gogi6 Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Струва ми се,че 11 работи по-бързо от 10.3.3!И приложенията зареждат по-бързо. 2 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Аз забелязах нещо странно, което при 10 не беше така. Ползвам personal hotspot с кабел и преди ме питаше дали искам да включи и по Wi-Fi, а сега автоматично си включва и WiFi. Спирам го от контрол центъра и след малко пак свети!? Само при мен ли е така? Цитирай
SpAwN Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Струва ми се,че 11 работи по-бързо от 10.3.3!И приложенията зареждат по-бързо. С кой модел си? Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 И аз забелязвам, че като ли работи по живо 11-ката на Iphone 7. Иначе във връзка с горното ми мнение, забелязах че и Bluetooth се ключова самоволно, изобщо и двете сякаш работят на заден план въпреки че уж са изключени, явно е от бетата. Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Guided access работи ли при вас? В настройките ми уж е включен, но не успявам да го активирам с три натискания на хоум бутона както беше при 10-ката. Иконата му в контрол центъра също стои като не активна и отказва да реагира. Цитирай
killer4o Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 преди 7 часа, Ангел Арнаудов написа: И аз забелязвам, че като ли работи по живо 11-ката на Iphone 7. Иначе във връзка с горното ми мнение, забелязах че и Bluetooth се ключова самоволно, изобщо и двете сякаш работят на заден план въпреки че уж са изключени, явно е от бетата. Как изключваш wifi и bluetooth? Ако е от настройките, не би трябвало да се включват. Ако е през контрол центъра - това реално не ги изключва, ами ги disconnect-ва от текущите мрежи/устройства. Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Вярно, така е. Странно, не виждам много логика в това, но както и да е, ще видим дали така ще остане на финала. 1 Цитирай
simba4 Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Още има, гарантирам поне още една бета! На 6s, 3D touch е ужасно!!! Насичане има, доста, по-малко от предната бета но има! Прескачане в NC center менюто, при премахване на нотификации!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
peppu Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 преди 12 минути, killer4o написа: Как изключваш wifi и bluetooth? Ако е от настройките, не би трябвало да се включват. Ако е през контрол центъра - това реално не ги изключва, ами ги disconnect-ва от текущите мрежи/устройства. А не би ли трябвало да се изключват и през контрол центъра? Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Би трябвало, да. Само да дисканетва?!какъв е смисъла Цитирай
gogi6 Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Още има, гарантирам поне още една бета!На 6s, 3D touch е ужасно!!!Насичане има, доста, по-малко от предната бета но има!Прескачане в NC center менюто, при премахване на нотификации!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro То и на 7 е така. 2 Цитирай
simba4 Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Е, ще има значи!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
violina.marinova Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Е на десетката си ги изключва. През контрол центъра, като ги изключа, влизам в настройки и са си изключени. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Август 22, 2017 Публикувано Август 22, 2017 Guided access работи ли при вас? В настройките ми уж е включен, но не успявам да го активирам с три натискания на хоум бутона както беше при 10-ката. Иконата му в контрол центъра също стои като не активна и отказва да реагира. Guided access в последната бета не работи, на предната си бачкаше. Ще го поправят в следващата. PS: Бачка си, трябва да го изключиш и включиш и се оправя! Sent from my iPad using Tapatalk 3 Цитирай
Donchew Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Има ли информация на коя дата е евента?Sent from my iPhone using Tapatalk 12 септември (неофициално) боговете ми говорят. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
SpAwN Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Е, ще има значи!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Много по-зле ли работи последната бета на 11-ката на 6S-а ти от 10.3.3? Цитирай
simba4 Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Не, малко насичане има, но е поносимо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Малко насичане има и при iphone 7 най вече при 3D тъча. 1 Цитирай
SpAwN Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Не, малко насичане има, но е поносимо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Има ли смисъл по твои впечатления да се минава от 10.3.3 на 11? 1 Цитирай
simba4 Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Да разбира се!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
dedra1 Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 преди 2 часа, SpAwN написа: Има ли смисъл по твои впечатления да се минава от 10.3.3 на 11? И аз се двоумя, но предвид това, че някои от важните ми приложения все още няма да работят добре с 11 (както беше с бетите на 10-та) мисля да изчакам, докато нещата си дойдат на мястото. 3 Цитирай
SpAwN Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Да разбира се!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Кое е основната причина, която ще те накара да минеш на 11? Аз лично голяма разлика откъм нови функции за 6S не видях.. Цитирай
Asen_77 Публикувано Август 23, 2017 Автор Публикувано Август 23, 2017 Като за начало, че можеш да си добавиш много видове шорткъти в контрол центъра. Това си е доста голяма разлика спрямо iOS 10... Цитирай
killer4o Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 Относно контрол центъра - доколкото съм чел release notes, сегашното поведение е по дизайн, не е бъг. Вероятно са преценили, че хората не искат шорткът за включване или изключване на wifi/bluetooth, а искат възможност да се разкачат/закачат към мрежата наблизо. Това поведение се използва при алгоритмите, които преценяват дали устройството да се свързва с конкретна мрежа или не - ако предишни пъти интернетът е бил бавен или много пъти ръчно сте се откачали от нея, то ще я маркира като "лоша" и няма да се свързва автоматично. 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.