cherkezov_i Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Провет! Моят IphoneSE престана да бъде разпознаван от лаптопа ми - доколкото разбирам става дума за драйвър, който трябва да бъде инталиран. Apple Mobile Device USB driver. Интересувам се дали върви с Itunes и можете ли да помогнете с линк откъде да си го инсталирам. Пиша от Северна америка, използвам легален уиндоуз. Благодаря! Цитирай
0 gogi6 Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 https://support.apple.com/bg-bg/HT204095Опитай първо това.Ако нямаш успех,изтриваш iTunes и всичко свързано с Apple!Рестартираш компютъра и инсталираш iTunes наново! Цитирай
0 cherkezov_i Публикувано Август 2, 2017 Автор Публикувано Август 2, 2017 Благодаря! Ще опитам и ще ти пиша. Цитирай
0 cherkezov_i Публикувано Август 3, 2017 Автор Публикувано Август 3, 2017 Привет отново! Първоначално изтрих всичкия апъл софтуер, после инсталирак айтюнс наново - без резултат. Опитах да свържа друг айфон и той бе разпознат.. Тогава се обадих на апъл съпорт. С тях отново направихме същото упражнение по изтриването и преинсталирането. Нямаше резултат. като включвах друг айфон веднага го разпознаваше. След повторно инсталиране-деинсталиране влязохме в services(local) където промениха настройките на Apple Mobile Device Service. След поредния рестарт - включих телефона и той бе разпознат. Благодаря за съветите които ми даде! 2 Цитирай
Въпрос
cherkezov_i
Провет!
Моят IphoneSE престана да бъде разпознаван от лаптопа ми - доколкото разбирам става дума за драйвър, който трябва да бъде инталиран.
Apple Mobile Device USB driver.
Интересувам се дали върви с Itunes и можете ли да помогнете с линк откъде да си го инсталирам. Пиша от Северна америка, използвам легален уиндоуз.
Благодаря!
3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.