gogi6 Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Струва ми се,че 11 работи по-бързо от 10.3.3!И приложенията зареждат по-бързо. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Аз забелязах нещо странно, което при 10 не беше така. Ползвам personal hotspot с кабел и преди ме питаше дали искам да включи и по Wi-Fi, а сега автоматично си включва и WiFi. Спирам го от контрол центъра и след малко пак свети!? Само при мен ли е така? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Струва ми се,че 11 работи по-бързо от 10.3.3!И приложенията зареждат по-бързо. С кой модел си? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 iPhone 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 И аз забелязвам, че като ли работи по живо 11-ката на Iphone 7. Иначе във връзка с горното ми мнение, забелязах че и Bluetooth се ключова самоволно, изобщо и двете сякаш работят на заден план въпреки че уж са изключени, явно е от бетата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Guided access работи ли при вас? В настройките ми уж е включен, но не успявам да го активирам с три натискания на хоум бутона както беше при 10-ката. Иконата му в контрол центъра също стои като не активна и отказва да реагира. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 преди 7 часа, Ангел Арнаудов написа: И аз забелязвам, че като ли работи по живо 11-ката на Iphone 7. Иначе във връзка с горното ми мнение, забелязах че и Bluetooth се ключова самоволно, изобщо и двете сякаш работят на заден план въпреки че уж са изключени, явно е от бетата. Как изключваш wifi и bluetooth? Ако е от настройките, не би трябвало да се включват. Ако е през контрол центъра - това реално не ги изключва, ами ги disconnect-ва от текущите мрежи/устройства. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Вярно, така е. Странно, не виждам много логика в това, но както и да е, ще видим дали така ще остане на финала. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Още има, гарантирам поне още една бета! На 6s, 3D touch е ужасно!!! Насичане има, доста, по-малко от предната бета но има! Прескачане в NC center менюто, при премахване на нотификации!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
peppu Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 преди 12 минути, killer4o написа: Как изключваш wifi и bluetooth? Ако е от настройките, не би трябвало да се включват. Ако е през контрол центъра - това реално не ги изключва, ами ги disconnect-ва от текущите мрежи/устройства. А не би ли трябвало да се изключват и през контрол центъра? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Би трябвало, да. Само да дисканетва?!какъв е смисъла Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Още има, гарантирам поне още една бета!На 6s, 3D touch е ужасно!!!Насичане има, доста, по-малко от предната бета но има!Прескачане в NC center менюто, при премахване на нотификации!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro То и на 7 е така. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Е, ще има значи!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
violina.marinova Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Е на десетката си ги изключва. През контрол центъра, като ги изключа, влизам в настройки и са си изключени. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Август 22, 2017 Сподели Публикувано Август 22, 2017 Guided access работи ли при вас? В настройките ми уж е включен, но не успявам да го активирам с три натискания на хоум бутона както беше при 10-ката. Иконата му в контрол центъра също стои като не активна и отказва да реагира. Guided access в последната бета не работи, на предната си бачкаше. Ще го поправят в следващата. PS: Бачка си, трябва да го изключиш и включиш и се оправя! Sent from my iPad using Tapatalk 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Има ли информация на коя дата е евента?Sent from my iPhone using Tapatalk 12 септември (неофициално) боговете ми говорят. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Е, ще има значи!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Много по-зле ли работи последната бета на 11-ката на 6S-а ти от 10.3.3? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Не, малко насичане има, но е поносимо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Малко насичане има и при iphone 7 най вече при 3D тъча. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Не, малко насичане има, но е поносимо!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Има ли смисъл по твои впечатления да се минава от 10.3.3 на 11? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Да разбира се!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedra1 Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 преди 2 часа, SpAwN написа: Има ли смисъл по твои впечатления да се минава от 10.3.3 на 11? И аз се двоумя, но предвид това, че някои от важните ми приложения все още няма да работят добре с 11 (както беше с бетите на 10-та) мисля да изчакам, докато нещата си дойдат на мястото. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Да разбира се!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Кое е основната причина, която ще те накара да минеш на 11? Аз лично голяма разлика откъм нови функции за 6S не видях.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 23, 2017 Автор Сподели Публикувано Август 23, 2017 Като за начало, че можеш да си добавиш много видове шорткъти в контрол центъра. Това си е доста голяма разлика спрямо iOS 10... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
killer4o Публикувано Август 23, 2017 Сподели Публикувано Август 23, 2017 Относно контрол центъра - доколкото съм чел release notes, сегашното поведение е по дизайн, не е бъг. Вероятно са преценили, че хората не искат шорткът за включване или изключване на wifi/bluetooth, а искат възможност да се разкачат/закачат към мрежата наблизо. Това поведение се използва при алгоритмите, които преценяват дали устройството да се свързва с конкретна мрежа или не - ако предишни пъти интернетът е бил бавен или много пъти ръчно сте се откачали от нея, то ще я маркира като "лоша" и няма да се свързва автоматично. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.