stankov.angel Публикувано Септември 13, 2017 Публикувано Септември 13, 2017 (редактирано) Здравейте колеги, след изпускане на телефона, home button-a се пропука и сега не функционира въобще, а нагрява много и батерията много бързо пада. Има ли смисъл въобще да се носи на гаранционен сервиз ? Подлежи ли на ремонт home button-a на iph 7 и ще съм благодарен ако дадете някаква информация/човек, който може да го нарпави. Поздрави Редактирано Септември 13, 2017 от stankov.angel Цитирай
0 ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Септември 16, 2017 Публикувано Септември 16, 2017 Най-добре се свържи с Креатив Център и там ще ти обяснят как стоят нещата.Те са представители на Apple за България. Цитирай
0 Papercut Публикувано Март 22, 2018 Публикувано Март 22, 2018 Здравейте, Възкръсвам темата, но имам същия проблем. Има ли друго решение освен Creative Center и освен хардуерно преместване на чипа??? Цитирай
0 Alxx® Публикувано Март 22, 2018 Публикувано Март 22, 2018 Никой, нищо не мести. Процесор, копроцесор и четец, са неразривно свързани и нито един сервиз не ги програмира. В Криейтив си кихаш и ти слагат друга платка с въпросното трио компоненти(или цял телефон). Цитирай
Въпрос
stankov.angel
Здравейте колеги,
след изпускане на телефона, home button-a се пропука и сега не функционира въобще, а нагрява много и батерията много бързо пада.
Има ли смисъл въобще да се носи на гаранционен сервиз ?
Подлежи ли на ремонт home button-a на iph 7 и ще съм благодарен ако дадете някаква информация/човек, който може да го нарпави.
Поздрави
Редактирано от stankov.angel3 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.