SpAwN Публикувано Март 12, 2018 Сподели Публикувано Март 12, 2018 Да не питам на 6S как се представя..? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 (редактирано) И аз сложих последната бета. Най-после лага при отключване изчезна! А за батери хелта показва 97% за 6 месечна батерия. Времето пак не се ъпдейтва. Редактирано Март 14, 2018 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Изразите "времето пак не се ъпдейтва", "уиджета още не работи" и прочие като ги видя и не знам какво ми става. При мен не е имало и път, в който да не ми се ъпдейтне уиджета, на какъвто и да е модел (с iOS 11 смених 3-4 в последно време) и която и да е версия, като изключим последните бети, тях не съм ги пробвал (чакам електра )! Защо при един да работи, а при друг не? Може би защото всички сме с различни настройки. В другата тема бяха пуснали линк със статия какво да опитате да направите, за евентуално решение. Защо никъде по новинарски форуми, сайтове, влогъри и т.н. никъде досега не съм видял, някой дори да коментира този проблем. Октомври сигурно миналата година всичките сайтове пуснаха една и съща статия от сорта на изтрий приложението и го изтегли пак и нещата утихнаха, тук се дъвче вече от не знам кога.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Истината е, че уиджета просто работи, когато си иска. На последната бета нямам проблеми засега, но откакто е излязла 11-ката спорадично ми се появява проблема без да съм променял каквито и да е настройки. Просто понякога не показва актуалното време и ми се струва, че и Apple не знаят защо. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Предполагам, че в Beta 9 ще го изгладят и този проблем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
MacIlian Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Не предполагай, няма да е в бета 9, а в бета 109, лично Кук го обяви вчера по водомера! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mementovivae Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Дончев, при тебе работи-при мен не!Infinity 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Чудесно е да четеш как на някой нещо му работи и той се кара на тъпаците, дето не им работи. А и много продуктивно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Колко време го мисли това изказване? Понеже напоследък повечето ти коментари са не по темата, а по това кой, какво е казал. Аз никъде докато писах, не съм имал каращ се тон, но ти явно през твоя телефон си го усетил. Зададох няколко въпроса, с цел да повдигна темата, защо само тук виждам да се коментира този прословут уиджет, а на горе посочените места - не. Удоволствие ли ти доставя да правиш тези коментари, понеже и тях намирам за доста продуктивни?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Март 15, 2018 Сподели Публикувано Март 15, 2018 (редактирано) Като цяло много добре се държи тая последната бета. По-добре е от последния официал. Колегата левскара ми уручаса телефона и уиджета почна да се ъпдейтва с включена локация Редактирано Март 15, 2018 от penmark 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
momchil_g Публикувано Март 16, 2018 Сподели Публикувано Март 16, 2018 От време на време ми изчезва сигнала и процентите на батерията. Но пък началния екран изглежда по-изчистен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Март 17, 2018 Сподели Публикувано Март 17, 2018 Вече е налична 11.3 бета 6. Явно ще искат на събитието на 27-ми да я пуснат официално. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Март 17, 2018 Сподели Публикувано Март 17, 2018 Какво събитие има на 27 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Март 17, 2018 Сподели Публикувано Март 17, 2018 ТоваSent from my iPad using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dss Публикувано Март 20, 2018 Сподели Публикувано Март 20, 2018 Вече притръпнах и не се вълнувам от ъпдейти. С всеки следващ бъговете нарастват и с появата на 11.хх вместо да ги изчистват - се увеличават. В началото си ги записвах, какво не работи и чаках сл. ъпдейт с надеждата да го оправят, но вече няма и надежда. За съжаление толкова съм свикнал с ios че ако го сменя с андроид ще ми е доста по дискомфортно, колкото и бъгове да има, но при следваща смяна на лаптопа - няма да е MAC 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 21, 2018 Сподели Публикувано Март 21, 2018 Офф: Че нещата не са както му е ред - ясно, ама следващият ъпгрейд ще е към MacPro. Once you go Mac you'll never go back. Единият ми лаптоп(важният) отдавна не е Мак, най-малкото Bosch KTS няма за Мак, VagCom също и т.н. Обаче единствената свястна автодиагностика за Субару става за Мак(изключвам заводската Субару селект). Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iNikolov Публикувано Март 23, 2018 Сподели Публикувано Март 23, 2018 (редактирано) Не е за тук, но... :))) Mac-a'15 e перфектен, за сега. Мое мнение. Ползвам: VBA, Matlab и LabView. Прекрасно се справя. Аз съм доволен. Редактирано Март 23, 2018 от iNikolov 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 В колко е събитието днес? Почна, стрийм няма! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 (редактирано) Няма да има стрийм за това събитие. Повечето фен сайтове имат живо покритие. Редактирано Март 27, 2018 от kal1ch Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 Дайте някой сайт .....Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 https://www.macrumors.com/2018/03/27/live-coverage-chicago-education-event/ 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 Като цяло нищо! Това ли беше или? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 Анонс на 10.3 Beta 12 нямаше ли? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Stefan53 Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 С ios 11.3 какво стана, нямаше ли днес да излиза ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Март 27, 2018 Сподели Публикувано Март 27, 2018 Някой пробвал ли е да изпраща или получава live picture с iMessage? Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.