо има бекъп със set as new?Снимките от Photos се синхронизират с тел. ако е включена опцията в Settings/iCloud. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 преди 7 минути, kal1ch написа: 11.2.1 е налична за сваляне. Батерията как се държи??? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Ти сериозно ли?!?!?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Помисли малко и пак попитай. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 (редактирано) преди 9 минути, arm11 написа: Батерията как се държи??? 3 дни изкарах с нея. 18 часа ползване! Редактирано Декември 13, 2017 от kal1ch 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 Знаех си! Хвърлям зарядните! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 13, 2017 Сподели Публикувано Декември 13, 2017 11.2.5 beta е налична! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Батерията? Сафари по-бързо ли зарежда? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 11.2.1 При мен се бъгна. Освен че ми изчезва дока, неще и да се отключва от време не време. Святка а не реагира нито фингър, нито за код ме пита. Трябва да го загася от power и пак да отключа за да стане. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Няма нужда от чак такава ирония 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 11.2.5 засега е добре, ще видим идните дни Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Има ли нещо ново? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 (редактирано) Само нови бъгове... Ако не беше малък и компактен телефона, до сега да съм го разкарал 100 пъти Редактирано Декември 14, 2017 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 11.2.1 При мен се бъгна. Освен че ми изчезва дока, неще и да се отключва от време не време. Святка а не реагира нито фингър, нито за код ме пита. Трябва да го загася от power и пак да отключа за да стане. С Iphone ли си? Почвам да се съмнявам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Има ли нещо ново? Не виждам нещо, но върви много добре, засега! Всъщност, кернел версията е нова! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 преди 38 минути, gogi6 написа: С Iphone ли си? Почвам да се съмнявам. Уж се води iPhone, ама знам ли го... Струваше колкото LG G6 дейба... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Днес ми дойде ъпдеит и на двата ми телефона,засега всичко е ок работят си супер Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bombastyk Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Какво разбираш под супер? И какво не ти е наред в предходните версии? Уточни за да стане ясно на всички.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Georgi Stefanov Публикувано Декември 14, 2017 Сподели Публикувано Декември 14, 2017 Какво разбирам под супер ли?Телефоните ми работят отлично,бързи са в браузването,стриминга на видеото от you tube.Всички приложения които съм ползвал откакто ъпнах телефоните си работят добре,не съм забелязал някакви бъгове.По специално мога да кажа за iPhone 8 всичко това че него съм го ползвал повече днес.От предишните версии на ос също бях много доволен.Батерията на моя iPhone 8 държеше изключително дълго време поне в сравнение с андроид смартфоните които ползвах до преди 20 дена...Аз съм нов iPhone потребител и просто споделям мнението си за новите ми iPhone които вече обожавам.Трябваше отдавна да си купя iPhone...Приятна вечер на всички Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iNikolov Публикувано Декември 15, 2017 Сподели Публикувано Декември 15, 2017 5s, 6 и 7 + iPad Mini 2 и 4. Колко искате да ви държи батерията? Шест дена или по-малко? Ползваш ли го ще "харчи", няма как, Нормално. Та на тези въпросните тамагочита нямам абсолютно никакви проблеми. Никакви. Шестичката даже се държи много-добре. Не знам какво правите, къде бъркате, приложенията ли ви са зле, но Аз съм доволен. Стига Реване. 11.2.1. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.