turieca Публикувано Август 15, 2018 Сподели Публикувано Август 15, 2018 С друг файлов мениджър успях да инсталирам и лети. Благодаря. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
valkov1989 Публикувано Октомври 22, 2018 Сподели Публикувано Октомври 22, 2018 Разклонител с 3 гнезда и Homekit от китайците.В момента има само американския вариант но цената е наполовина и с адаптери смятам че няма да има проблемиSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Октомври 22, 2018 Сподели Публикувано Октомври 22, 2018 Mi Band 3 - Струва си всяко левче, въпреки че съм фен на механичните часовници Google Home Mini - няма такава полезна джаджа Broadлинк Rm mini 3 - командване през телефона/интернет на всичко що има инфрачервено дистанционно (климатик, ТВ, усилвател, печки и т.н), вързано с Google Home става с гласови команди. Фирмата продава и по-скъпо освен инфрачервено и радио дистанционно. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2018 Сподели Публикувано Октомври 23, 2018 Дайте идея този разклонител горе за какво може да се ползва. На мен като идеи ми идват само нощни лампи и вентилатори. Трябва да са неща, които са само on/off и не се налага допълнителна потребителска намеса за избор на режим. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Октомври 23, 2018 Сподели Публикувано Октомври 23, 2018 Аз съм си вързал котлоните и фурната на Смарт контакт ”EVE Energy”, за да не направят децата някоя беля. Включвам ги само когато се ползват. Мисля да взимам и за телевизора в детската стая. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Mi Band 3 - Струва си всяко левче, въпреки че съм фен на механичните часовници Google Home Mini - няма такава полезна джаджа Broadлинк Rm mini 3 - командване през телефона/интернет на всичко що има инфрачервено дистанционно (климатик, ТВ, усилвател, печки и т.н), вързано с Google Home става с гласови команди. Фирмата продава и по-скъпо освен инфрачервено и радио дистанционно.MiBand 3 как се вижда на слънчева светлина? Освен Google Home Mini, добавих и Amazon Echo! Чудесен саунд с пълна интеграция със Spotify. Товаhttps://itunes.apple.com/bg/app/anymote-smart-universal-remote/id881829455?mt=8И товаhttps://itunes.apple.com/bg/app/ifttt/id660944635?mt=8допълват картината! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Mi Band 3 на слънце пак не се вижда много добре, но е доволно!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Да на слънце е зор работата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 преди 3 часа, gogi6 написа: MiBand 3 как се вижда на слънчева светлина? Освен Google Home Mini, добавих и Amazon Echo! Чудесен саунд с пълна интеграция със Spotify. Това https://itunes.apple.com/bg/app/anymote-smart-universal-remote/id881829455?mt=8 И това https://itunes.apple.com/bg/app/ifttt/id660944635?mt=8 допълват картината! Супер че Anymote поддържа Broadlink rm (не знаехче някой друг ги поддържа защото стоковия ап дразни), обаче няма интеграция с Google home Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Бета в още. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Октомври 24, 2018 Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 В бета не е ли iftt, което не е същото като директна интеграция ще може само лимитирани неща? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Октомври 24, 2018 Автор Сподели Публикувано Октомври 24, 2018 Точно. Аз съм направил командите за телевизора(LG) първо в IFTTT . Свързал съм AnyMote към IFTTT и така Google Mini изпълнява гласови команди към телевизора.Без IR , само през wi-fi. Цяло лято обаче не съм се занимавал с техниката и сега може би е по-добре. А и Alexa е на дневен ред. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Октомври 29, 2018 Сподели Публикувано Октомври 29, 2018 От вчера тествам една такава крушка с Google Home. Доста добре се справя китайката за 9$ https://www.aliexpress.com/item/E27-Smart-WIFI-Bulb-RGB-RGBW-Dimmable-LED-Bulb-Light-Bulb-Works-with-Alexa-Google-Home/32917245206.html 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 на 15.08.2018 г. at 14:28, simba4 написа: da player apk download, За да не отварям нова тема да попитам някой от ползващите този плейър вървят ли му програми някакви? При мен не само Диеми-те не тръгват, ами абсолютно нито един канал. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gog Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 Сега пробвах и аз, но нищо не зарежда, както при теб Алгор. Не знам дали е временно или имат някакъв проблем. Поне седмица не съм ползвал пази програма. Изпратено от моят Redmi Note 4 с помощта на Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 Снощи го пробвах и реших че не тръгват заради нета,но в момента е същото-нито един канал не работи. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 Мерси, момчета! Явно при всички е така и ще се чакат по-добри дни да пуснат пак. Кофти е за наши хора в Европа, заради Диеми-те, ама нейсе. Чакане му е майката ? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 Проверих току що и при мен всичко си работи!Sent from my iPhone 8 using Tapatalk Pro 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 При мен вече зарежда първоначално картината, но стои на стоп кадър и не тръгва нищо. Нито един канал от всички. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 При мен е на стоп кадър от бая време, мислех че е от нета. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Tarashev Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 Сега пробвах: през Свиваком нищо не върви(замръзнала картина като при algor), през кварталната кабеларка - някой вървят, през 3G/4G - пак само някой вървят. Дали не ги блокират умишлено операторите? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gog Публикувано Ноември 10, 2018 Сподели Публикувано Ноември 10, 2018 При мен отново тръгнаха програмите. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 16, 2018 Сподели Публикувано Ноември 16, 2018 Ауу Уиндоус на Мак - какво богохулство Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 22, 2018 Автор Сподели Публикувано Ноември 22, 2018 Ако някой ползва Amazon Echo/Doth , вече има възможността да провежда разговори с помощта на Alexa към Skype абонати! Само трябва да свържете вашия скайп от настройките на Alexa App .. settings/Comunications Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Февруари 5, 2019 Сподели Публикувано Февруари 5, 2019 (редактирано) Не е точно смарт устройство, ама много точно попада в тази тема. Чисто и просто - препарат за почистване на дисплеи + микрофибърна кърпа. ОБАЧЕ, чисти уникално лесно и просто, без никаква миризма, без алкохол, голяма бутилка, която ще издържи години. С изумление забърсах аймака и с 2 движения беше напълно чист, за има-няма 5 секунди... От 7 години изпитвам голямо затруднение с именно дисплеите на аймак, понеже заради олеофобното покритие, много трудно се чистят. Бях с примирил само с малко навлажнен микрофибър и после сух такъв, но отнемаше поне 5 минути търкане. Същото важи и за дисплея на айпад - супер лесно и удобно маха всички петънца и става като нов. Ето го и него (аз го взех от амазон Англия, може да го има и другаде): https://www.amazon.co.uk/dp/B01054S5FM/ref=cm_sw_r_cp_api_i_9XAwCb3AT8ETT Ползвал съм поне 3 вида други препарати, които само замазват дисплея, този се справя идеално. Толкова идеално, че му направих ебаси рекламата тук Редактирано Февруари 5, 2019 от DreamcatcheR 3 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.