dessyteneva Публикувано Септември 16, 2017 Публикувано Септември 16, 2017 Голямото есенно събитие на Apple предизвика разнопосочни коментари, няма съмнение, че iPhone X е един от най-завладяващите телефони, които компанията някога е пускала, но недостатъците му също са трудни за пренебрегване. Ето четири аргумента, защо да изберете iPhone 8, пред iPhone X: Дизайнът на дисплея Няма как да пренебрегнем изрязаната горна част на екрана, която въпреки че побира всички нужни сензори, все пак е леко объркваща на външен вид. По този начин изображенията на екрана, ще бъдат изрязани на същото място, което някак си е трудно за възприемане. Разбира се със сигурност ще свикнете с течение на времето, но все пак няма как да не посоча тази причина да изберете iPhone 8 пред по-луксозния му събрат. Искате да продължите да използвате Touch ID Както вече стана ясно – слуховете се оказаха истина и iPhone X няма традиционния хоум бутона, а заедно с него си отиде и Touch ID – популярният метод за биометрична идентификация, с който всички сме свикнали. Той беше заменен от Face ID -система за лицево разпознаване, която използва предната камера, но като всичко ново и тя предизвика редица разнопосочни мнения, така че, ако искате да продължите да използвате пръстовия си отпечатък, ще трябва да изберете iPhone 8/8 Plus. Цена Цената винаги има значение, въпреки че като фенове повечето пъти си казваме „кеф цена няма“ и скачаме в следващата покупка. Този път обаче, разликата е голяма и с право можете да се замислите дали няма за какво друго да се използват тези 300 долара? Предубежденията Това е първата крачка на Apple към OLED технологията и дисплея от край до край. Няма как да не сте се замисляли за евентуалинте проблеми, които може би са останали скрити по време на тестовете, особено след като компанията изгуби много време в опити да вгради Touch ID под екрана и накрая като че ли избърза, за да хване сроковете и да пусне десетия юбилеен модел на пазара преди коледните празници. Може би ще бъде удачно покупката на OLED модел да бъде отложена за следващата година, а за сега да се задоволим с iPhone 8? Пишейки тези редове, съм наясно, че това са само косвени причини. Всеки от нас има своите „за“ и „против“, а изборът е толкова личен и индивидуален, че до месец ще стане ясно, колко от тези, които сега търсят кусури на iPhone X, вече са го поръчали. 2 Цитирай
Dean Публикувано Септември 16, 2017 Публикувано Септември 16, 2017 iPhone X си е направо рестарт и започване "отначало". В следващите години ще наблюдаваме как нещата, които ни оряазаха се връщат едно по едно - touch id, по-голям дисплей, наистина безрамков екран (без тия черни линии отстрани), още цветове, по-голям размер на самото устройство и т.н. Това просто е ново поколение iPhone. 8 обаче е последното, което виждаме от тоя дизайн според мен и догодина ще има просто Xs и Xs Plus. Постоянно се чудя да взимам ли сега 8 или да чакам X, но мисълта, че може да се проточи и до декември чакането ме притеснява... Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 16, 2017 Публикувано Септември 16, 2017 Декември е оптимистично според мен за БГ, но пък според мен би съжелявал ако вземеш 8+, а не директно Х. 1 Цитирай
apomarinov Публикувано Септември 16, 2017 Публикувано Септември 16, 2017 (редактирано) И 2годишен да е цикъла, скрият ли сензорите в козирката зад дисплея, скачам с два крака и ръце Редактирано Септември 16, 2017 от apomarinov 2 Цитирай
baronbg Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 В следващия модел. Ще има козирка, вита стълба, паркинг и басейн. Sent from my iPhone using Tapatalk 4 Цитирай
SpAwN Публикувано Септември 17, 2017 Публикувано Септември 17, 2017 Ще има само ако Спас Русев купи Епъл, ама и тогава не е сигурно... 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.