Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Имаше работеща добавка за Булсат, но трябва да провериш на коя версия Коди работи! Без пари само това ти е опция.

Поне за Коди си плати!

Поне за KODI ще дам някой лев, да. То не може всичко да искам да ми е безплатно.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Ето тази версия на добавката работеше последно. Трябва да спреш auto-update на добавките в Коди

https://www.dropbox.com/s/33s4692if6a9l4a/plugin.program.bscfusion.andro-master.zip?dl=0

Публикувано

25 долара не е ли много?

Публикувано

Да много е, но другите варианти за Атв4 все още не работят на 4к

Публикувано

Това е поредният signing сървис. Ще го подпишат два пъти Кодито и след вторият revoke от Apple, ще откажат да ти върнат парите.

Публикувано

Здравейте,

Исках само да споделя, че ако имате абонамент към Bulsatcom, можете да използвате IPTV. Зареждате телевизията през web на Mac/iPhone/iPad и cast-вате стрийма директно на Apple TV. Тествал съм само с Bulsatcom Fusion, защото от Vivacom нямат web базирано приложение...

Публикувано

Извинявам се ако новината е пускана вече, но сега забелязах, че Netflix вече предлага доста сериали и филми с БГ субтитри.

Публикувано

Време беше!

Ако има някой желаещ да направим премиум пакет, насреща съм!

Публикувано

Аз го ползвах в началото с един колега от форума и нямаше почти никакви суб и беше голям проблем за домашните ! Ако сега са доста повече може и да се възползваме.

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

Публикувано

Има надписи, ама са гугъл транслейт И все пак, каталогът на Нетфликс ми се вижда доста по-пълен и интересен от този на hbo.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
Има надписи, ама са гугъл транслейт И все пак, каталогът на Нетфликс ми се вижда доста по-пълен и интересен от този на hbo.

Пусни си един US акаунт и сложи американско IP, и пак ще си говорим.

Съдържанието им е location based.

Публикувано

Е на Нетфликс да не би да не е? И там е така. Аз сравнявам това, за което официално плащам и получавам, без излишни врътки и разходи.

Публикувано
Е на Нетфликс да не би да не е? И там е така. Аз сравнявам това, за което официално плащам и получавам, без излишни врътки и разходи.

С две думи, съдържанието в Америка е в пъти по-богато. HBO Go-то също има, но е по-малко. Там плюсът е, че има съдържание с българско аудио.

• 3 месеца по-късно...
Публикувано

В екипа на MrMC вече е koying. Това е разработчика на SPMC. Ще видим какво ще успее да прокара.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

На 2 у-ва iPlayTv спря да работи от нищото! Без ъпдейт! В листата няма нито един канал. Някой с подобен проблем?

Публикувано

Не е спирало да работи при мен. Виж си плейлиста, там трябва да е проблема или в нета.
АТВ4 имам.

Публикувано

Здравейте имам АТВ 4к и ползвам iPlayTv намерих плейлист с бг канали ама постоянно ми прекъсва, а друг плейлист немога да намеря, някои има ли същия проблем или поне споделете някой плейлист да опитам с него

Публикувано
преди 2 часа, koksibg написа:

Не е спирало да работи при мен. Виж си плейлиста, там трябва да е проблема или в нета.
АТВ4 имам.

Едното у-во е в Сф, другото в Поморие. От вчера и на двете не работи. Изчезнаха каналите. Изтривам и качвам наново плейлиста, но канали не се появяват. Не е от плейлиста, защото на MrMC,FlexIPTV, IPTV+MxPlayer работи без грешка. А и са две различни листи на двете AppleTV-та. 

Публикувано
преди 1 час, gogi6 написа:

Едното у-во е в Сф, другото в Поморие. От вчера и на двете не работи. Изчезнаха каналите. Изтривам и качвам наново плейлиста, но канали не се появяват. Не е от плейлиста, защото на MrMC,FlexIPTV, IPTV+MxPlayer работи без грешка. А и са две различни листи на двете AppleTV-та. 

Мерси за отговора, тъкмо опитах с други програми обаче проблема е от плейлиста който имам, от къде мога да намеря някой с бг канали?

Публикувано

gogi6 аз имам абсолютно същия проблем с iPlayTV и не мога да разбера къде е проблема, с другите плеъри си работи плейлист само с този спря и не иска повече , показва 0 канала.

Публикувано

Явно проблема е в приложението.

Дано го оправят, че това заедно с MrMC имат Deinterlace mode. Тези които гледат телевизия с висока резолюция знаят за какво става въпрос. Особено на спортните канали.

Публикувано

Трих го и го инсталирах наново,няма промяна не зарежда плейлиста. Купих още няколко приложения но не са като това толкова добри и удобни за работа....

Sent from my iPhone 8 Plus using Tapatalk Pro

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

След поредния ъпдейт на iPlayTv нещата потръгнаха. Ако имате проблеми с DVB субтитри, в настройки на приложението включете Hardware Acceleration!

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Не съм съвсем по темата, но да питам. Има ли начин да се подкара онлайн viva tv go от сафарито на мака?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...