gogi6 Публикувано Март 1, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 1, 2018 Да! Това google cast се оказва доста полезна функция. Май повече от AirPlay. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Март 2, 2018 Сподели Публикувано Март 2, 2018 (редактирано) преди 23 часа, gorgior написа: Това го купих на брат ми преди месец. Наистина добре работи, но нещо не му схващам смисъла. Дали ще си мушна кабела в туй нещо или в телефона каква е разликата?!?!? Освен, че и блутута ще ми хаби батерията, а и връзката няма да е толкова стабилна. А иначе как е качеството на звука през този приемник и също така максималната сила? Батерията също колко издържа горе долу? Мислех да закупя и аз едно такова . Редактирано Март 2, 2018 от Ангел Арнаудов Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 2, 2018 Сподели Публикувано Март 2, 2018 преди 20 часа, Pe6o666 написа: Това дали си заслужава? https://www.aliexpress.com/store/product/Global-Version-Xiaomi-MI-BOX-3-Android-6-0-Smart-Set-top-TV-Box-4K-HDR/2783207_32800574649.html?spm=2114.10010108.1000023.6.5b987411fjPGJm Такааа...закупено. Чакам да дойде. А дали ще може да се върже с тайм капсулата за да плейва филмите от там? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 2, 2018 Сподели Публикувано Март 2, 2018 За внасялите бокса на Xiaomi, какви допълнителни разходи платихте на митница? 20% ддс +? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 2, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 2, 2018 Такааа...закупено. Чакам да дойде. А дали ще може да се върже с тайм капсулата за да плейва филмите от там? Може естествено! Отделно може да му закачиш хард диск през usb. Ще се учудиш колко по-лесно става всичко. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 2, 2018 Сподели Публикувано Март 2, 2018 Брех. Направо ми идва да тръгна да пресрещна куриера и да го взема преди утре Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 2, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 2, 2018 На бегом Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 3, 2018 Сподели Публикувано Март 3, 2018 Такааа...закупено. Чакам да дойде. А дали ще може да се върже с тайм капсулата за да плейва филмите от там? Аз пък поръчах това, че е от ЕС, обаче май съм объркал версия. Та това последната ли е? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 3, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 3, 2018 4К HDR трябва да е. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 3, 2018 Сподели Публикувано Март 3, 2018 Да бях добавил и линка ... http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html Пише 4K уж. Не, че телевизора ми поддържа тази резолюция, но все пак. Гледам в Алито версия 3 и 4 има. Едната с Андроид 6, друагата със 7ца.. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 4, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 4, 2018 Когато се купуват такива у-ва е препоръчително да са 60fps. Това прави гледането на видео и телевизия много по-плавно. За гледане на спортни канали с висока резолюция даже е задължително! Заменям apple tv 4 за два такива mi box:) 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Пристигна MiBox-a. За сега го разучавам, какво може да ми даде. Кодито си работи добре с репо за филми и сериали. Тръгват си филмите във FullHD (ТВ за сега не е 4К), Live TV през Коди не мога да подкарам и това е. Видях, че се очавак Voice search да поддържа и Kodi, но да видим дали ще стане.НО през Chrome или Андроид телефон НЕ виждам кодито през Cast и това е. Рестарирах, гледах настройки на рутера, на една мрежа е всичко. През Youtube приложението мога да изпратя видеоо към телевизора, но това и ореди си го можеш с телевизора (имам Youtube на него). Та имащите бокса подкарахте ли Cast-а? Много ми харесва изработката. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Аз се опитвам да подкарам HBO GO ама нъцки. Само за US било... Може би бъркам версията нещо..не знам Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
petar258 Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Примерно с това Имам по-немарков китайски андроид тв бокс и с тази програма се свързва и с айфон и с андроид. За някои функции иска пари, но с vlc може да се прескочи ограничението за филмите. Има доста програми с тези функции но май всички не са напълно безплатни Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 14, 2018 Пристигна MiBox-a. За сега го разучавам, какво може да ми даде. Кодито си работи добре с репо за филми и сериали. Тръгват си филмите във FullHD (ТВ за сега не е 4К), Live TV през Коди не мога да подкарам и това е. Видях, че се очавак Voice search да поддържа и Kodi, но да видим дали ще стане.НО през Chrome или Андроид телефон НЕ виждам кодито през Cast и това е. Рестарирах, гледах настройки на рутера, на една мрежа е всичко. През Youtube приложението мога да изпратя видеоо към телевизора, но това и ореди си го можеш с телевизора (имам Youtube на него).Та имащите бокса подкарахте ли Cast-а? Много ми харесва изработката. Може ли по-ясно? Кое Коди искаш да видиш през Cast? Първо разучи какво е google cast, за какво може да се използва и кои приложения го поддържат! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 14, 2018 Аз се опитвам да подкарам HBO GO ама нъцки. Само за US било... Може би бъркам версията нещо..не знам Я опитай да пуснеш филм на телефона от HBOgo и виж на дисплея на телефона дали няма да ти се появи опция Cast Естествено да са в една мрежа! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Може ли по-ясно? Кое Коди искаш да видиш през Cast? Първо разучи какво е google cast, за какво може да се използва и кои приложения го поддържат! Искам от Chrome (на компютър) да прехвърля екрана на бокса/телевизора/Android TV-то. Моя грешка. Не към Кодито, а към бокса. Неоходимо ли е допълнително приложение? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 14, 2018 Cast е нещо различно от Mirroring. Иначе за AirPlay и mirroring ползвам това С MacOS съм! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Само че аз говоря за Windows 7, Chrome и Android TV и Chrome не вижда бокса. Тъй като служебния телефон е андроид и от него през Google Home, както е описано тук - също не мога да прехвърля екрана към бокса. Това го пробвах, но безплатната версия и iPhone-а вижда бокса. Вероятно ще си го платя тези дни. Но питамето с Chrome/Android телефон и бокса си остава. Ще питам и по другите форуми. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 14, 2018 Да попитам.. ти пусна ли от настройките на бокса? Май не си https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_apps_with_Google_Cast_support 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Да, така е избрана опцията и неще да се покаже в Chrome. В Google Home се показва като устройство, но не мога да се свържа и не ми дава и никаква грешка...Не е болка за умиране, но все се интересувам дали бройката е дефектна или аз съм в грешка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 14, 2018 Опитай с някое приложение..Spotify, HBO..Има списък по-горе кои приложения поддържат Cast Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
istoyanov Публикувано Март 14, 2018 Сподели Публикувано Март 14, 2018 Spotify ми показва да се свържа със Spotify connect или Google Cast. Избирам Cast, екрана премигва и нищо пак. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 15, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 15, 2018 Хм. Опитай с един рестарт на устройството. Ако всичко си изпълнил както трябва и си ъпдейтнал до последна версия. Не подценявай google cast! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 15, 2018 Сподели Публикувано Март 15, 2018 gogi6, ти имаш ли такова Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.