Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

airpods.thumb.jpg.c8f8de7ca89d460b7862e3e0053cb025.jpg

Безжичните слушалки AirPods на Apple несъмнено са един от най-горещите продукти на компанията. Те бяха пуснати на пазара преди седем месеца, но търсенето е толкова голямо, че доставката им все още отнема около 6 седмици. Едно от основните опасения на щастливите им собственици обаче е опасността от изгубване и именно заради това днес ще ви покажем два аксесоара, които ще ви осигурят нужното спокойствие в натовареното ежедневие.

1.thumb.jpg.77f7334b367f9325d5a1336b44444ce3.jpg

EarBuddyz са силиконови подложки, които спомагат за това AirPods да застанат плътно в ухото ви, елиминирайки шума и осигурявайки допълнителна опора и удобно захващане, за да не се налага постоянно да намествате своите слушалки. Аксесоарът е създаден за любителите на активния начин на живот и е перфектен за бягане, колоездене, фитнес и много други занимания. Комплектът съдържа два чифта EarBuddyz и се предлага в Amazon на цена от 10.95 долара.

2.thumb.jpg.eaa027a862ec5bba6eb47aa4759bbe2c.jpg

Следващият полезен аксесоар, който искаме да ви покажем е Spigen TEKA. Компактен, лек и изключително здрав, той ще държи вашите AirPods заедно по време на всяка дейност. Можете да го закупите отново от Amazon на цена от 9.99 долара.
Публикувано

Доставката не е 6 седмици,а между 1-2 дни.

Публикувано

Дам. Поръчах и след два дни бяха при мен

Публикувано

Маже би това е за сайта на Apple, твоите не бяха ли от емаг? Не съм поръчвала, не знам, така беше посочено в източника

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...