baronbg Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Имаш опция да ти прати кода като смс. Номера в акаунта, трябва да е коректен. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Да, но нямам друг телефон, където да си сложа картата и карта, с която да активирам текущия. Много тъпа ситуация, затова и избягвам функцията. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Май 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 30, 2018 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 11.4.1 beta е налична! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6e Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Какво ом става на тия хора с тия бети,мети и тем подобни през ден-два??? След една седмица чакаме iOS 12 beta 1,те ощв бети на 11 вадят... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Да, но нямам друг телефон, където да си сложа картата и карта, с която да активирам текущия. Много тъпа ситуация, затова и избягвам функцията.Преди всичко и дори преди рестор отключваш sim картата задължително, след което по-всяко време получаваш кода за двойната верификация, останала си грешна представа.Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Аз пък нямам този проблем с Mesage в iCloud. Не ми иска никаква верификацияSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Май 31, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 31, 2018 А дали си го активирал ръчно? По подразбиране не е активиран и трябва да се включи допълнително! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Май 31, 2018 Сподели Публикувано Май 31, 2018 Да , така е. Активирах гоSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юни 1, 2018 Сподели Публикувано Юни 1, 2018 На мен ми иска. Забелязах че няма вибрация при аларма. Само един път едвам извибрирва и продължава звука само. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Юни 1, 2018 Сподели Публикувано Юни 1, 2018 Споделете как е батерията при 11.4. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 1, 2018 Сподели Публикувано Юни 1, 2018 В 11.4 са пооправили качеството на Bluetooth Audio и на CarPlay и в момента в колата се усеща осезаемо. Много приятно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
WULAS Публикувано Юни 1, 2018 Сподели Публикувано Юни 1, 2018 (редактирано) Редактирано Юни 1, 2018 от arm11 Нямаше ли как да сложиш по-голяма картинка??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 4, 2018 Сподели Публикувано Юни 4, 2018 на 1.06.2018 г. at 13:19, skpavlov написа: Споделете как е батерията при 11.4. Не е добре. След рестор, пак не е добре. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Благодаря. Оставам си на 11.3 за сега. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Както се казва - продължаваме да мИчтаИм и чакаме 12-тата... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Здравейте, имам проблем с ъпдейта през iTunes. Сваля на 100% новият ъпдейт, но след това ми изписва, че имам проблем с интернета и нещо от сорта, че ми е изтекла сесията. Принуден съм постоянно да ъпдейтвам ОТА, а предпочитам през лаптопа. Не е от телефона, защото при SE-то на жената е същото. Днес обнових и съм с последната версия на iTunes, но проблема си е все така. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 на 1.06.2018 г. at 13:19, skpavlov написа: Споделете как е батерията при 11.4. Аз лично чак снощи качих 11.4 и съм меко казано доволен. Днес си разцепих телефона от разговори най-вече (и фейс тайм и уатцап и вайбър и кое ли не приложение също) и по-малко браузване, съобщения, банкирания, мейли, музика в колата и каквото се сетите... Прибрах се току що с 42% оставащ заряд. Припомних си страхотните времена на 7 Plus, когато батерията нямаше източване за един ден и редовно се прибирах с 30-40% оставаща батерия след 12-13 часов работен ден. Та не знам какво не му харесвате на 11.4 - брилянтно се държи моята Х-ка, а вашите не знам ??? 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 Сега, ще се появи някой при който не е наред. Между другото мен ми направи впечатление днес, че май имам лек спад на батерията различен от обикновенно. Да видим тия дни как ще е. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 5, 2018 Сподели Публикувано Юни 5, 2018 (редактирано) Странно, преди ми показваше батерията на 97%, след ъпдейта стана на 99 Но определено след ъпдейта държи осезаемо по-малко. Преди на края на деня бях на около 70%, сега съм на 40.... Два дена карах с един заряд. Редактирано Юни 5, 2018 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 Това с батерията явно е от бетата на самото приложение, защото при мен беше на 82% и като ъпдейтнах на 11.4, стана 83%. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
miroslavm Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 И при мен преди ъпдейта живота на батерията беше 97% а след него стана 98%. Надявам се след ios12 да стана поне 103%. Иначе и според мен с 11.4 ми държи повече батерията.Има и нещо друго,което не знам при мен дали е било просто бъг ,или с 11.4 се е оправило,но преди ъпдейта не ми попълваше автоматично запазените пароли в сайтовете в Сафари.Сега ги попълва и не се налага да ги пиша на ръка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Юни 6, 2018 Сподели Публикувано Юни 6, 2018 И при мен след като ъпнах на 11.4 батерията стана от 84 на 87% Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Юни 8, 2018 Сподели Публикувано Юни 8, 2018 на 5.06.2018 г. at 17:30, peppu написа: Здравейте, имам проблем с ъпдейта през iTunes. Сваля на 100% новият ъпдейт, но след това ми изписва, че имам проблем с интернета и нещо от сорта, че ми е изтекла сесията. Принуден съм постоянно да ъпдейтвам ОТА, а предпочитам през лаптопа. Не е от телефона, защото при SE-то на жената е същото. Днес обнових и съм с последната версия на iTunes, но проблема си е все така. Сваля ъпдейта на лаптопа, но на телефона така и не тръгва. Някой по моя проблем? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 8, 2018 Сподели Публикувано Юни 8, 2018 Според мен на новата функция за батерията”Battery Healy (beta) не можа да се вярва. Тук в темата бях писък , че батерията е на 99% , телефона на 7 месеца. Днес махнах iOS 12 beta 1 и:Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.