venelin111111 Публикувано Май 24, 2018 Сподели Публикувано Май 24, 2018 Искаш да кажеш, че ти се дублират номерата, но си използваш услугите без проблем, така ли? Sent from my iPhone X using Tapatalk Днес се наложи да направя рестор и всичко се инсталира отлично без да връщам бекъп.Явно нещо се оправи от самосебе си. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 24, 2018 Сподели Публикувано Май 24, 2018 Бетите без край ли ще са?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 24, 2018 Сподели Публикувано Май 24, 2018 Докато има бъгове най-вероятно.......Sent from my iPhone X using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 Значи - безкрай... 1 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 В един момент ще излезе 11.4, но кога? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 Има ли нещо ново в 11.4 та така нетърпеливо го давате? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 Аз чакам за да разбера дали са поправени разни бъгове от настоящата iOS Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 Някой вече с вчеталения за батерията? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 По чуждите форуми доста хора се оплакват, но аз не усещам разлика. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 25, 2018 Сподели Публикувано Май 25, 2018 Аз моята батерия я махнах! Дето ще ме дразни . Ще ми падат проценти тука... 4 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 11.4 май се очаква след малкоSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Днес ли ще е 11.4?Опс, засякохме се Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Да, казват днес!Чакаме!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 (редактирано) Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Редактирано Май 30, 2018 от arm11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Този път реших да ъпдейтна през лаптопа,но гледам че има разлика в големината на ъпдейта.На снимката на Деси е 319 мб,а на моята почти 3 гб.Кое не е наред? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Действай! Винаги е така. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Просто през iTunes преинсталира изцяло, ОТА само добавя промените най-просто казаноSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Как се държи батерията Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Чудна е, два дни вече и не пада и не пада Иска двуфакторна идентификация за да архивира съобщенията обаче, а аз хич не съм съгласна...Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Защо ? На мен не ми иска. Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Ами не знам, като цъкна тикчето да ги архивира и тях и ми изписваSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 И аз нямам такива драми. Преди време бета ползвах обаче. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 29, 2018 Сподели Публикувано Май 29, 2018 Деси, при мен е така защото ми е активирана двойната верификация, понеже ползвам външен имейл-клиент, който, за да работи с iCloud задължително трябва да е включена. Не знам защо се притесняваш да я активираш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Защото имаше някъкви бъгове и постоянно искаше пароли преди. Сега не знам, активирах я и ще видиме. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 А какво става при проблем с телефона например, когато трябва да се ресторне и нямам друго устройство, на което да получа кода? Затова не съм я включила и явно ще трябва да пренебрегна архивирането на съобщения. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.