Kery70 Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 И аз се бях наплашил колко е “здраво” дистанционното, вчера го изстрелях със завивката на леглото. Хвръча над метър и половина височина, след което се удари в крака на дъската за гладене, и падна на пода. Изтръпнах, но му няма нищо. Една лека драскотинка върху гърба. Може и късмет да съм извадил, но факт. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Ой! Доволни сме. Само дистанционното малко неудобно. А и фенове сме. Как така няма да си купим?! Цитирай
turganay Публикувано Март 15, 2018 Публикувано Март 15, 2018 Определено сме фенове !Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 Пичове, нужен ми е малко акъл, налага се да подкарам едно AppleTV4K да може да плейва филми от нета и евентуално от nas. Може ли да стане без jailbreak и евентуално с кой софтуер? Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 Може, с платен абонамент към ipastore. За nas ти трябва infuse или MrMC. Има ги в AppStore. Цитирай
Русев Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 Проблема ми е, че след като го настроя, устройството попада в ръце които нямат възможноста да човъркат каквото и да било. Кое би ми свършило работа да сложа на машинката и да не трябват локални настройки?От infuse и MrMC коя има възможност да пуска не от локален NAS, а от сторидж пуснат на друго място и да се връзва по интернет?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 Не знам, утре евентуално ще го пипна сефте, а до сега не съм пипал такова устройство. Питах за да се подготвя малко теоретично, за да не се излагам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 Ако подържа Plex ще е по-лесно. Инсталира му се Plex server и другото е лесно. Иначе разрешаваш на сървъра отдалечен достъп и със статично ip през MrMC. Цитирай
Русев Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 А има ли опция да се гледат директно от интернет филмите със бг субс?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Април 3, 2018 Публикувано Април 3, 2018 Kodi и Popcorn. За тях ще трябва малко литература да прочетеш)) Доста е писано във форума, така че имаш всичко необходимо. Не е трудно Цитирай
andro89 Публикувано Ноември 25, 2018 Публикувано Ноември 25, 2018 Да питам infuse или MrMc, могат ли да се плейват файлове с dolby atmos и dolby vision през NAS? Идеята ми е да се ползва със саундбар система с dolby atmos и vision. Цитирай
momchil_g Публикувано Ноември 25, 2018 Публикувано Ноември 25, 2018 Провах с тези двата https://www.dolby.com/us/en/guide/dolby-atmos-trailers.html infuse 5 pro ги чете без проблем. Apple TV 4K и freenas Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.