Asen_77 Публикувано Октомври 12, 2017 Публикувано Октомври 12, 2017 Стига спам по всички теми и новини. Плюйте тук на воля и хвалете всичко което Ви е впечатлило. Вие сте ... 1 Цитирай
McLarena76 Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Поради описаните по-горе мнения и моето също следващият ми телефон няма да е епъл айфон.Основната тръпка да имаш нещо уникално и функционално просто вече я няма.Епъл затъват ли затъват на пазара на смартфони според мен.Но едва ли ще си признаят толкова лесно.Защото ще ги удари по акциите и имиджа.Ама те американците нали са тъпи и дебели овце ще си ги купуват щото са тяхна имиджова марка.Ама ,че тела е made in china събери чарк няма значение. ;-)))))))))Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Одобрявам темата. Сега и да помоля някой модератор да премести съответните постове тук. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Ще кажеш, че някой те е карал насила да го купуваш. Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Ето на жмелче новият мобифон!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Одобрявам темата. Сега и да помоля някой модератор да премести съответните постове тук. Sent from my iPhone using Tapatalk Да,да!Една седмица работа))) Цитирай
koksibg Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Ми то вече е окиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ayl Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Тая тема ще я следя, но нека бъде направена и такава: Върнах се на iPhone след ...(колко дни/седмици), защото... 4 4 Цитирай
dessyteneva Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Следващият ми телефон няма да е iPhone, може би ако пуснат някоя нова любопитна операционна система, но само може би, така че ще трябва да ме търпите още дълго 2 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 преди 2 часа, ayl написа: Тая тема ще я следя, но нека бъде направена и такава: Върнах се на iPhone след ...(колко дни/седмици), защото... Тук си много прав. Аз преди няколко години за 6 м бях с Нот 3 , уникален телефон ,но после отново пак се върнах на ios , днес изпратих моя iPhone8+ към новия му собственик и се надявам до ден два да съм с Note 8, времето ще покаже колко ще се задържа с него, но засега това е желанието ми. Определено Android много израстна последните 2 г и искам да видя как е . Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Ето Най-добрата услуга, която предлага Android!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
Grievous Публикувано Октомври 16, 2017 Публикувано Октомври 16, 2017 Днес един приятел ми прати линк към ревю на Mate 10/10 Pro на Huawei. Отговорих му с едно изречение “Аз оставам верен на ябълката до гроб. Тази тема е минало за мен. 7 Цитирай
iHustle Публикувано Октомври 17, 2017 Публикувано Октомври 17, 2017 ...защото след ядрената война няма да има смартфони...примерно Не виждам защо бих направил крачка назад с някаква друга марка телефони. Единственото, което може да ме накара да си купя друг телефон, е ако го закъсам с парите (не си го пожелавам). Иначе винаги бих избрал Мерцедес пред...Тойота Цитирай
Asen_77 Публикувано Октомври 17, 2017 Автор Публикувано Октомври 17, 2017 Лошото е, че вече кьораво и съкато кара Мерцедес но на 15-20 години. Та така и с iPhone-ите - в БГ всеки трети с iPhone, ама кой с 3 годишен, кой с 4 годишен, кой с китайска реплика приличаща на iPhone и яко втори употреби сбирщайн от кой ли не. После били боклуци и не работели. Ама iPhone 5s модел на повече от 4 години още е с подръжка на последния софтуер и с повечето екстри, които той ги предлага. 4 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 18, 2017 Публикувано Октомври 18, 2017 Не минах те ли на BMW бре Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
simba4 Публикувано Октомври 18, 2017 Публикувано Октомври 18, 2017 Ето на жмелче новият мобифон!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Скъсани са ти дънките Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 18, 2017 Публикувано Октомври 18, 2017 Скъсани защото събирам пари за iPhone X.....Много доволен от новият телефон!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 18, 2017 Публикувано Октомври 18, 2017 Много ясно ☜☆☞Изпратено от моят SM-J730F с помощта на Tapatalk Цитирай
algor Публикувано Октомври 18, 2017 Публикувано Октомври 18, 2017 Радвам се, че има хора, които тръгнаха да минават по пътя, който аз тъпках близо три години. По-старите (и четящи) потребители знаят, че съм ползвал почти всичко във високия клас с Андроид и на този опит (и похарчени пари, разбира се) се базират мненията ми, свързани с тази...да речем ОС (поне така я водят). Пак ще повторя, че проблема на Андроид е този, че всеки си пише софтуера за неговите марка и модел и смрадта е яка. Познайте как разработчиците на приложения оптимизират своето произведение за стотици...опс, май хиляди модели Андроид и всеки със спесифика, особености, големина на дисплея, разделителна способност и прочие шитни. Мога да давам примери от семейството как едно приложение работи по 4 различни начина на 3 устройства с Андроид и да ви копи-пейстна кореспонденциите с разработчици, относно различни бъгове. Както и да е. Личният опит е безценен и с интерес ще чета хитове тук, защото съм наясно през какво предстои да преминете в търсене на Годо. Ако имате основен апарат с iOS и ползвате още 1-2 с андроид заради другите си 2-3-4 карти, тогава е ясно, че ще ви върши работа системата. (това е мое мнение, разбира се и не ангажирам никой с него) Но ако сте били ползвател 4-5 години на iOS (поне) и сега махнете изцяло устройството на Apple и се отдадете на страстта, наречена Андроид, прогнозирам крайният резултат след 1, 3, 6 месеца... Ако пък след тези няколко месеца сте супер доволен от Андроид устройството си, значи не е трябвало изобщо да си давате парите за Apple през годините. И още нещо - т.нар. "свобода" да си сложите някакъв уолпепър и да имате чукащи се човечета на заключения екран, не прави даденото устройство по-добро или по-лошо. Това показва само неизживяното ви детство и факта, че имате още бая попарка да изкусате от паничката със слончето Бимбо и Бъгс Бъни, а не охарактеризира даден апарат дали е с добра производителност или не. пп. В сериозната от поста ми част допълвам, че е без значение кой какво ползва като марка и модел смартфон и пожелавам от сърце всеки да се кефи максимално на устройството си. 17 Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 22, 2017 Публикувано Октомври 22, 2017 Все повече се заглеждам тук.Не се продават тук,това ме спира! 2 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 22, 2017 Публикувано Октомври 22, 2017 Ментел и виваком ги предлагат официално Sent from my SM-N950F using TapatalkPro 1 Цитирай
algor Публикувано Октомври 22, 2017 Публикувано Октомври 22, 2017 За нисък клас апаратите са ок - имаш слушалка с добра чуваемост, всички месинджъри, добра батерия. Пробвал съм 3-4 модела през годините и не можах да им свикна със стокови ромове, стейбъл, имащи гугъл плей и нямащи и...а бе смрад. Хората ги харесват и взимат от Китай най-вече заради добрата цена, но поддръжка и гаранция йок. От година-две чета по различни форуми как възхваляват описаното по-горе и като заобиколят митница било супер. Преди месец-два Шаоми откриха официален стор в Атина - народ, медийно внимание, кеф. Е, както очаквах аз лично, цените на апаратите с около 30-35 процента нагоре, което е нормално вече, заради магазини, заплати, осигуровки, сервиз и прочие. И феновете замлъкнаха... Аз лично цена 1000 лева + за друго устройство, освен Apple и Samsung няма да дам, защото останалото (поне това, което съм пробвал, разбира се) не си заслужава. 2 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 22, 2017 Публикувано Октомври 22, 2017 Пробвай и Pixel. Аз се замислям сериозно по въпроса. Иначе Xiomi вече се продават официално в България, включително и от моята фирма Цената на MI6 е 998 лв. с 2 години гаранция. Не знам дали си заслужава. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.