Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

macOS High Sierra

Recommended Posts

Публикувано

Нещо дребно ново, но за мен много удобно:

CapsLock.jpg?raw=1

Публикувано

oo това е супер само да свикна, че натискам пак комбинации :) 

Публикувано

Това на каква машина? На Macbook Pro Retina mid2014 липсва като опция.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

При мен на MacBook Air 2015 го има , супер е като опция само тряба да свикна

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Колко пъти съм прекъсвал звука на различни участници в караоке, с познатата комбинация. Да не казвам какви погледи са ми хвърляли - и с право. Сега всичко е история.

Публикувано
преди 1 час, chayanne написа:

Аз съм с Pro 2012 и го имам

Публикувано

За мен новата Sierra нещо не върви както трябва или не знам,ще я сложа на чисто да видим,като цяло не съм доволен.

Публикувано
преди 8 часа, chayanne написа:

MacMini 2014 и MacBook Air 2015. Ама сякаш няма логика да зависи от машината. Опцията изчезва ако си сложил само US клавиатура. Да не би това да е причината.

CapsLock2.jpg?raw=1

Публикувано

Не е ли логично да изчезва, ако нямаш поне две опции между който да сменяш ...

Публикувано

Е именно де. Нали и аз туй казвам.

Публикувано

Е как да я има опцията при условие ,че няма друг език освен основния ?!

Публикувано (редактирано)

Не знам дали разбрахте че отговарям на chayanne, макар че не вярвам той да не се е сетил за това, че наличието на опцията зависи от това един или няколко езика е сложил. Затова може проблема при него да е друг

Редактирано от drpetar
Публикувано

Здравейте,някой пробвал ли е да с новата ОС да прехвърли информация на флашка?Имам 3 флашки и до сега винаги с тях съм работил на макбука ,но след ъпдейта ми прави чалъми и не ми дава да отворя флашката и да видя съдържанието вътре.Какво трябва да се направи за да работи?

http://prikachi.com/images.php?images/900/9189900O.png

Публикувано (редактирано)

На мен ми прецака достъпа и на двата скенера. До сега си сканирах и си отиваха нещата в папка директно в лаптопа. Сега опитах да сканирам и греда, а ми е супер важно. Голямо прекарване ако някой има идея как да се преборя ми удари едно рамо.

Преди с тази команда ставаха нещата sudo -s launchctl load -w /System/Library/LaunchDaemons/ftp.plist Обаче сега дава тази грешка /System/Library/LaunchDaemons/ftp.plist: No such file or directory

Нищо не вдявам от терминал  

Редактирано от turieca
Публикувано

И аз имах проблем с принтера, оказа се че е драйвера, който върви по дефолт е най-стария и от там проблемите. Свалих си от сайта на "Brother" последния драйвер и всичко си е на място. Така че мисля и при теб може би е същото.

Публикувано

Да. От това е, макар че имам БГ клавиатура пипната с Ukelele + US клавиатура. Явно custom клавиатурите не ги брои

Публикувано

Пробвам с две различни машини коника минолта и киосера. И двата ли да ги прецака. Как си го натресох само. Аз принтирам без проблем и на двете машини, Но и двете не виждат обратно когато трябва да сканирам.

Публикувано

Какво трябва да се направи за да работи?

Пробва ли с Disk Utility да я поправиш?

Публикувано

Това беше първото ,което опитах за да ги поправя.След няколко неуспешни опита реших проблема по следния начин,форматирах ги  с опцията mac os extended( journaled) и след това ги форматирах пак с ms-dos fat и всичко се оправи с изключение на едната флашка която тотално отказа и не може да се прави никакви дейности върху нея .Ходих до един мой приятел ,той ползва уин7 и линукс  и на двете ОС не иска да тръгне.За първи път ми се случва mac os да прецака нещо  или може би и е дошло времето да е за коша:)

Публикувано

Аз мислех, че искаш да запазиш информацията в тях. Аз бях така с един външен HDD. Добре, че нямаше нищо на него.

Публикувано

Някой да пази dmg File на Mac OS Sierra?

Публикувано

Имаш предвид инсталационния файл ли. Питам щото е .app а не .dmg. Имам го.

Публикувано
Имаш предвид инсталационния файл ли. Питам щото е .app а не .dmg. Имам го.

Намерих го,благодаря.

Публикувано

Добре върви при мен напушената сиера. Не виждам никакви разлики спрямо предишната по отношение на бързина, анимации и т. н.

Публикувано

Тя върви добре, ама това FTP дето са махнали ми бръкнаха с боксова ръкавица.

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Подобни теми

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...