dessyteneva Публикувано Юли 26, 2017 Публикувано Юли 26, 2017 (редактирано) Една от новите възможности в поредната бета версия на iOS 11 е тази за обновяване в раздела Updates на AppStore, чрез издърпване на екрана надолу. Всъщност тази опция отдавна вече се използва в много приложения от трети страни, а механизмът й е изключително прост – след издърпване на екрана надолу, те се свързват със сървъра, за да обновят данните. До сега обаче, подобно нещо не съществуваше в приложението AppStore и компанията явно е избрала да го добави именно в раздела Updates, където ще бъде и най-полезно, за да показва наличните актуализации на вече изтеглените апликации. Това най-вероятно се дължи на факта, че в предишни версии на операционната система, имаше вариант за опресняване, чрез неколкократно натискане на една от иконите в долния край на екрана, която беше премахната. Както много други дребни подобрения в iOS 11, тази опция не е сред основните, но е изключително логична и удобна, като прави използването на обновения AppStore по-приятно и интуитивно. Редактирано Юли 26, 2017 от dessyteneva Цитирай
kal1ch Публикувано Юли 26, 2017 Публикувано Юли 26, 2017 Толкова много пъти съм се опитвал да рефрешна по този начин ъпдейтите, че след ъпдейта до бета 4 дори не ми направи впечатление, че са го добавили. 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 26, 2017 Публикувано Юли 26, 2017 Всеки път като вляза в стора на ъпдейтите, ми се рефрешват автоматично. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.