penmark Публикувано Април 3, 2018 Сподели Публикувано Април 3, 2018 При мен се появи ужасен лаг. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Април 5, 2018 Сподели Публикувано Април 5, 2018 Има бъг с ротацията на екрана - спира да работи и само рестарт помага. Вече 2 пъти ми се случва за ден. Друг проблем - 3Д тъча стана още по-зле от на предишния софт. Като отключа телефона, не работи поне 3-4 сек. Почва реденето на иконите. За сметка на това има череп и дракон анимоджита Sent from my iPhone using Tapatalk 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Април 5, 2018 Сподели Публикувано Април 5, 2018 Почнах да се разочаровам и аз вече. Дори и да успеят да оправят нещата, то дошло време за IOS12. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Април 6, 2018 Сподели Публикувано Април 6, 2018 преди 17 часа, DreamcatcheR написа: Има бъг с ротацията на екрана - спира да работи и само рестарт помага. Вече 2 пъти ми се случва за ден. Друг проблем - 3Д тъча стана още по-зле от на предишния софт. Като отключа телефона, не работи поне 3-4 сек. Почва реденето на иконите. За сметка на това има череп и дракон анимоджита Sent from my iPhone using Tapatalk Имах бъг с ротацията и се оказа от приложението Split, кеото gogi6 беше промотирал ... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Април 6, 2018 Сподели Публикувано Април 6, 2018 Не е от него - нямам го. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 (редактирано) Качих на 11.3 и съм разочарован от батерията. Топи се по-бързо и от при 11.2.х. Имам чувството, че ползвам среден клас андроид. Редактирано Април 7, 2018 от peppu 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mementovivae Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 Силно казано!Infinity Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 Имах бъг с ротацията и се оказа от приложението Split, кеото gogi6 беше промотирал ... Аз да попитам.. Как е възможно, външно приложение да повлияе на работата на заключена операционна система? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 на 4/5/2018 at 23:33, gogi6 написа: Почнах да се разочаровам и аз вече. Дори и да успеят да оправят нещата, то дошло време за IOS12. Каква 12 като не могат с 11 да се оправят? По-скоро да отключат 10 за рестор. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 Шшшшт. Девет...ДЕВЕТ! 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 При мен на 6S 10-тата върви по-гладко отколкото беше с 9-та. Особено осезаемо е при дефолтните анимации (отваряне на папки, скролване из менюта и т.н.). Аз ще съм щастлив да отключат 10.2 за да нямам този малоумен тротлинг при 10.3.3, но в понеделник ще сменям батерията и би трябвало да се оправи. Иначе бях на косъм да ъпдейтна до 11.3, добре, че се зарових малко във форуми и попрочетох това-онова... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 Къде ще я сменяш? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 В Apple Store, Дюселдорф. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 А добре, викам да не е в БГ, че ме интересуваше дали правят рестор!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 И мен това ме интересува, защото чух, че отказвали обслужване ако не си на най-новата версия софтуер. Надявам се искрено да не е така, защото това вече няма да го преглътна и ще им спретна голям скандал... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Април 7, 2018 Сподели Публикувано Април 7, 2018 Е, то аз съм на 11.4, въпроса е да не ресторват, че имам много информация и не ми се гласи пак!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Април 8, 2018 Сподели Публикувано Април 8, 2018 Преди две седмици , на шестицата на жена ми , сменихме батерията в Стратфорд (Англия) . Беше на 10.3.3 и си остана на него. Не сме правили рестор и смяната отне час и половина. Отидохме точно за отварянето на магазина и го взеха веднага. Естествено трябва да е спазена процедурата ( поръчана предварително батерия и получен мейл , че е налична в магазина и са готови, да я сменят) . Резервиран предварително час не е нужен. Няма изискване телефона , да е с последния софт. Sent from my iPhone using Tapatalk 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Април 8, 2018 Сподели Публикувано Април 8, 2018 Нямам богат опит с държави, извън UK, но с ръка на сърце мога да кажа и препоръчам (що се касае до Apple обслужване, ремонти, подмяна на батерии и апарати), който има възможност да ползва там този род услуги. Не получавам пари от това, което пиша, а го правя с цел да се ориентират хората, нищо повече. Горният пост потвърждава това и се радвам, че има и други хора във форума, които споделят мнението и доволството ми. пп. Христос Воскресе! Здраве, любов, добрина и много късмет за вас и любимите ви хора! 6 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Април 8, 2018 Сподели Публикувано Април 8, 2018 Воистина Воскресе! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Април 8, 2018 Сподели Публикувано Април 8, 2018 преди 6 часа, algor написа: Почти съм сигурен, че получваш пари за това, ама айде. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
nbotov Публикувано Април 13, 2018 Сподели Публикувано Април 13, 2018 (редактирано) Моята батерия е сменена в iStyle и не беше правен рестор на телефона. Редактирано Април 13, 2018 от nbotov 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Април 13, 2018 Сподели Публикувано Април 13, 2018 И моята беше сменена без рестор и все още съм си на 10.3.3. Много ме сърбят ръцете за 11.3, но въобще няма да ми хареса, ако започне да смуче за половин ден батерията... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Април 14, 2018 Сподели Публикувано Април 14, 2018 Не качвай. Чеши си ръката с другата ръка и си трай. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Април 14, 2018 Сподели Публикувано Април 14, 2018 Аз отдавна си чешам един чифт неща и ъпдейтвам само седмицата. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Април 17, 2018 Сподели Публикувано Април 17, 2018 ??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.