drpetar Публикувано Септември 27, 2017 Публикувано Септември 27, 2017 Нещо дребно ново, но за мен много удобно: 3 Цитирай
profusion Публикувано Септември 27, 2017 Автор Публикувано Септември 27, 2017 oo това е супер само да свикна, че натискам пак комбинации Цитирай
chayanne Публикувано Септември 27, 2017 Публикувано Септември 27, 2017 Това на каква машина? На Macbook Pro Retina mid2014 липсва като опция. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Септември 27, 2017 Публикувано Септември 27, 2017 При мен на MacBook Air 2015 го има , супер е като опция само тряба да свикна Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Баба Гана Публикувано Септември 27, 2017 Публикувано Септември 27, 2017 Колко пъти съм прекъсвал звука на различни участници в караоке, с познатата комбинация. Да не казвам какви погледи са ми хвърляли - и с право. Сега всичко е история. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 27, 2017 Публикувано Септември 27, 2017 преди 1 час, chayanne написа: Това на каква машина? На Macbook Pro Retina mid2014 липсва като опция. Sent from my iPhone using Tapatalk Аз съм с Pro 2012 и го имам Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 27, 2017 Публикувано Септември 27, 2017 За мен новата Sierra нещо не върви както трябва или не знам,ще я сложа на чисто да видим,като цяло не съм доволен. 1 Цитирай
drpetar Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 преди 8 часа, chayanne написа: Това на каква машина? На Macbook Pro Retina mid2014 липсва като опция. MacMini 2014 и MacBook Air 2015. Ама сякаш няма логика да зависи от машината. Опцията изчезва ако си сложил само US клавиатура. Да не би това да е причината. Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Не е ли логично да изчезва, ако нямаш поне две опции между който да сменяш ... Цитирай
drpetar Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Е именно де. Нали и аз туй казвам. Цитирай
londongunner Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Е как да я има опцията при условие ,че няма друг език освен основния ?! Цитирай
drpetar Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 (редактирано) Не знам дали разбрахте че отговарям на chayanne, макар че не вярвам той да не се е сетил за това, че наличието на опцията зависи от това един или няколко езика е сложил. Затова може проблема при него да е друг Редактирано Септември 28, 2017 от drpetar Цитирай
kracode Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Здравейте,някой пробвал ли е да с новата ОС да прехвърли информация на флашка?Имам 3 флашки и до сега винаги с тях съм работил на макбука ,но след ъпдейта ми прави чалъми и не ми дава да отворя флашката и да видя съдържанието вътре.Какво трябва да се направи за да работи? http://prikachi.com/images.php?images/900/9189900O.png Цитирай
turieca Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 (редактирано) На мен ми прецака достъпа и на двата скенера. До сега си сканирах и си отиваха нещата в папка директно в лаптопа. Сега опитах да сканирам и греда, а ми е супер важно. Голямо прекарване ако някой има идея как да се преборя ми удари едно рамо. Преди с тази команда ставаха нещата sudo -s launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/ftp.plist Обаче сега дава тази грешка /System/Library/LaunchDaemons/ftp.plist: No such file or directory Нищо не вдявам от терминал Редактирано Септември 28, 2017 от turieca Цитирай
Баба Гана Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 И аз имах проблем с принтера, оказа се че е драйвера, който върви по дефолт е най-стария и от там проблемите. Свалих си от сайта на "Brother" последния драйвер и всичко си е на място. Така че мисля и при теб може би е същото. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Да. От това е, макар че имам БГ клавиатура пипната с Ukelele + US клавиатура. Явно custom клавиатурите не ги брои Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Пробвам с две различни машини коника минолта и киосера. И двата ли да ги прецака. Как си го натресох само. Аз принтирам без проблем и на двете машини, Но и двете не виждат обратно когато трябва да сканирам. Цитирай
chayanne Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Какво трябва да се направи за да работи? Пробва ли с Disk Utility да я поправиш?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kracode Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Това беше първото ,което опитах за да ги поправя.След няколко неуспешни опита реших проблема по следния начин,форматирах ги с опцията mac os extended( journaled) и след това ги форматирах пак с ms-dos fat и всичко се оправи с изключение на едната флашка която тотално отказа и не може да се прави никакви дейности върху нея .Ходих до един мой приятел ,той ползва уин7 и линукс и на двете ОС не иска да тръгне.За първи път ми се случва mac os да прецака нещо или може би и е дошло времето да е за коша:) Цитирай
chayanne Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Аз мислех, че искаш да запазиш информацията в тях. Аз бях така с един външен HDD. Добре, че нямаше нищо на него. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Някой да пази dmg File на Mac OS Sierra?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
drpetar Публикувано Септември 28, 2017 Публикувано Септември 28, 2017 Имаш предвид инсталационния файл ли. Питам щото е .app а не .dmg. Имам го. Цитирай
JmeLche Публикувано Септември 30, 2017 Публикувано Септември 30, 2017 Имаш предвид инсталационния файл ли. Питам щото е .app а не .dmg. Имам го. Намерих го,благодаря.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 1, 2017 Публикувано Октомври 1, 2017 Добре върви при мен напушената сиера. Не виждам никакви разлики спрямо предишната по отношение на бързина, анимации и т. н. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Октомври 1, 2017 Публикувано Октомври 1, 2017 Тя върви добре, ама това FTP дето са махнали ми бръкнаха с боксова ръкавица. Sent from my iPad using Tapatalk Pro 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.