dessyteneva Публикувано Септември 25, 2017 Публикувано Септември 25, 2017 (редактирано) Главният изпълнителен директор на Apple, Тим Кук направи посещение в магазина на компанията в Пало Алто в петък, за да отпразнува старта на iPhone 8. Въпреки, че индикациите за продажбите на устройството са скромни, Кук сподели пред репортери, че е развълнуван както от приемането на iPhone 8, така и на Apple Watch Series 3, тъй като някои магазини по света, вече са разпродали наличностите си: Цитат „Аз съм развълнуван“ каза Кук. „Ето какво виждам точно сега – Часовникът с LTE вече е разпродаден на толкова места по света. Ние работим усилено, за да задоволим търсенето. Разпродадохме и iPhone 8 и iPhone 8 Plus в някои магазини, но снабдяването е добро. Не мога да бъда по-щастлив!“ В сравнение с предишни години, опашките пред магазините са много по-малки, което отчасти се дължи на поръчките онлайн и отложения старт на iPhone X, който ще се появи по магазините през ноември. По време на посещението, Кук беше попитан и за проблемите с LTE връзката на новото поколение часовници и отговори, че те най-вероятно се дължат на софтуера и поправката е на път: Цитат “Проблемът е много малък и ще бъде фиксиран със софтуерен ъпдейт“ обясни Кук. „Това е свързано с прехвърлянето между WiFi и клетъчната мрежа и ние ще го оправим. Получава се в редки случаи, самият аз използвах часовника известно време и мога да кажа, че работи чудесно и можем да бъдем доволни от постигнатото“. Редактирано Септември 25, 2017 от dessyteneva 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.