dessyteneva Публикувано Декември 1, 2017 Публикувано Декември 1, 2017 Новите версии на iOS, както и на всяка друга операционна система, идват с известен брой бъгове, но iOS 11 като че ли бие всички рекорди в това отношение. Въпреки, че Apple усилено работи по отстраняването на най-неприятните проблеми с множество малки софтуерни актуализации, изглежда не минава и седмица, без да открием нови такива. Само две седмици, след като iOS 11.1.1 отстрани досадния бъг в клавиатурата, който заменяше буквата „i” със странен символ, вече има данни за нов подобен проблем. Голяма част от потребителите съобщават, че думата „it” се променя в „I.T”, а рестартът на устройството не помага за отстраняване на грешката, която може да бъде поправена само с вградената функция за замяна. За целта, трябва да посетите Settings – General – Keyboard – Text Replacement и да натиснет „+“ в горния десен ъгъл на екрана, след което да въведете думата „it” в полетата Phrase и Shortcut. Ако и това не сработи при вас, ще се наложи да изключите автоматичната корекция и да изчакате някоя от следващите версии на оперционната система, в която Apple ще поправи поредния досаден бъг, а може би и всички останали дребни, но дразнещи проблеми. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 1, 2017 Публикувано Декември 1, 2017 Тоя автокорект съм го анатемосал. Всеки път като пиша кат да ми го обръща в КАТ, не ми харесва. А тоя проблем с it май ич' не ни касае нас, а? 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 1, 2017 Автор Публикувано Декември 1, 2017 Защо на де ни касае, аз редовно пиша на английски, а и ползвам автокорекцията, със сигурност има доста хора, които не пишат само на български. 1 Цитирай
Ангел Арнаудов Публикувано Декември 1, 2017 Публикувано Декември 1, 2017 Аз пък от край време си ползвам за клавиатура SwiftKey и за това нямам там подобен проблем . 1 Цитирай
HMRC Публикувано Декември 3, 2017 Публикувано Декември 3, 2017 За това изобщо съм изключил автокоригиранетоSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.