Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

iPhone8.jpg.143e5253456a4f114ab5fabbc502dc74.jpg

Неотдавна сътрудникът на Forbes, Гордън Кели изказа едно интересно предположение, което би позволило на Apple да намери добро решение на проблема с вграждането на сензора за Touch ID под големия OLED дисплей на iPhone 8 и това е поставянето му под удължения бутон за включване и изключване отстрани на телефона.
Когато говорим за предположения и слухове, интересното е, че всеки ден се появяват все по-противоречиви такива, които не могат логично да бъдат свръзани с предишните. Що се отнася до прогнозата на Кели, източници на технологичния сайт Macotakara от китайската верига за доставки на компоненти твърдят, че последния дизайн на iPhone 8, няма да е съвместим с поставянето на сензора отстрани, тъй като рамката около дисплея ще бъде минимална. Кое от двете твърдения е по-достоверно, няма как да преценим, но остава и последния вариант, компанията да изостави Touch ID, в полза на лицевото разпознаване, осигурено от усъвършенстваната предна камера, чийто датчици ще могат да сканират в три измерения, а процесът на удостоверяване да се извършва чрез повдигане на телефона.
Миналата седмица се появи и интересно предположение за премиерата на iPhone 8, който според производител на аксесоари, ще бъде представен заедно с iPhone 7s/7s Plus по време на събитие през първата пълна седимца на септември – между 6-ти и 8-ми. Предвижданията за първите доставки сочат времеви интервал между октомври и ноември, при ограничени количества и цена от над 1000 долара, докато останалите два модела ще са налични още в събота на 16 септември.
Публикувано

За съжаление има къде да го сложат. И отзад може, и в бутона и под дисплея. Явно има сериозни проблеми с това да го вградят под дисплея, въпреки че вече се появи телефон с вграден тъч ай ди под дисплея. Ще разберем на есен къде ще е, но кога на есен и това не е ясно. Може би в бутона отстрани е по-добрия вариант от това да го сложат на гърба като на самсунга.

Публикувано

16 Септември е Събота! ?

Публикувано

Ами така пишеше в източника, не проверих

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Така е, но подходящите за целта сензори на Qualcomm ще са налични за тестове едва октомври, а непускането на продукта въобще не е добра алтернатива точно за юбилея, така че може и да направят някакъв компромис, но в никакъв случай с поставяне на гърба според мен. Единия вариант е този с бутона, другия е въобще да го няма, но това пък ще засегне Apple Pay, тая че алтернативите не са кой знае колко. Ще видим де, все пак това са само мои разсъждения по въпроса

Публикувано

С тия 3 камери отпред ще си е само с лицево разпознаване, иначе казано - Face ID. Не забравяйте, че това е Епъл. Ако махнат нещо толкова полезно, то трябва да са измислили много по-добра алтернатива.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано (редактирано)

Вариантите са ясно под дисплея или в бутона, за отзад забравяме. Според мен биха го забавили и сложили под дисплея, от колкото  другаде, а чак догодина като са готови - под дисплея. Такова разместване напред назад не биха си позволили мисля, тъч айдито си е иконично и се свързва с хоум бутона, който си е отпред. Относно премахването изцяло, според мен колкото и да е добро FaceID, неможе изцяло да замести удобството на отпечатъка. Даже честно казано не виждам реална нужда от FaceID, от колкото да не изостанат от конкуренцията. По-скоро тези предни камери ще играят роля и в добавената реалност.

Другото което е, интерфейса за тъч ид в иос 11, който ме замисля дали не подсказва за новото тъч ид:

9158179R.jpg

Редактирано от apomarinov
Публикувано

Да имаше такава версия, но от друга страна може и да е за останалите модели, което няма да имат новия сензор

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...