Alxx® Публикувано Юли 12, 2018 Сподели Публикувано Юли 12, 2018 преди 2 часа, gogi6 написа: Незнам дали грее, че е много нависоко ...а, за капак е в бар, на брега на морето(жега, влага, руска пот...) и бачка здраво 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
SpAwN Публикувано Юли 12, 2018 Сподели Публикувано Юли 12, 2018 SpaWn ,Да питам само от къде хвана ток за вентилатора ? На 5V ми се струва ,че ще е много шумна има ли някъде място по дъното да има 3.5v например и перката да върти постоянно? Ето, заповядай: За шума- зависи от перката. Моята е 12 волтова Евъркуул, пусната на 5 и не се чува изобщо. Ако сложиш обаче нативна 5-волтова - ще я чуваш. За мен беше важно да спира с изключването на бокса и затова се спрях на USB-тата и 5V от там. При 3.3V ще ти върти постоянно. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 2, 2018 Сподели Публикувано Август 2, 2018 Същото поръчах и аз, как е на външен вид!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 2, 2018 Сподели Публикувано Август 2, 2018 Ще очаквам, благодаря!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Август 2, 2018 Сподели Публикувано Август 2, 2018 Garmin Vivomove HR Sport За сега доволен, втора седмица го нося. Каишката смених с черна кожена с жълт конец. Гармин кънект приложението се бъгваше нещо, сега след последния ъпдейт е ок. Само статуса на weather widget не се синхронизира само всеки път. Има какво да се желае от към софтуера все още. PS: Garmin Connect приложението трябва да работи в бекграунд за да синхронизира времето. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
OXYGEN Публикувано Август 3, 2018 Сподели Публикувано Август 3, 2018 преди 14 часа, Kery70 написа: PS: Garmin Connect приложението трябва да работи в бекграунд за да синхронизира времето. И не само. Някъде дори си изкарваше хинт, че иска и локейшън сървис да е на always, за да работи коректно. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kery70 Публикувано Август 3, 2018 Сподели Публикувано Август 3, 2018 Да Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 3, 2018 Сподели Публикувано Август 3, 2018 Новите ми слушалки Mi Bluetooth Headphones! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Ангел Арнаудов Публикувано Август 3, 2018 Сподели Публикувано Август 3, 2018 (редактирано) Как е звука с тях ? Като качество и сила . Редактирано Август 3, 2018 от Ангел Арнаудов Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 3, 2018 Сподели Публикувано Август 3, 2018 Беше казал, че на слънце се вижда кофти, а я дават с по добър дисплей!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 3, 2018 Сподели Публикувано Август 3, 2018 преди 1 час, Ангел Арнаудов написа: Как е звука с тях ? Като качество и сила . Мен доста ми харесват как свирят. Много добре уплътняват около ушите и кожата е много мека. Отстрани почти нищо не се чува. Батерията кара около 2 дни активно слушане ( дават им 10 часа работа ). Информативно са 60 долара то Али. 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Август 5, 2018 Сподели Публикувано Август 5, 2018 на 3.08.2018 г. at 14:39, gorgior написа: Може и да е по-добър, но на слънце е много зле видимостта. Под ъгъл се вижда, но слабо. как е батерията на тел, като е вързан постоянно? 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Asen_77 Публикувано Август 6, 2018 Сподели Публикувано Август 6, 2018 Само да допълня за слушалките - единствения недостатък е, че за включване, изключване и връзване към устройства в слушалките ти говорят на китайски и не може да се промени на английски, за сега. Поне така казват от Xiaomi! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Август 7, 2018 Сподели Публикувано Август 7, 2018 Здравейте колеги. Реших и аз да се докосна до “великия” китайски бранд xiaomi. Взех си часовника Amazfit. За начало имам доста неприятен сблъсък. Не мога да се логна в приложението им за иос. Направих два акаунта, от компютър няма проблем в влизането но от телефона казва че няма такъв акаунт. (Ако объркам паролата казва че данните са грешни. Ако са верни - няма такъв акаунт). В реддит има тема с мнение че трябвало да се чака 8 часа бе да пробваш да се логнеш, но нищо конкретно. Някой имал ли е подобен проблем?Часовника стой на иконката за свързване и на практика не мога да го пусна май без да го сдвоя с телефона.Благодаря предварително. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 7, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 7, 2018 Сдвояването става с QR код! Извинявай, сега разбрах къде е проблема. Акаунта с мобилен номер ли е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Август 7, 2018 Сподели Публикувано Август 7, 2018 Два направих. Единия с номер, другия с меил. Пробвах и фейсбук и Гугъл от опциите на началния екран. Ве едно и също. Ще намеря андроид да пробвам и евентуално да пусна часовника. Ще чакам после 8 часа :-) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 7, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 7, 2018 Няколко акаунта имам с мобилен номер и никога не е имало проблем. Съветвам те това да е начина. Инсталирай приложението отново и опитай. Всъщност имаше нещо с изчакване на активация преди време, но при мен не се е случвало. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Август 7, 2018 Сподели Публикувано Август 7, 2018 Успя да се логне след като смених региона на Испания, въпреки, че при регистрацията бях посочил БГ. Като събера малко отзиви за часовника ще напиша. За сега дисплея е добър. Вижда се всякак. 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Август 15, 2018 Сподели Публикувано Август 15, 2018 Дойде Mi Box 3 на шайоми работи екстра, но как да сложа da Player. Пише, че програмата не е съвместима с това устройство. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 15, 2018 Сподели Публикувано Август 15, 2018 Не съм го пробвал, но опитай ръчно да го изтеглиш и да инсталираш!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Август 15, 2018 Сподели Публикувано Август 15, 2018 А как става това? За първи път ми е ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Август 15, 2018 Сподели Публикувано Август 15, 2018 Е пишеш в Гуугъл da player apk download,Теглиш и инсталираш през файлов мениджър! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 15, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 15, 2018 преди 5 минути, turieca написа: А как става това? За първи път ми е ? Когато в Chrome се логнеш със същия gmail и влезнеш в GooglePlay, можеш да инсталираш директно на бокса от браузъра на телефон,комп... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
turieca Публикувано Август 15, 2018 Сподели Публикувано Август 15, 2018 Пробвах от браузъра на компа да инсталирам в устройството и не става. Сега ще видя да го свалям и боря. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Август 15, 2018 Автор Сподели Публикувано Август 15, 2018 С ES File Explorer действай. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.