gogi6 Публикувано Март 15, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 15, 2018 Нямам, но имам с google cast. След като пише, че го подържа значи така трябва да е. И аз да попитам? Разбрахте ли какво значи точно това и как работи? Показва пътя на сигнала от първоизточника до бокса,посредством телефона. После и да спреш всичко на телефона няма да окаже никакво влияние на бокса.Иначе HBO go Bulgaria няма за AndroidTV, затова не можеш да му сложиш като отделен App на Xiaomi Mi Box! Обаче HBO поддържа Cast и би трябвало, ако наравиш това което съм ти написал, филма да тръгне на бокса. Ако опиташ през AirPlay ще те изхвърли. Освен ако Xioami лъжат, което силно ме съмнява. Ето и от Chrome Ако ми пазиш номера, звънни Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Pe6o666 Публикувано Март 15, 2018 Сподели Публикувано Март 15, 2018 Е на Гнусмас ТВ защо върви приложението?! Или там е друга бира... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 15, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 15, 2018 Друга бира е! На LG също върви. За AndroidTV още не е излязло. Направи както съм описал през телефона. НЕ AirPlay!!! Виж на кутията имаш ли google cast. Edit: Малко встрани от темата Popcorn също подържа google cast Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Март 16, 2018 Сподели Публикувано Март 16, 2018 на 1.03.2018 г. at 11:06, gorgior написа: Това го купих на брат ми преди месец. Наистина добре работи, но нещо не му схващам смисъла. Дали ще си мушна кабела в туй нещо или в телефона каква е разликата?!?!? Освен, че и блутута ще ми хаби батерията, а и връзката няма да е толкова стабилна. П.П. И да не съм съвсем офф аз си взех това:https://www.gearbest.com/car-charger/pp_366802.html Прекрасно зарядно за колата с вграден трансмитер, чрез който можете да си слущате музика от телефома на радиото в колата. Има и вграден микрофон за провеждане на разговори. Позволява ли приемане на разговори или само музиката. Слушалки с микрофон включени в това ползват ли се пълноценно да работи и микрофона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Март 16, 2018 Сподели Публикувано Март 16, 2018 Въпроса беше за това. https://www.aliexpress.com/item/Original-Xiaomi-Bluetooth-4-2-Audio-Receiver-Wireless-Adapter-3-5mm-Jack-AUX-Audio-Music-Car/32826848356.html Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Март 16, 2018 Сподели Публикувано Март 16, 2018 Останах с впечатление, че си го купил за брат си. Както и да е ще чакам gogi6 да каже две думи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 16, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 16, 2018 Останах с впечатление, че си го купил за брат си. Както и да е ще чакам gogi6 да каже две думи. Не съм го купувал. Попаднах случайно на него и мисля,че може да се ползва като заместител на AirPods. Комбинацията на това+кабелните слушалки. Защо да не може да се ползва и микрофона? Това е ресийвър, който прехвърля звуците от и към слушалките, посредством блутут. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Март 16, 2018 Сподели Публикувано Март 16, 2018 Имам подобно, но на сони ериксон и микрофона е в самото устройство. Не е толкова удобно, понеже все трябва да е на видно място, а и зарядното е супер специфично. Гледах това, но никъде не видях дали се ползва микрофона на слушалките или само изпраща музиката към тях. Родми-то ми е трета версия и само прехвърля музика няма микрофон и разговора ста през телефона. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 16, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 16, 2018 Сега разбрах какво те притеснява. Мисля, че ползва микрофона на слушалките. Това май няма микрофон. Тук има доста обстоен обзор на руски Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Март 16, 2018 Сподели Публикувано Март 16, 2018 Тъкмо гледах клипа и аз поръчах го, че да видим. Дано ползва микрофона на слушалките. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 17, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 17, 2018 Тук ме озадачи! Как така няма как? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Март 17, 2018 Сподели Публикувано Март 17, 2018 При блутут е нормално сигурно малко да падне качеството на звука. Но е удобно да няма кабел между слушалките и телефона понякога. Благодаря за пробата. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Март 27, 2018 Автор Сподели Публикувано Март 27, 2018 Току що го обявиха 99 йоана, към 25 лв. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 12, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 12, 2018 От скоро ползвам такива камери и мисля, че марката отново се представя на ниво!Look what I found on AliExpresshttp://s.aliexpress.com/qiamquIbЧудесна резолюция през деня и вечерта. Върти се на 360 градуса през телефона, сензори за движение, дим и шум. Вграден микрофон и говорител. С опции за ssd card и хард( usb) за запис. Получаване на нотификации според настройките. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gosta Публикувано Май 13, 2018 Сподели Публикувано Май 13, 2018 Някой да помогне кое е по-добро, ми бокс или файър тв?В момента имам Apple TV и fire stick и като удобство стик-а е доста по-добре. Apple TV реших да го продавам и опциите са mi box и fire tv. Някой да е ползвал и двете и да има база за сравнение?Ползват се основно за коди.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 13, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 13, 2018 MiBox 3 ! 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Май 13, 2018 Сподели Публикувано Май 13, 2018 Ползвам Android TV Box, Mecool M8S PRO.Много здрава машинка, ползвам я с две ОС - андроид на вътрешната памет и LibreELEC на SD картата за Коди. Плейва всичко- 4К/60Hz, Netflix FullHD, Youtube 4K, не е отказвало досега нито един формат. Излезе ми 35€.Понеже доста греят тези боксове с оригиналните охлаждания, модифицирах моя малко като му изрязах 40х40мм отвор отгоре и монтирах една 12-волтова перка, пусната на 5в.- практически безшумна. Така мога да я пусна на близо 800Мхц GPU, което прави работата с LibreELEC плавна на максимум: Също с едно амбиентно осветление зад ТВ-то, светещо на 6000 калвина цветна температура за вечерно/нощно гледане: 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Май 14, 2018 Сподели Публикувано Май 14, 2018 Аз да питам, с ми бокса има ли шанс, да подкарам онлайн стриминг от сафари еър плей?Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 14, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 14, 2018 Да. Инсталираш AirPin от GooglePlay store и можеш да стриймваш всичко плюс mirroring. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 30, 2018 За тези, които ползват MiBox ще спомена, че филмите от Арена си вървят чудесно с подходящата добавка за Коди. Предполагам и със Замунда е такаEdit: И Замунда е перфект. Ако искате да гледате филм, по-голям от 3ГБ, ще трябва да ползвате флашка или хард диск. Вързвате към бокса и в настройките на Quasar посочвате пътя до външната памет 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Аз последно време гледам филмите директно през този сайт,нов филм като излезе с добро качество и го качват с бг субтитри https://www.filmi2k.com/.След малко ще проверя чрез браузера на телевизора дали ще тръгнат. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 30, 2018 Има добавка за Коди.Става и cast. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Доста интересно ,вече всичко е лесно.През браузера на телевизора. Тръгват филмите със бг суб веднага 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Май 30, 2018 Автор Сподели Публикувано Май 30, 2018 Лесно е за AndroidTV! За apple tv не е 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kracode Публикувано Май 30, 2018 Сподели Публикувано Май 30, 2018 Моя не е андроид тв,обикновен телевизор 4 к,lg ultra hd 43”. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.