Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Tim-Cook-iPhone-8-launch.png.862626b1baa65c21860d6d2869345917.png

Главният изпълнителен директор на Apple, Тим Кук направи посещение в магазина на компанията в Пало Алто в петък, за да отпразнува старта на iPhone 8. Въпреки, че индикациите за продажбите на устройството са скромни, Кук сподели пред репортери, че е развълнуван както от приемането на iPhone 8, така и на Apple Watch Series 3, тъй като някои магазини по света, вече са разпродали наличностите си:

Цитат

„Аз съм развълнуван“ каза Кук. „Ето какво виждам точно сега – Часовникът с LTE вече е разпродаден на толкова места по света. Ние работим усилено, за да задоволим търсенето. Разпродадохме и iPhone 8 и iPhone 8 Plus в някои магазини, но снабдяването е добро. Не мога да бъда по-щастлив!“

В сравнение с предишни години, опашките пред магазините са много по-малки, което отчасти се дължи на поръчките онлайн и отложения старт на iPhone X, който ще се появи по магазините през ноември.

По време на посещението, Кук беше попитан и за проблемите с LTE връзката на новото поколение часовници и отговори, че те най-вероятно се дължат на софтуера и поправката е на път:

Цитат

“Проблемът е много малък и ще бъде фиксиран със софтуерен ъпдейт“ обясни Кук. „Това е свързано с прехвърлянето между WiFi и клетъчната мрежа и ние ще го оправим. Получава се в редки случаи, самият аз използвах часовника известно време и мога да кажа, че работи чудесно и можем да бъдем доволни от постигнатото“.

Редактирано от dessyteneva

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...