DreamcatcheR Публикувано Юни 8, 2018 Сподели Публикувано Юни 8, 2018 1% разлика мислиш ли, че има значение? Чак да не може да се вярва... Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 8, 2018 Сподели Публикувано Юни 8, 2018 Ми близо 2 месеца не 99% и днес 100%. Нали за това казвам , че функцията е “Лъжи мажи” . Язък :-)Не ми пука , споделям самоSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 8, 2018 Сподели Публикувано Юни 8, 2018 Това лавиране между проценти, не е добре, от опит казвам!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Юни 8, 2018 Сподели Публикувано Юни 8, 2018 Голяма е драмата с тия проценти на батерията. Моята си седи ето така --- и хич ми не дреме, че й е спряло сърцето. Все още си работи Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Юни 9, 2018 Сподели Публикувано Юни 9, 2018 Кое е вярно? IOS 11.4Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 9, 2018 Сподели Публикувано Юни 9, 2018 (редактирано) Тъкмо щях да връщам на 11.3.1, че батерията ми е много зле ииииии само 11.4 се подписва. Даааа му се невиди... Редактирано Юни 9, 2018 от penmark Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Veselin Panov Публикувано Юни 9, 2018 Сподели Публикувано Юни 9, 2018 (редактирано) Нещо не схващам драмата с батерията?Дали вечер като се прибереш е на 5,10,15,или 40%,нали пак ще я зареждате през нощта? Редактирано Юни 10, 2018 от Veselin Panov 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Юни 9, 2018 Сподели Публикувано Юни 9, 2018 Въпросът е да не се прибереш на -20%... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 10, 2018 Сподели Публикувано Юни 10, 2018 Ако раЛтата не беше много зле, нямаше да пиша. Батери дрейн яко. Снощи в 9 го изключих на 100% преди да изляза навън. Цяла нощ докато съм спал никой не си е играл с телефона. Преди малко се събудих на 29% и докато шотна стана 27. А преди седмица правих рестор с 11.4. Бекъпи НЕ връщам. Винаги set as new след рестор. Направо не знам. Да взема пак да ресторна освен. Забелязах и нещо друго което не ми се беше случвало до сега. Телефона започна да грее много. Толкова, че без кейс не се държи в ръка. https://imgur.com/a/Z7zDzLj Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Юни 10, 2018 Сподели Публикувано Юни 10, 2018 11.4 на фейс таим ме грее яко. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
PeTk0FF Публикувано Юни 11, 2018 Сподели Публикувано Юни 11, 2018 Аз пък винаги връщам бекъпите. За какво съм ги правил иначе ? Иначе 6-цата ми на 11.4 се закрепи доста добре и батерията си е ок .... за iOS 11 ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 13, 2018 Сподели Публикувано Юни 13, 2018 Очаквам тая вечер в 20:00 ч да пуснат кръпката 11.4.1 и да си оправят мазалото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Юни 13, 2018 Сподели Публикувано Юни 13, 2018 След само две бети надали ще е тази вечерSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 16, 2018 Сподели Публикувано Юни 16, 2018 Случвало ли ви се е след рестор да не се активира аймесиджа? Постоянно ми пращат смс от 1220 и ми точат от сметката. Как се оправя това някой знае ли? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Юни 16, 2018 Сподели Публикувано Юни 16, 2018 Деактивирай iMessage и рестартирай у-вото, след това, активирай отново iMessage и изчакай, не бързай да активирваш и деактивираш постоянно! Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
penmark Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 След 6лв от смс-и се принудих да извадя картата от телефона за няколко часа. След това се оправи. Интересно, че пращаха съобщения от 1220 дори на спряна услуга imessage и facetime... смисъл без да съм сложил отметките, че искам да се активират. Да споделя за проблема с батерията, може да е полезно за някой. Ресет на мрежовите настройки оправи дрейна на батерията. В нета така пишеше и ми се стори странно, но нищо не губех да пробвам. А то взе, че се оправи наистина. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Как се прави ресет на мрежовите настройки? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Settings - General - Reset - Reset Network Settings Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Това изтрива ли запазените пароли за разни сайтове и форуми в Сафари? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Не , паролите се запазват , триеш само network настройките. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Изтрива всички запазаени пароли за WiFi 2 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Това изтрива ли запазените пароли за разни сайтове и форуми в Сафари?Колегата пита... Не го бърка WiFi Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
JmeLche Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Settings - General - Reset - Reset Network SettingsНе изтрива никакви пароли, просто изтрива настройките на мрежата, а след това се придобиват нови(Автоматично). Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Юни 23, 2018 Сподели Публикувано Юни 23, 2018 Тцъ. Ако нямаш активиран кийчейн, всички пароли за wi-fi отиват подягодите. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Юни 24, 2018 Сподели Публикувано Юни 24, 2018 Подягодите... много радва и ще го ползват в бъдещи теми. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.