Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 11

Recommended Posts

Публикувано

Имаш опция да ти прати кода като смс. Номера в акаунта, трябва да е коректен.

• Отговори 1,8k
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• gogi6

205

• Asen_77

91

• penmark

89

• simba4

80

Публикувано

Да, но нямам друг телефон, където да си сложа картата и карта, с която да активирам текущия. Много тъпа ситуация, затова и избягвам функцията.

Публикувано
Публикувано

11.4.1 beta е налична!

Публикувано

Какво ом става на тия хора с тия бети,мети и тем подобни през ден-два??? След една седмица чакаме iOS 12 beta 1,те ощв бети на 11 вадят...

Публикувано
Да, но нямам друг телефон, където да си сложа картата и карта, с която да активирам текущия. Много тъпа ситуация, затова и избягвам функцията.

Преди всичко и дори преди рестор отключваш sim картата задължително, след което по-всяко време получаваш кода за двойната верификация, останала си грешна представа.

Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro
Публикувано

Аз пък нямам този проблем с Mesage в iCloud. Не ми иска никаква верификация

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

А дали си го активирал ръчно? По подразбиране не е активиран и трябва да се включи допълнително!

Публикувано

Да , така е. Активирах го

Публикувано

На мен ми иска. 

Забелязах че няма вибрация при аларма. Само един път едвам извибрирва и продължава звука само. 

Публикувано

Споделете как е батерията при 11.4.

Публикувано

В 11.4 са пооправили качеството на Bluetooth Audio и на CarPlay и в момента в колата се усеща осезаемо. Много приятно.

Публикувано (редактирано)

b757733e59d19ec447df6b420561ee91.jpg

Редактирано от arm11
Нямаше ли как да сложиш по-голяма картинка???
Публикувано
на 1.06.2018 г. at 13:19, skpavlov написа:

Не е добре. След рестор, пак не е добре.

Публикувано

Благодаря. Оставам си на 11.3 за сега.

Публикувано

Както се казва - продължаваме да мИчтаИм и чакаме 12-тата...

Публикувано

Здравейте, имам проблем с ъпдейта през iTunes. Сваля на 100% новият ъпдейт, но след това ми изписва, че имам проблем с интернета и нещо от сорта, че ми е изтекла сесията. Принуден съм постоянно да ъпдейтвам ОТА, а предпочитам през лаптопа. Не е от телефона, защото при SE-то на жената е същото. Днес обнових и съм с последната версия на iTunes, но проблема си е все така.

Публикувано
на 1.06.2018 г. at 13:19, skpavlov написа:

Аз лично чак снощи качих 11.4 и съм меко казано доволен.
Днес си разцепих телефона от разговори най-вече (и фейс тайм и уатцап и вайбър и кое ли не приложение също) и по-малко браузване, съобщения, банкирания, мейли, музика в колата и каквото се сетите...
Прибрах се току що с 42% оставащ заряд.

Припомних си страхотните времена на 7 Plus, когато батерията нямаше източване за един ден и редовно се прибирах с 30-40% оставаща батерия след 12-13 часов работен ден.

Та не знам какво не му харесвате на 11.4 - брилянтно се държи моята Х-ка, а вашите не знам ???

Публикувано

Сега, ще се появи някой при който не е наред. Между другото мен ми направи впечатление днес, че май имам лек спад на батерията различен от обикновенно. Да видим тия дни как ще е.

Публикувано (редактирано)

Странно, преди ми показваше батерията на 97%, след ъпдейта стана на 99 :D Но определено след ъпдейта държи осезаемо по-малко. Преди на края на деня бях на около 70%, сега съм на 40.... Два дена карах с един заряд.

Редактирано от penmark
Публикувано

Това с батерията явно е от бетата на самото приложение, защото при мен беше на 82% и като ъпдейтнах на 11.4, стана 83%.

Публикувано

И при мен преди ъпдейта живота на батерията беше 97% а след него стана 98%. Надявам се след ios12 да стана поне 103%. Иначе и според мен с 11.4 ми държи повече батерията.Има и нещо друго,което не знам  при мен дали е било просто бъг ,или с 11.4 се е оправило,но преди ъпдейта не ми попълваше автоматично запазените пароли в сайтовете в Сафари.Сега ги попълва и не се налага да ги пиша на ръка.

Публикувано

И при мен след като ъпнах на 11.4 батерията стана от 84 на 87% :D

Публикувано
на 5.06.2018 г. at 17:30, peppu написа:

Здравейте, имам проблем с ъпдейта през iTunes. Сваля на 100% новият ъпдейт, но след това ми изписва, че имам проблем с интернета и нещо от сорта, че ми е изтекла сесията. Принуден съм постоянно да ъпдейтвам ОТА, а предпочитам през лаптопа. Не е от телефона, защото при SE-то на жената е същото. Днес обнових и съм с последната версия на iTunes, но проблема си е все така. Сваля ъпдейта на лаптопа, но на телефона така и не тръгва.

Някой по моя проблем?

Публикувано

Според мен на новата функция за батерията”Battery Healy (beta) не можа да се вярва. Тук в темата бях писък , че батерията е на 99% , телефона на 7 месеца. Днес махнах iOS 12 beta 1 и:

0a6b74890b6c282446fc5e296b52c38f.png

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...