gogi6 Публикувано Март 30, 2020 Автор Сподели Публикувано Март 30, 2020 Май не. Нямам идея дали има различна китайска версия. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
bobiikonomov Публикувано Март 30, 2020 Сподели Публикувано Март 30, 2020 (редактирано) на 30.05.2018 г. at 14:30, gogi6 написа: За тези, които ползват MiBox ще спомена, че филмите от Арена си вървят чудесно с подходящата добавка за Коди. Предполагам и със Замунда е такаEdit: И Замунда е перфект. Ако искате да гледате филм, по-голям от 3ГБ, ще трябва да ползвате флашка или хард диск. Вързвате към бокса и в настройките на Quasar посочвате пътя до външната памет Здравейте, при мен филмите от арена , замунда и FILMI2K, не тръгват. Виждам филма влизам в него и нищо, или да гледам лог-а, а там няма нищо. Някой по запознат ако знае нещо? Филмите са по малки от 3 ГБ. Редактирано Март 30, 2020 от bobiikonomov Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 30, 2020 Автор Сподели Публикувано Март 30, 2020 Това с Коди ли? Опитай и Movian.За Коди ти препоръчвам добавките от това репо https://mega.nz/#!UA5SUYJZ!ykCXmemNcpMW2GEfJJ99EKTgl06JYsiSZo8dpzltScg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Март 30, 2020 Сподели Публикувано Март 30, 2020 И новият другар, Fenix 6 Sapphire Titanium 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Март 30, 2020 Сподели Публикувано Март 30, 2020 Fenix 6X sapphire е best sport smart watch ever!!! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Май 13, 2020 Сподели Публикувано Май 13, 2020 IMG_4917.MOV 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Май 14, 2020 Сподели Публикувано Май 14, 2020 IMG_4917.MOV Как ги сваляш? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Май 14, 2020 Сподели Публикувано Май 14, 2020 Animated Workout Влизаш в Garmin Connect app More/Training/Workouts/Find a Workout Избираш си тренировката -> Save to my Workouts и горе в ляво ти се появява иконката share to device. Стартираш приложението Cardio (Yoga, Pilates,Strength), Options, My Workouts и вътре са свалените тренировки. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ML16 Публикувано Юни 24, 2020 Сподели Публикувано Юни 24, 2020 Може ли да ми препоръчате Смарт ключ(единичен и двоен) за стена, примерно за управление на усвтление, който работи с Apple HomeKit, съответно и със Siri. Трябва да е за България тоест без нула само с фаза. Гледам има хиляди китайци ама всеки е с свой апликации и не намирам такъв който да работи с HomeKit. А и повечето изискват допълнителен хъб, което не е проблем. Не искам да сменям крушки защото имам лунички и скрито, за това търся само ключове. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Юни 25, 2020 Сподели Публикувано Юни 25, 2020 (редактирано) На прилична цена само Aqara. Те обаче са за квадратна конзола, а нашите знаеш са кръгли...Но с минимално преправяне става. Трябва съвсем малко да изкъртиш и поорежеш конзолите ти и влизат. За мен си струва занимавката, защото съм пробвал какви ли не други решения (Eve, Ikea Tradfri, Shelly) и Акарата се държи най-стабилно. А бях скептичен точно за тази марка в началото... Ще ти трябва и хъба им, но така пък получаваш възможността да си добавяш и другите им смешно евтини (на фона на останалите марки) смарт устройства - датчици за врати/прозорци, сензори за движение и течове и т.н. Имаш и втори по-сложен път - Homebridge. Смарт устройства, които не са Homekit, но имат поддръжка за Homebridge се добавят неофициално. Ще ти трябва обаче машина на която да върви Homebridge - може да е някой постоянно работещ компютър (при мен е на едно mac mini) или на Raspberry и да си поиграеш с конфигураците. ПС. Имам 50-ина смарт устройства в нас, всичко в Home App. Комбинация от различни марки, такива с WiFi, Bluetooth, такива които имат нужда от техен си хъб и т.н. Като започнем от осветление и ключове и стигнем до термо глави на парното и ключалка на входната врата... Ще се радвам да помагам с идеи за избор на устройствата и за различни автоматизации после. Редактирано Юни 25, 2020 от OXYGEN 2 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 25, 2020 Сподели Публикувано Юни 25, 2020 Леко встрани от темата, но някой ползва ли пречиствател на въздуха? Интересува ме за малка стая дали ще има файда за по-малко прах (за това ми трябва основно). Може ли да се ползва на отворен прозорец и колко децибела макс е добре да е, за да не е много шумен? Гледам в емаг много скъпи модели, почващи от 200-300 и стигащи до 1500 лв. В амазон най-купувания и с отлични отзиви е 80 лири... Има и смарт модели с wifi, но реално не виждам голяма практическа полза в това... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юни 25, 2020 Сподели Публикувано Юни 25, 2020 Аз ползвам това в стаята на детето. Доволно събира прах, въпреки че чистим с Рейнбоу https://www.rowenta.bg/Домашен-комфорт/Пречистватели-на-въздух/INTENSE-PURE-AIR-XL-PU6020/p/7211001747 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Юни 25, 2020 Сподели Публикувано Юни 25, 2020 Може ли да ми препоръчате Смарт ключ(единичен и двоен) за стена ...Philips HUE са много добър вариант. Малко са скъпички, но като потенциал са перфектни. Имат безжични програмируеми ключове, които практически можеш да поставяш навсякъде. Имат и сензори, както и голям асортимент от различни типове крушки. Работи с Home Kit и Siri. Преди години започнах с три крушки и сега цялото жилище е изцяло с Philips HUE крушки, сензори и ключове. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Юни 25, 2020 Сподели Публикувано Юни 25, 2020 Е да, и аз съм с тях, ама човекът не иска да сменя крушки. Само ключове. Та тогава на Филипс ключа само ще му събира прах. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Юни 26, 2020 Сподели Публикувано Юни 26, 2020 (редактирано) Не знам при Hue как е реализирано, но преди време започнах с Ikea Tradfri. Там ако не ползваш техен безжичен ключ, а угасиш от нормалния на стената, после няма палене през Home. А когато светнеш ръчно пак през стандартния ключ, често правят номера и не се връзват коректно. И се налага да мислиш варианти как безжичен ключ да седи на станата до/върху стандартния... Аз гонех решение, при което жена ми, която не е фен на смарт неща, да не усеща никаква разлика и да си ползва ключовете по стените. Редактирано Юни 26, 2020 от OXYGEN Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Юни 26, 2020 Сподели Публикувано Юни 26, 2020 Нормално — като угасиш през аналогов ключ, прекъсваш веригата на захранването. И моята жена е същата, но освен че не е на ти с подобни технологии, не гасеше нито една лампа из къщата. За това сложих ключовете на Philips върху аналоговите. Освен това в коридор, баня и кухня добавих и сензори за движение на Филипс и си реших проблемите. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kal1ch Публикувано Юли 3, 2020 Сподели Публикувано Юли 3, 2020 Аз си сложих 2 плафона на Philips Hue и направо замених аналоговия ключ на стената с този на Philips, който идва в комплекта. Просто ел. веригата до плафона е винаги затворена. Светят сравнително слабо, (особено за цената си) но стаите ми са малки, така че ми вършат работа. Готиното е, че ползвам приложението Sleep Cycle и то има интеграция. Когато си го стартирам автоматично ми гаси светлините в спалнята. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Юли 4, 2020 Сподели Публикувано Юли 4, 2020 Amazfit T-Rex Заслужава ли си? Нещо съм си наумил да взимам часовниче... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Юли 4, 2020 Автор Сподели Публикувано Юли 4, 2020 Заслужава си. Здрава машинка! Ако някой има Amazfit часовник, може да ползва това за различни изгледи. Огромен избор. https://apps.apple.com/bg/app/amazfaces/id1462259687 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ludiamax Публикувано Октомври 16, 2020 Сподели Публикувано Октомври 16, 2020 Здравейте, бях писал преди време за projector за айфон. Някой ако ползва, моля да даде мнение и впечатления за такъв, който поддържа HD. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 2, 2021 Сподели Публикувано Декември 2, 2021 И това е mi 6?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 2, 2021 Сподели Публикувано Декември 2, 2021 Работи ли с iPhone и как е като визия и производителост?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 2, 2021 Сподели Публикувано Декември 2, 2021 Гривните от mi band 3 дали са вървежни с тази, знаеш ли?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 2, 2021 Сподели Публикувано Декември 2, 2021 Силиконовите гривни на устройство, заменими ли са от модел 3, т.е едни и същи ли са?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 2, 2021 Автор Сподели Публикувано Декември 2, 2021 Не 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.