imanev Публикувано Февруари 13, 2019 Автор Публикувано Февруари 13, 2019 Здравейте,Сменихме бизнес модела и сега не се отключват език по език, а вече при плащане се отключват всички езици. Колкото и да е странно, оказа се, че 70% от потребителите пожелаха да въведем абонаментен принцип. Няма как вече да добавяме езици, но на желаещите тук, можем да подарим по 6 месечен абонамент за заради подкрепата която ни оказахте. Също така ще сме благодарни, да оставите по един готин отзив в маркета. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
ludiamax Публикувано Ноември 1, 2019 Публикувано Ноември 1, 2019 Английски pihex@icloud.com успехи! Цитирай
LUBECA Публикувано Ноември 14, 2019 Публикувано Ноември 14, 2019 Английски lubeca72@icloud.com Приложението е страхотно! Успехи! Цитирай
baronbg Публикувано Ноември 14, 2019 Публикувано Ноември 14, 2019 При мен не работи. Спира след избор на език. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
imanev Публикувано Ноември 15, 2019 Автор Публикувано Ноември 15, 2019 на 1.11.2019 г. at 13:54, ludiamax написа: pihex@icloud.com не намирам потребител с този мейл lubeca72@icloud.com - добавих ти 6 месеца пълен достъп. П.П. приложението вече не е ориентирано към купуване на език, а e на абонаментен принцип, отключва всички езици за определен срок. @baronbg може би не си с последна версия. Направи ъпдейт до последна версия и пробвай пак. Работи си без проблем, ежедневно го ползвам на iOS Цитирай
imanev Публикувано Ноември 26, 2019 Автор Публикувано Ноември 26, 2019 преди 14 часа, ludiamax написа: Там съм. Готов си, добавих ти 6 месеца пълен достъп ? Цитирай
imanev Публикувано Март 31, 2020 Автор Публикувано Март 31, 2020 на 28.03.2020 г. at 13:57, liuboo написа: ако може и за мен llyybboo@abv.bg Готово :-) Цитирай
Теодора123 Публикувано Януари 25, 2022 Публикувано Януари 25, 2022 Как мога да получа достъп? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 25, 2022 Публикувано Януари 25, 2022 In-App Purchases Full access-1 month with trial $3.99 Full access for 1 year $15.49 Buy a foreign vocabulary $7.99 Buy a foreign vocabulary $64.99 Full access for 6 months $11.49 Buy a foreign vocabulary $31.99 Full access-1 month with trial $2.49 Full access for 1 year $9.99 Buy a foreign vocabulary $5.99 Buy a foreign vocabulary $4.99 Цитирай
imanev Публикувано Март 5, 2022 Автор Публикувано Март 5, 2022 на 4.02.2022 г. в 20:57, Pe6o666 написа: Работи ли приложението? Да, бачка. Малко ъпдейт: Аз излезнах от управлението на компанията, защото рязко се наложи да влезна в политиката и не мога да съм в управлението и на частна компания. Всъщност, ако си сериозен в политиката, нямаш и никакво време за това. Компанията в момента се управлява от кофаундърите и вече наброява 10 човека екип. Малко за аппа - до момента има над 500К инсталации от над 170 държави. В партньорство с Вайбър, направихме чатбот, който има над 2М абонати и докара доста потребители в аппа. Поддържаме месечно близо 30К активни потребители. Мнооого е трудно с В2С бизнесите, още повече излизащи от България. Затворихме първи рунд, за което се наложи да направим американска компания, понеже голяма част от инвестициите дойдоха от там. Насочваме се и към В2В сектора, като се фокусирхаме върху създаването на съдържание за професионалисти. До седмица две, момчетата пускат нова секция в аппа с премиум съдържание - едноезични флашкарти, даващи думата, нейното пояснение и пример с думата, всичко на езика който учиш. Сетовете са на високо професионално ниво - правни за юристи, верифицирани от американски доктор по право, политически, икономически и т.н. Възможност за направа на сетове по желание на бизнес партньор - примерно за кол центрове и т.н. Идеята е с В2В да докараме самоиздръжката и да можем да наблагаме на В2С маркета за бранд и масовост. Целта е ясно - лидер на световния пазар. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.