KurtiMakarov Публикувано Март 28, 2018 Сподели Публикувано Март 28, 2018 Минават Live,виж настройките! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Март 28, 2018 Сподели Публикувано Март 28, 2018 Аз съм получавал много пъти. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Март 28, 2018 Сподели Публикувано Март 28, 2018 Разбрах от къде е проблема! Ако някой има същия проблем, ето разрешението!Sent from my iPhone X using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
karas Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 (редактирано) Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 30, 2018 от arm11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 Хайде да скачаме на новата Бета Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 Вярно си е Бета. Поне що се отнася до живота на батерията. А то май си беше най-важната и съществена част от 11.3 ... Пак ще ги храниме ама от утре. Днес ще сваляме и инсталираме. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 (редактирано) X на 5месеца vs 7+ на 1година Редактирано Март 29, 2018 от apomarinov 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 Първи впечатления на 11.3 върху 6-цата ми. Никаква промяна върху скороста на телефона. Същия шит. За сметка на това докато пиша този пост батерията ми от 58% вече е 51%. Страхотна работа на екипа на еПъл. Заслужават да им освободят няколко болнични легла до това на Скрипал. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 Аз имам чувството, че батерията се исира от тези постоянни ъпдейти, особено ако си бета тестер!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 Много поздрави на майка им на всички дето работят по туй нещо наречено iOS. Преди ъпдейта процесора работи на 600MHz, след ъпдейта вика батерията ти е супер, цъкай си на 1400 MHz. Туй всичкото на 6-цата на жената. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Март 29, 2018 Сподели Публикувано Март 29, 2018 Не мога да повярвам, че батерията ми е още на 100% здраве бях се отчаял с 6 и 6с и мислех че занапред ще се скапват все така бързо. Зареждам на всеки ден-ден и половина по всякакви начини - безжично, в кола, с неоригинален адаптер, фаст чардж... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 8+ на 6 месецаSent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mementovivae Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 “X” на 4 месеца.Infinity Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Март 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 30, 2018 Извинявайте колега Petkoff, но iPhone 6 е модел 2014-та година. Не знам вие от колко време го ползвате, но нали не очаквате този телефон и батерията му да са вечни? Също така и хардуерно, телефон на 4 години продължава да работи с последния наличен софтуер и е напълно нормално да не работи с невероятна бързина. Аз лично продължавам да използвам като втори телефон iPhone 5s, с батерия на 80% здраве и последен софтуер iOS 11.3 без да очаквам, че ще работи като iPhone 7, който също ползвам. Това за което сте платили, това получавате. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Anthony Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 За iPad май няма Battery health или аз не го намирам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 Battery Health е само за iPhone от 6 до X. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 преди 5 часа, Asen_77 написа: Извинявайте колега Petkoff, но iPhone 6 е модел 2014-та година. Не знам вие от колко време го ползвате, но нали не очаквате този телефон и батерията му да са вечни? Също така и хардуерно, телефон на 4 години продължава да работи с последния наличен софтуер и е напълно нормално да не работи с невероятна бързина. Аз лично продължавам да използвам като втори телефон iPhone 5s, с батерия на 80% здраве и последен софтуер iOS 11.3 без да очаквам, че ще работи като iPhone 7, който също ползвам. Това за което сте платили, това получавате. Знам, но съм си свикнал с хардуерния хоум бутон. От 7-цата нагоре бутоните просто ме дразнят. Затова си го държа него. А 10-ката без бутон просто ми е като БМВ без педали и волан ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
valkov1989 Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 (редактирано) преди 14 часа, londongunner написа: Цитиране на предходното мнение се счита за спам!!! Също 8+ също на 6 месеца.Очаквах да е на 100% ☹️ Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Март 30, 2018 от arm11 Стига с тези огромни скрийшотове!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 На мен на Maximum Capacity седи ----. Да не би да е кардиологично умряла? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 Да не би да е сменяна с неоригинална?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 По-вероятно е изтрит лог-а, защото му се е ресвал спрингборда. Ако на следващо зареждане не го покаже, значи има проблем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 Не е сменяна батерията. А и като сменям нещо по телефона ходя само и единствено при Сашо. Той никога няма да ми сложи менталак. Ще видим след време. За сега си работи сравнително добре. Още ме е яд за 10 версия ама карай. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 Да ъпдейтвам ли 6S-ката от 10.3.3 на 11.3? Или да си седя на д-то... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 Седиш си... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Март 30, 2018 Сподели Публикувано Март 30, 2018 Какво открих след вчерашния ъпдейт.....Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.