venelin111111 Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Отвори приложението Contacts ,горе ляво са групи ,маркирай всички.После Setings, Contacts маркираш sort и display order на малко име и фамилия и не на последно място в телефонната книга /contacts/ имената да са на кирилица. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Като казахте за кирилицата се сетих, че наскоро ми се наложи да ресторвам на баща ми телефона и всичките му контакти са на кирилица, поради което не се бяха запазили в iCloud. Някой друг има ли този проблем? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Лично аз никога. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Моите контакти се пазят в Gmail и не съм имала подобни проблеми. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Това с # го писах и преди. Много е дразнещо и преди да се случи и при мен. Моите са си на кирилица и нямах # много години, докато не сложих фирмения имейл с контактите. Аутлук и контакти на латиница. В Contacts, логично се появи Groups, и въпросния проблем. Когато са включени двете групи контакти, няма въпросното разделение с #. Когато оставя групата на латиница само, също няма разделение с #.Само когато е групата на кирилица има #. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Нямам Groups горе в ляво като отворя Contacts. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 А задавал ли си някога в Accounts,да ти показва контактите и от някой мейл? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 (редактирано) Не. А по-интересното е, че при SE-то на жената всичко е наред. Всичките и контакти на кирилица са в един раздел #. Сега пробвах пак да запиша произволни номера на кирилица и пак същото - два номера в две различни секции с #. Сравнявах "уж" моите настройки с нейните и всичко изглежда еднакво (поне на пръв поглед). Ще съм много благодарен, ако някой ми помогне. Редактирано Май 18, 2018 от peppu Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 Направи следното,в последователността,която напиша: Отваряш Accounts и задаваш в някой от мейлите,да ти показва и контактите(надявам се имаш някой мейл с контакти).Трябва да ти се появи Groups в контактите и цъкаш отметка на All iCloud и мейла и виж,дали ти показва всичките контакти.Трябва да ти ги показва,без # по между им.След това отиваш пак в Accounts и отменяш показването на контактите в съответния мейл.Сега вече трябва да ти изчезне Groups и да ти показва контактите от iCloud без # помежду им.Трябва да си на WiFi,за да синхронизира. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 При мен, точно така се ПОЯВИ това разделение. След като сложих служебния имейл с контактите. Преди си бяха на кирилица без разделител #. Edit:Успях. Само от settings-account and passwords - служебния мейл, изключих: контактите, бележките, календара и напомняниата. Резултата:Изчезнаха служебните контакти ( на латиница) и разделитела # на личните контакти на кирилица. Благодаря! Каква е зависимоста, не ми стана ясно, но резултатът е налице. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ne4o Публикувано Май 18, 2018 Сподели Публикувано Май 18, 2018 И при мен стана така и ме дразнеше.И личните и служебните контакти ми са на кирилица.След многократни опити да намеря решение установих следното:Ако разкарам от телефона контактите от служебния мейл,но в Groups отметката е само върху една от групите,в последствие знака # си стои между контактите.Ако преди да махна контактите от мейла,в Groups тикчето е върху всички групи,в последствие всичко си е наред и # липсва.Затова и питах колегата,дали е слагал някога контакти от мейл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 20, 2018 Сподели Публикувано Май 20, 2018 Колеги , мисля , че в настройката Setings, iCloud ,iTunes & AppStore трябва да е само номера за Face Time & iMesage. При мен един и същи номер се дублира . Не мога да го изтрия дубликата защотото ще прецакам Face Time & iMesage : излиза такова съобщение. Погледнах в настройките на друг iPhone и там бе един номер. Може ли съвет защо се се повторили?Иначе видео разговорите и iMesage работят без проблем. Възможно ли е , че в горепосочената настройка го нямаше моя тел.номер и аз го записах ръчно за да работят споменатите две функции? Или е нещо друго? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Май 20, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 20, 2018 Нищо не успяваш да скриеш. Вижда се по-голямата част от информацията ти! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 20, 2018 Сподели Публикувано Май 20, 2018 Искаш да кажеш, че ти се дублират номерата, но си използваш услугите без проблем, така ли?Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 20, 2018 Сподели Публикувано Май 20, 2018 Да , и на мен ми е интересно защо е така. Един и същ номер моя ,се повтаря два пъти . Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 20, 2018 Сподели Публикувано Май 20, 2018 Нищо не успяваш да скриеш. Вижда се по-голямата част от информацията ти!Благодаря за подсказването , от айфона го направих и явно прозират цветовете...не , че ми пука ...но махнах шотовете.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 20, 2018 Сподели Публикувано Май 20, 2018 Не бърникай остави го така щом няма проблеми, че с тези нови политики на ЕС (GDPR) да не се прецакаш! Пробвах и аз да си добавя номера още веднъж, но не ми дава.Sent from my iPhone X using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 20, 2018 Сподели Публикувано Май 20, 2018 Жмелче , при мен го нямаше изобщо номера и не ми работеха коректно iМesage & Face Time, наложи се да го напиша ръчно .От Apple го верифицираха с код чрез СМС на същия номер. Подкарах двете функции и се показа дубликата на номера . Разбираш ли ме?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Май 22, 2018 Сподели Публикувано Май 22, 2018 Не го намирам в нашия стор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 22, 2018 Сподели Публикувано Май 22, 2018 Жмелче , а логото на ментел което излиза на апарата(mobile data) променено ли е вече?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 22, 2018 Сподели Публикувано Май 22, 2018 ДаSent from my iPhone X using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
matsan Публикувано Май 23, 2018 Сподели Публикувано Май 23, 2018 Откакто ъпдейтнах с последна версия 11.3.1 постоянно постоянно имам неприети обаждания и после като говоря с хората казват,че звъни един път и се изключва ! С Iphone 7+ и оператор Мтел ,пардон А1 вече .Някой има ли гореописания проблем и някакво решение за него ,че ми писна и е адски дразнещо Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Май 23, 2018 Сподели Публикувано Май 23, 2018 На моя телефон и на жена ми се случи по един път,но разликата е в това ,че звънях на мтел номер с андроид и при един свободен сигнал се затвори автоматично и веднага получих смс ,който е заготовка”абоната си почива,ще ви потърси по-късно”:)За това си мисля ,че е от мрежите на операторите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 23, 2018 Сподели Публикувано Май 23, 2018 Новини кога излиза 11.4?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Май 23, 2018 Сподели Публикувано Май 23, 2018 Другата седмица!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.