bigpapa Публикувано Юли 22, 2017 Публикувано Юли 22, 2017 Здравейте колеги,имам следния проблем.Като закача дисплея към конекторите не иска да светне а до съвсем скоро си светваше безпроблемно,от какво може да е нещо изгоряло или ? Цитирай
0 bigpapa Публикувано Юли 23, 2017 Автор Публикувано Юли 23, 2017 Еми защото си взех друг дисплей но като закача буксите и нищо.А как мога да му направя рестор като ми иска паскода а не мога да го въведа тъй като не виждам нищо ? И възможно ли да е софтуерно ? Цитирай
0 Aveliky Публикувано Юли 23, 2017 Публикувано Юли 23, 2017 Като закачиш стария дисплей, той свети ли? Разкачи ли батерията преди да подмениш дисплея? Опита ли с рестарт? Защо се наемаш да сменяш дисплей, след като не знаеш елементарни основни неща - примерно как се прави рестор от DFU или Recovery? 1 Цитирай
0 bigpapa Публикувано Юли 23, 2017 Автор Публикувано Юли 23, 2017 Правил съм рестор и то не веднъж,но как да го направя като първо ми иска паскода , а и до колегата по-отгоре не разкачих батерията, и старият дисплей светеше минути до преди да пробвам дисплея от еконта стария, светваше макар и спукан Цитирай
Въпрос
bigpapa
Здравейте колеги,имам следния проблем.Като закача дисплея към конекторите не иска да светне а до съвсем скоро си светваше безпроблемно,от какво може да е нещо изгоряло или ?
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.