DreamcatcheR Публикувано Декември 2, 2021 Сподели Публикувано Декември 2, 2021 Препоръчайте безжични тапи тип стандартните airpods (т.е. да не са in-ear canal) за ползване на андроид телефон. Нещо до към 50-70 лв. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Декември 3, 2021 Сподели Публикувано Декември 3, 2021 Тази с NFC китайската версия ли трябва да поръчам?Sent from my iPhone 13 Pro using Tapatalk Pro! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Декември 6, 2021 Сподели Публикувано Декември 6, 2021 Препоръчайте безжични тапи тип стандартните airpods (т.е. да не са in-ear canal) за ползване на андроид телефон. Нещо до към 50-70 лв. Sent from my iPhone using TapatalkCanyon tws 3, ще останеш изумен колко добре свирят. Нереално за тази цена. И са около 40лв. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2021 Сподели Публикувано Декември 6, 2021 Мерси за предложението. Батерията ми се видя малко на 3 часа. Намерих друг техен модел canyon tws 2, които ги дават с 6 ч. Не пише в описанието дали имат някакви контроли за приемане на обаждания, сменяне на песни и тн. Знаеш ли дали имат? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Декември 6, 2021 Сподели Публикувано Декември 6, 2021 Имат си всички контроли, пробвано само на TWS 3. Тези за които си писал нямам идея, какво и как. А и не знам как свирят и микрофоните как са им. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Март 2, 2022 Сподели Публикувано Март 2, 2022 Темата по която ще задам въпрос е разисквана във форума , но не я намирам. Наскоро купих iPod air и го активирах с ID Apple за iPhone ми.Всичко е ОК , работи отлично, но ако някой ми звъни дублира на айфона и айпада , при iMessage също. Как да спра това дублиране защото примерно правя нещо на айпада ,звънне ми някой и се зазвънява на двете устройства . Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Март 2, 2022 Сподели Публикувано Март 2, 2022 Дано не бъркам, че много отдавна не съм го пипала, но не е ли mobile data - calls on other devicesSent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
venelin111111 Публикувано Март 2, 2022 Сподели Публикувано Март 2, 2022 Да Деси, хиляди благодарностиSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 20, 2022 Сподели Публикувано Октомври 20, 2022 Къде ни е темата за Apple Watch моделите? Реших да си взема тамагочи - Apple Watch Ultra 🤔... Някой от вас притежава ли го, какво ви е мнението за него? Става ли за активен спорт и по-скоро за преходи по 7-8 часа? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 20, 2022 Сподели Публикувано Октомври 20, 2022 2-3 дни изкарва батерията. След 2-3 цикъла спря да се зарежда. Върнах го на емаг. Чакам сега бройка от озон, която бях поръчал още на преордър. Бързо свикнах на големия дисплей и батерията. Сега ми липсва, а се върнах на с6. Но все пак това е един по-голям, уж по-здрав и с по-добра батерия apple watch. Ако не ти е харесал преди и сега няма да ти допадне. Има по-евтини 'тамагочита'. И по-грозни. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 21, 2022 Сподели Публикувано Октомври 21, 2022 Ултрата като визия няма нищо общо с дргугите apple watch на визия. Преди седмица бях в БГ столицата у МОЛ-у и го сложих на ръката, и ми хареса, защото корпусът е над стъклото, малко по-закръглен е, а и големината също ме зарадва 😂.Тамагочито ще е при мен до 3 - 4 дена и ще си поиграя с него, така или иначе съм решил да си задържа fenix-a и ако ултрата не ми хареса - ще го продам. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Октомври 21, 2022 Сподели Публикувано Октомври 21, 2022 За нищо не става, освен ако китката не ти е толкова голяма, че тия стандартните модели да ти стоят като дамски. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Октомври 21, 2022 Сподели Публикувано Октомври 21, 2022 преди 4 минути, ayl написа: За нищо не става, освен ако китката не ти е толкова голяма, че тия стандартните модели да ти стоят като дамски. И аз така смятам. Направо се изумявам, когато в някое ревю в YouTube вземат да припадат колко бил huge, masive и т.н. Абе тия хора нормални ли са? Нормалния мъжки размер часовник трябва да е големия Феникс. Всичко друго ми е като часовник Победа с платнена каишка - губи се между космите на ръката... 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 21, 2022 Сподели Публикувано Октомври 21, 2022 😂 не ми е голяма… и двата много ме кефят, ще чакам сега верижките и ще си ги нося двата 🤪. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 21, 2022 Сподели Публикувано Октомври 21, 2022 Как да сложа BG клавиатура на Apple Watch-a? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2022 Сподели Публикувано Октомври 23, 2022 Пишеш на Епъл да в добавят. Гугъл - apple send feedback. Аз вече го направих. Откъде го взе и за колко време дойде? Озон не могат вече месец.. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mirror Публикувано Октомври 24, 2022 Сподели Публикувано Октомври 24, 2022 Технополис, а ма го чаках от 06.10.2022. Вчера го свалих от зарядното в 5:47 ч., max brightness, always on display, следване на маршрут в продължение на 6 часа (стабилно каране на колело по чукарите), проведох около 4-5 разговора за по 2-3 мин, вечерта го почовърках и го сложих да спи на зарядното в 22:30 ч. на 19%. Към момента тамагочито ме радва, но все още не се разделям с феникса. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Октомври 24, 2022 Сподели Публикувано Октомври 24, 2022 След поредния опит с apple watch преди няколко дни замина в олх и отново се върнах към гармин за 4-ти пореден път 😁 редувам ги от 5 насам AW5-Fenix5 AW6-Fenix6 AW7-Fenix7 AWU-Tactix7 Pro 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Русев Публикувано Октомври 25, 2022 Сподели Публикувано Октомври 25, 2022 Тва зареждане всяка вечер ме отказа. Ква е “далаверата”, че може да ми следи съня, като то нощува на зарядното?Aw7 замина директно при малкия, децата обичат да зареждат. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 26, 2022 Сподели Публикувано Октомври 26, 2022 От години дозареждам вечерта преди лягане. Часовникът (с6) се зарежда доста бързо. Около час му трябва от 20-30% до 100. После го слагам на ръката и записвам. Всичко е до навици. С ултра това упражнение го правих веднъж на 2-3 дни. Докато не даде дефект (спря да се зарежда) и го върнах на емаг. Чакам още озон да ми изпълнят поръчката от 21.09. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Октомври 27, 2022 Сподели Публикувано Октомври 27, 2022 Аз винаги вечер като си лягам го гася и на сутринта го пускам ...кара ми по 3 дена. На мен часовника ми трябва през деня за нотификации от телефона. Фитнес екстрите не ги ползвам. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.