turieca Публикувано Април 3, 2010 Публикувано Април 3, 2010 На лаптоп с леопард 10.5.8 тунчо не иска да свали фрии приложение, или да оторизира компа. Опитвах да го махна с Апзапер и да го инсталирам отново, промяна никаква сега ровя за версия 9.0.3. Ако някой има идея от какво може да е това да помогне. Опитах на комп. с виста нямаше проблем със сваляне нито с оторизирането. Едит: Днес пробвах и с версия 9.0.3 отново грешката е на лице. Много моля за напътствие, четох из нета колкото мога де и нищо не ми стана ясно Цитирай
Sladichuk® Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 А акаунтът на различните машини един и същ ли е? И ако да–колко машини са оторизирани в него? Цитирай
turieca Публикувано Април 4, 2010 Автор Публикувано Април 4, 2010 Само две машини са оторизирани. Един и същ е, направих и нов днес чакам мейл за потвърждение опитах и с друг пак така. В момента в който започне да сваля формата за съгласие с условията на аппстор и се появи даунлоад в ляво и до там. Наздраве на всички. Христос воскресе. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Това вероятно е грешка поради загуба на връзка със сървъра на епъл. Виж тук, за решение при подобен проблем: http://support.apple.com/kb/TS1811 Цитирай
turieca Публикувано Април 4, 2010 Автор Публикувано Април 4, 2010 (редактирано) Ще пробвам като се прибера, наздраве. Благодаря за линка. Sent from my iPhone using Tapatalk едит: И така не стана, не знам вече какво може да е да опитвам да преинсталирам OSX освен. Редактирано Април 4, 2010 от turieca Цитирай
vdmk Публикувано Април 4, 2010 Публикувано Април 4, 2010 Пробвай ако искаш с това http://discussions.apple.com/thread.jspa?threadID=1385978 Цитирай
turieca Публикувано Април 5, 2010 Автор Публикувано Април 5, 2010 (редактирано) Това го четох 100 пъти, така и не ми стана ясно какво и къде да променя. едит: Грешката я няма с айтунс 8 и по-старо от 4.0.3 сафари, като сложа 9.0.3 и сафари 4.0.5 грешката се появява. Редактирано Април 5, 2010 от turieca Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.