venelin111111 Публикувано Май 3, 2018 Сподели Публикувано Май 3, 2018 Дааа , това може да е , но проверих и не , не качва данни в iCloud Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petar258 Публикувано Май 3, 2018 Сподели Публикувано Май 3, 2018 Преди 1-2 дни мина ъпдейт на дск директ, вероятно са счупили нещо за твоя модел Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Май 3, 2018 Сподели Публикувано Май 3, 2018 преди 1 час, venelin111111 написа: Колега , как да изключа Touch ID ?Аз не мога да го включа за да го изключа. Благодаря ти. Sent from my iPhone using Tapatalk От тук ги спри и ги пусни наново. Така ще се оправи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 3, 2018 Сподели Публикувано Май 3, 2018 Проблема е .. не мога да включа тъч iD на ДСК приложението . Когато се опитам да го включа приложението крашва. По-напред съм пуснал видео , гледай го и ще придобиеш представа: Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Май 3, 2018 Сподели Публикувано Май 3, 2018 А спря ли ПИН, рестарт на приложението и повторно включване на ПИН? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 3, 2018 Сподели Публикувано Май 3, 2018 Да,всичко каквото се сетих и каквото ми подсказахте. Не ме радва защото при рестор и без връщане на бекъп не работи коректно.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Май 5, 2018 Сподели Публикувано Май 5, 2018 (редактирано) Ако си с iPhone X, няма как да активираш Touch ID, телефона няма тази функция. Същото е и с приложението на Пощенска Банка, има възможност за Touch ID, но работи на устройства с Home Button. Редактирано Май 5, 2018 от ML16 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Май 5, 2018 Сподели Публикувано Май 5, 2018 Глупости. iOS отзад е написан така, че Touch ID и Face ID ползват едни и същи команди за биометрична аутентикация. Това, че в приложението на ДСК пише Touch ID е просто, защото с пропуснали да сменят текста за устройствата с Face ID. Иначе си работи и с двете от първия ден. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Май 6, 2018 Сподели Публикувано Май 6, 2018 При мен на ОББ като кликна да си въвеждам потребителското име ми излиза едно ключе над клавиатурата в дясно и като го кликна иска лицево разпознаване и предлага избор на име/парола, избирам си тези за банката и ме пуска. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 11, 2018 Сподели Публикувано Май 11, 2018 Контактувах със създателите на Арр пратих им видео за да се запознаят с проблема при мен: Отговориха , че са тествали на 10-ка с iOS 11.3.1 и пр тях всичко работи.Загадка , но явно има и “ криви” моментиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
iNikolov Публикувано Май 16, 2018 Сподели Публикувано Май 16, 2018 И при мен го има този досаден проблем. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Аз съм с iPhone 10-ка и установих много кахърен бъг на iOS 11.3.1, след рестор с голям зор включих iMessge и Face Time. И двете функции бяха в изчакване за активиране , получавах стандартени СМС със съдържание: REG-RESP?V=3;r=2016796372;N..... който генерираха пари ..то не бяха включване и изключване на апарата , изтривах настройки и т.н. Някой от вас колеги сблъсквал ли се е с този проблем?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Да. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Gogi6 на iOS 11.3.1 ли ?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Май само на 10-ките се получава. Толкоз е добър и бърз, че си изпреварва мисълта и не смогва да обработва такива бавни и банални опции ??? 1 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Сигурно е така защото на 6S на жена ми няма ядове , спирах , пусках iMessge и няма ядове.Срамота по една торба пари за тия Х-ки и такава излагация Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 (редактирано) Получава се при всички, не търсете под вола теле. Адаша ми, всички разбраха, че си 10ка . До няколко часа се активират услугте, може да ускорите процеса като въведете номера си в phone > my number и задържите по дълго време на една и съща мрежа или клетка, след въвеждането (ако не го е имало) . В общи линии от вечерта за сутринта се оправя . Редактирано Май 17, 2018 от kawabiker 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Да обаче не става така при мен. В setings Apple , iCloud iTunes най-отгоре първо го нямаше телефонния ми номер и в iMesage излизаха мейл адреси, въведох го ръчно от Apple чрез текстово съобщение го верифицираха , но в настройки iMessge не излизаше и постоянно даваше ерор . Въобще не ми е целта да кажа: имам еди какъв телефон. Търся разрешение на проблема, не ми се мисли ако трябва пак да правя рестор и да имам същия яд.Писах и в съпорта на Apple , отговор ще има след 48 ч. За сга направих бекъп и се надявам ако го върна при нужда настройките на iMesage да са на лице Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 (редактирано) Остави мейл адреса в imessages и го остави на мира да се върти, като преди това се увери,че номера го има където казах горе. Пусни LTE, wifi и ко остави в покой. КАто се кативира и номера, си махни мейла ако искаш и това е. Гарантирам успех до максимум 24 часа . Редактирано Май 17, 2018 от kawabiker 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 И през това време ми сипе СМС - и на цена 0.18 лв без ДДС . За 30 часа го оставих пак не се закачи за номера ми , навъртя 12 лева от тия СМС -и. В по-горен мой пост съм написал и съдържанието им . Едит;Проблема ми е защо в настройки iMesage не се показва телефонният ми номер дори в сиво? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kawabiker Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 Защото го няма в My Number, Когато го вкараш там и пуснеш iMessage s Apple ID и номер аще почне да се върти и да се мъчи да се активира, оставян нa wifi и чакаш.Праща смс със УДИД.при всяка смяна на клетка, мрежа и т.н. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 17, 2018 Сподели Публикувано Май 17, 2018 И в моя номер го има в контакти не /app/, в зелена слушалка /phone/го има в IMesage липсва App:Моя номер Зелена слушалка /phone/; Мисля , че така трябва да е.И аз не знам вече къде трябва да го има тел номер и къде не... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Между другото номера ти се вижда ??? 1 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 И при мен го има този досаден проблем. Аз писах на разработчиците , защо не го направиш и ти?На мен ми се обадиха , обсъдихме проблема , но за жалост още нищоSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 (редактирано) Добре де, как запазвате на кирилица и всички букви излизат под един общ #? При мен за всяка буква има отделно # и е много дразнещо, та затова все още запазвам на латиница, но не ми е много ок. Иначе, като вляза във Phone -> Contacts и там ми го има номера. А ако отворя направо Contacts под името ми изписва My Card. Редактирано Май 18, 2018 от peppu Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.