Donchew Публикувано Ноември 27, 2017 Публикувано Ноември 27, 2017 Това вярно ли е? При мен е 609€.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Февруари 9, 2021 Публикувано Февруари 9, 2021 Аз от месец съм почнал да поръчвам различни каишки от али-то от различки търговци и почнаха да идват. Първо мога да дам мнение за силиконовите репликите на стандартните. Масово са едни и същи тип силиконова гума. Днес пристигнаха от т.нар китайска марка Urvoi, доста по добре от масовката "почти" са същите като отигинала (иначе масово са по-меки на пипане по силиконови и леко по-тънки). Линк на търговеца (ПП имат 2 стора и сега поръчвам и от другия предполагам са еднакви): https://www.aliexpress.com/item/1005002132676111.html Доста съм доволен! Ще пиша като получа други. 2 Цитирай
profusion Публикувано Март 11, 2021 Публикувано Март 11, 2021 Много съм доволен от тая фирма Urvoi, всичко им е качествено, дори на велкрото лъговете са метални Пуснах за продан в борсата 2 щото не са мой тип (кожена и гумена) но ще си зема още видове от силиконките направо са като орижинал Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 11, 2021 Публикувано Март 11, 2021 (редактирано) Ако има и аз бих взела една, че моята е светлата и почна да се зацапва, та ме дразни. Само че искам със стандартната си закопчалка, като оригиналната, а не като на нормален часовник. Пиши ми, ако има, като поръчваш да ти дам пари и на мен да поръчаш, ако може. Редактирано Март 11, 2021 от dessyteneva Цитирай
profusion Публикувано Март 11, 2021 Публикувано Март 11, 2021 (редактирано) Какво е найки 😂 онова с дупките ли? или? (май нямат) Редактирано Март 11, 2021 от profusion Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 12, 2021 Публикувано Март 12, 2021 Да с дупките е. И аз не видях, ама си помислих, че не търся правилно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
georgekodinov Публикувано Март 12, 2021 Публикувано Март 12, 2021 Имат ли Найки?Има найки: BGN 2.32 21% Off | Solo Loop strap For Apple Watch Band 44mm 40mm 38mm 42mm Breathable silicone Elastic Belt bracelet band iWatch Series 3 4 5 SE 6https://a.aliexpress.com/_mKPNcdtSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Март 25, 2021 Публикувано Март 25, 2021 Ставаше въпрос дали има от същата фирма, това не е на Urvoi Цитирай
profusion Публикувано Май 7, 2021 Публикувано Май 7, 2021 Имам една миланезе, някой знае ли как мога да махна лесно лъскавото с нещо и да я направя по матова за да пасва на сребристия алуминиев часовник? Цитирай
ivander Публикувано Ноември 28, 2021 Публикувано Ноември 28, 2021 Имам въпрос относно каишките. Поръчах един Apple Watch 7 45mm, но искам да сменя силиконовата каишка с нещо различно. Размерите универсални ли са или трябва да търся точно за 45 мм? Благодаря. Цитирай
stangen Публикувано Ноември 29, 2021 Публикувано Ноември 29, 2021 Мисля, че са съвместими със старите 44мм. 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Ноември 29, 2021 Публикувано Ноември 29, 2021 Да, съвместими са с каишките за 44мм и 42мм. Цитирай
stangen Публикувано Ноември 29, 2021 Публикувано Ноември 29, 2021 На 42ката може да се сложи каишка от 44мм но леко стърчи извън корпуса. Цитирай
Павел Василев Публикувано Ноември 22, 2023 Публикувано Ноември 22, 2023 Привет колеги, къде мога да намеря за моя Watch Ultra 2 - титаниева каишка Lululook? Прилагам снимки на точния модел и марка: Наясно съм че е скъпа, но много ми харесва и бих искал да я купя, но не виждам наши представители да ги продават? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 22, 2023 Публикувано Ноември 22, 2023 От където са и снимките - Amazon.Аз си взех Kades, която е същата, с малка разлика в закопчаването от Ebay за 37€.Вземи си и тример ако нямаш, защото скубе. Качеството е много добро и елементите се свалят и поставят много лесно. 1 Цитирай
Павел Василев Публикувано Ноември 22, 2023 Публикувано Ноември 22, 2023 (редактирано) По препоръка от колега, отидох до магазин DC, пробвах и си харесах истинска титаниева верижка, много е лека, изящен дизайн, магнитна закопчалка със ръчно откопчаване, много добра изработка, ето снимки: Редактирано Ноември 22, 2023 от Павел Василев 4 Цитирай
Павел Василев Публикувано Ноември 23, 2023 Публикувано Ноември 23, 2023 (редактирано) Харесал съм си от istyle тази зарядна станция на линка: https://istyle.bg/belkin-boostcharge-pro-magsafe-3v1-qi-white.html , дали е съвместима със iPhone 15 Pro Max и Watch Ultra 2, към описанието е посочено че е съвместима от iPhone 14 Pro Max, но не е отбелязано за новите iPhone 15? Редактирано Ноември 23, 2023 от Павел Василев Цитирай
stangen Публикувано Ноември 23, 2023 Публикувано Ноември 23, 2023 (редактирано) За телефона няма да има драма, повече трябва да те притеснява за часовника. От както ъпдейтнах ха iWatch OS 10, всичките ми безжични зареждачки, спряха да зареждат часовниците ми. Естествено с оригиналната драми няма. Но пък това все пак е Belkin и може при него да няма описаните от мен драми. Редактирано Ноември 23, 2023 от stangen 1 Цитирай
ML16 Публикувано Ноември 23, 2023 Публикувано Ноември 23, 2023 Взех си тази стойка, която няма зарядни, и към нея си ползвам оригиналното зарядно на часовника и оригинално MagSafe за телефона. Цък Най-добрата комбинация. *Apple AirPods Pro 2 имат магнит и се зареждат на MagSafe зарядното. 1 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 23, 2023 Публикувано Ноември 23, 2023 Цък-a ме отвежда към главната страница. Я дай пак. Цитирай
Павел Василев Публикувано Ноември 23, 2023 Публикувано Ноември 23, 2023 Преди малко отидох направо до istyle, като на място тествахме зареждането на iPhone 15 pro max и watch Ultra2, зареждат се без никакви проблеми, после установих че освен iPhone и Ultrata, без проблем зарежда и втори смартфон на мястото долу на кръглата стойка, сложих на съпругата ми бившия ми Samsung S22 Ultra, това много приятно ме изненада че зарежда два смартфона iPhone и Samsung и часовника едновременно, много съм доволен от покупката Ето снимки: 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Ноември 23, 2023 Публикувано Ноември 23, 2023 Е то долу май е за слушалки, но кой каквото си има, това си зарежда. Хубава е стойката, честито! 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.