Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 11

Recommended Posts

Публикувано

При мен се появи ужасен лаг.

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

205

• Asen_77

91

• penmark

89

• simba4

80

Публикувано

Има бъг с ротацията на екрана - спира да работи и само рестарт помага. Вече 2 пъти ми се случва за ден.
Друг проблем - 3Д тъча стана още по-зле от на предишния софт. Като отключа телефона, не работи поне 3-4 сек. Почва реденето на иконите.
За сметка на това има череп и дракон анимоджита

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Почнах да се разочаровам и аз вече. Дори и да успеят да оправят нещата, то дошло време за IOS12.

Публикувано
преди 17 часа, DreamcatcheR написа:

Има бъг с ротацията на екрана - спира да работи и само рестарт помага. Вече 2 пъти ми се случва за ден.
Друг проблем - 3Д тъча стана още по-зле от на предишния софт. Като отключа телефона, не работи поне 3-4 сек. Почва реденето на иконите.
За сметка на това има череп и дракон анимоджита emoji19.png

Имах бъг с ротацията и се оказа от приложението Split, кеото gogi6 беше промотирал ...

Публикувано

Не е от него - нямам го.

Публикувано (редактирано)

Качих на 11.3 и съм разочарован от батерията. Топи се по-бързо и от при 11.2.х. Имам чувството, че ползвам среден клас андроид. 

Редактирано от peppu
Публикувано

Силно казано!

Infinity

Публикувано
Имах бъг с ротацията и се оказа от приложението Split, кеото gogi6 беше промотирал ...

Аз да попитам.. Как е възможно, външно приложение да повлияе на работата на заключена операционна система?
Публикувано
на 4/5/2018 at 23:33, gogi6 написа:

Почнах да се разочаровам и аз вече. Дори и да успеят да оправят нещата, то дошло време за IOS12.

Каква 12 като не могат с 11 да се оправят? По-скоро да отключат 10 за рестор.

Публикувано

Шшшшт. Девет...ДЕВЕТ!

Публикувано

При мен на 6S 10-тата върви по-гладко отколкото беше с 9-та. Особено осезаемо е при дефолтните анимации (отваряне на папки, скролване из менюта и т.н.). Аз ще съм щастлив да отключат 10.2 за да нямам този малоумен тротлинг при 10.3.3, но в понеделник ще сменям батерията и би трябвало да се оправи.

Иначе бях на косъм да ъпдейтна до 11.3, добре, че се зарових малко във форуми и попрочетох това-онова...

Публикувано

Къде ще я сменяш?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

В Apple Store, Дюселдорф.

Публикувано

А добре, викам да не е в БГ, че ме интересуваше дали правят рестор!

Публикувано

И мен това ме интересува, защото чух, че отказвали обслужване ако не си на най-новата версия софтуер. Надявам се искрено да не е така, защото това вече няма да го преглътна и ще им спретна голям скандал...

Публикувано

Е, то аз съм на 11.4, въпроса е да не ресторват, че имам много информация и не ми се гласи пак!

Публикувано

Преди две седмици , на шестицата на жена ми , сменихме батерията в Стратфорд (Англия) .

Беше на 10.3.3 и си остана на него.

Не сме правили рестор и смяната отне час и половина.

Отидохме точно за отварянето на магазина и го взеха веднага.

Естествено трябва да е спазена процедурата ( поръчана предварително батерия и получен мейл , че е налична в магазина и са готови, да я сменят) .

Резервиран предварително час не е нужен.

Няма изискване телефона , да е с последния софт.

Публикувано

:offtopic:

Нямам богат опит с държави, извън UK, но с ръка на сърце мога да кажа и препоръчам (що се касае до Apple обслужване, ремонти, подмяна на батерии и апарати), който има възможност да ползва там този род услуги.
Не получавам пари от това, което пиша, а го правя с цел да се ориентират хората, нищо повече.
Горният пост потвърждава това и се радвам, че има и други хора във форума, които споделят мнението и доволството ми.

пп. Христос Воскресе!
Здраве, любов, добрина и много късмет за вас и любимите ви хора!

Публикувано

Воистина Воскресе!

Публикувано
преди 6 часа, algor написа:

Почти съм сигурен, че получваш пари за това, ама айде.

Публикувано (редактирано)

Моята батерия е сменена в iStyle и не беше правен рестор на телефона.

Редактирано от nbotov
Публикувано

И моята беше сменена без рестор и все още съм си на 10.3.3. Много ме сърбят ръцете за 11.3, но въобще няма да ми хареса, ако започне да смуче за половин ден батерията...

Публикувано

Не качвай. Чеши си ръката с другата ръка и си трай.

Публикувано

Аз отдавна си чешам един чифт неща и ъпдейтвам само седмицата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...