Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Върни им го!

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Може ли малко повече информация?

Писна ми да стоя с тоя скапан Андроид. Но съм готов до края да си отстоя на моето. 

Публикувано

Връщаш и заяваваш, че има проблем!
Покажи им го нагледно, напосрист бъди, иначе няма да ти се обърне внимание!

Публикувано

След втория път ли може да ти сменят телефона?

Публикувано

Принцпно по българското законодателство апарат се сменя при проявени 3 еднакви дефекта, което е потвърдено и от сервиза. Понеже на теб са ти го върнали с заключение, че всичко му е ОК, то даже не се брои че и веднъж е предявена рекламация.

По вътрешните правила на ябълките процедурите може и да са други.

Публикувано

Батерията отново се срива за много бързо време. 

Публикувано

Телефона може да ти сменят ако обърнат внимание на проблема, но за да се случи това трябва да вдигнеш много шум. В сервиза а не в техномаркета. Ако ти пращат протокол за съгласие за подпис може да ползваш него. Иначе май трябва лично да идеш в сервиза- Криейтив в София

Публикувано

Ме знам ако прескоча Техномаркет. Супер тъпа история. 

Публикувано (редактирано)

07368_E95_27_B8_4_F9_F_981_D_CEBADABD097

28308842_2016741891900208_982850880_n.jp

Ето screen. Както виждате 1.2 screen time само. Голяма простотия. Честно. Пак от 87 падна на 84 ей така в рамките на минута-две. Безумие. А интересното е, че battery health приложенията ми дават, че батерията е на 92% от капацитета си. Ако проблемът е батерията директно купувам нова батерия и в Creative им казвам да ми я сменят. Нищо, че е в гаранция. Но ме е страх, че не е батерията.

Редактирано от RedBull
Публикувано

В дай пълната страница с тотал юсидж и стендбай.

Публикувано

Ето пак на 15% , но включен Low Battery Mode без да го пипам. 

28313282_2016799971894400_861314458_n.jp 28313687_2016799968561067_756915608_n.jp 28381335_2016799951894402_1886492536_n.j

Публикувано

8 часа юсидж хич не е малко, отдоло има и стендбай - дай и него.
Между другото не знам как правиш снимките, но когато натиснеш едновременно home и power бутоните и ти прави снимка на екрана.

Публикувано

Какво си се разревал като на моя максимума му е 7 часа, а не ползвам дори и 4G, направил съм го на 3G и пак не изкарва толкова, вече просто не знам защо дадох 500 лева за телефон дето не може да изкара 10 часа...

• Харесвам 2
Публикувано

Хех, нали знаеш, че удобството да имаш малък телефон, върви с неудобството да му е малка и батерията!

Публикувано

Беше на 17% , започнах да пиша и сега падна на 14%. А го сложих да се зарежда малко. Ако е батерията я сменям веднага.  Дано не е друг проблема. Защото от години да имам телефон, който да ми допада. 

Публикувано

Добре де ще дадеш ли колко ти държи на стендбай освен 8-те часа юсидж, които са повече от идеални според мен.

Публикувано

Ами посмъртно не може да са 8 часа. Поне 2 часа макс съм го ползвал. 

Публикувано

Значи имаш някой софтуер който ти скапва батерията понеже ти държи телефона "буден" така да се каже.
Ако нямаш нещо важно на него - рестор през дфу, сетваш го като нов, връщаш контакти и снимки през клауда и после програмките една по една за да видиш коя ти разказва играта на телефона.

Публикувано (редактирано)

А дали не е някой хардуерен проблем? Мисля си, ме преди време бях сложил едно приложение като True Caller. И при звънене другия като вдигне телефонът вибрираше. Като при Андроид телефоните. 

Но вече нямам такова приложение. 

Редактирано от RedBull
Публикувано

Според оскъдната информация която даваш, на мен ми пролича на някой софтуер да се е омазал, но нека и по-вещите да се изкажат, ако преценят разбира се.

Публикувано

Ние как да разберем дали е хардуер? Колегата те е посъветвал. Действай!

Публикувано

На първо време разкарай фейсбук и месинджъра.

Infinity

• Харесвам 1
Публикувано

Е то да му спре всичко, че да има батерия!
Това ли е идеята да имаш смартфон на Apple!

Публикувано

Значи бях пуснал Always On на Location tracking на Messenger-a. Сложих го отново на Only when using the app и е абсолютно същото.

Сега ще махна FB и Mesenger-a да видя какво ще стане.

А толкова бях доволен от телефончето. Не съм имал толкова як user experience от години. 

Гост
Тази тема е заключена за нови отговори.
  • Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...