gogi6 Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Чудесен заместител на Коди за гледане на филми онлайн безплатно. Инсталира се от сайта им. https://www.strem.io/ След инсталиране иска регистрация или логване. Следваща стъпка е да се добавят добавките. Това става от настройки/add-ons. След като се добавят, вече ще има опция за гледане безплатноИма чудесна опция за стрийм към смарт у-ва. При мен даже стриймва към телевизор LG. Приложението е налично и за IOS. Като се логнете със същия акаунт, добавките ще са достъпни в менюто. За съжаление обаче, стриймовете не тръгват на IOS! 5 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nixing Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Мерси за инфото колега. Ще го пробвам.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 1, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Ти си стара кримка, нареждай На Mac си работи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Декември 1, 2017 Сподели Публикувано Декември 1, 2017 И при мен работу на мак-а, но мразя да има вградени субтитри във филмите, особено ако са йероглифи. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 1, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 1, 2017 Какви вградени? Ползва OpenSubtitles. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 2, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 2, 2017 Оказа се, че стриймва чудесно торенти! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
arm11 Публикувано Декември 2, 2017 Сподели Публикувано Декември 2, 2017 Препоръчвам ти Ad Block за Сафари. Ще се родиш 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 2, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 2, 2017 Аз съм го ползвал само за спорта и не съм имал проблеми. Торентите от замунда летят! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
pepo1919 Публикувано Декември 3, 2017 Сподели Публикувано Декември 3, 2017 Субтитрите,от къде се настройват,че не виждам подобна опция? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Декември 4, 2017 Сподели Публикувано Декември 4, 2017 Торентите на ios може ли да ги плейва? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Декември 4, 2017 Автор Сподели Публикувано Декември 4, 2017 Не. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
chayanne Публикувано Януари 23, 2018 Сподели Публикувано Януари 23, 2018 Субтитри могат да се добавят с drag/drop върху плеъра(Mac OS)Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
profusion Публикувано Януари 23, 2018 Сподели Публикувано Януари 23, 2018 На мак минито като пусна нещо през торент и вентилатора ще излети ПП има ли адон за арена или замунда или само за този РАРБГ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Януари 23, 2018 Автор Сподели Публикувано Януари 23, 2018 Не. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Януари 24, 2018 Сподели Публикувано Януари 24, 2018 Не ти е само на мак минито.. и заради моя макбук про спирам парното в стаята, че грее и усилвам звука, че се надвикват с вентилатора.. странно, но факт. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Donchew Публикувано Януари 24, 2018 Сподели Публикувано Януари 24, 2018 Retina, late 2012. При други приложения, браузване и тн проблеми нямам, дори с виртуалната машина. Пусна ли стремио-то, излита. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Петък в 08:37 Автор Сподели Публикувано Петък в 08:37 Stremio е доста подобрено. Работи без грешка. За да се добавят нужните добавки е нужна регистрация и инсталиране на компютър. Без значение MacOS или Windows. В търсачка на addons копи/пейст на следните линкове: Torrentio https://torrentio.strem.fun/manifest.json PirateBay https://thepiratebay-plus.strem.fun/manifest.json П.П оправих линковете. Замунда си я има в Stremio Инсталирате Stremio на телевизора (аз съм с Android TV), логвате се с акаунта и всичко работи чудесно. Настройвате субтитри по подразбиране на български. Така се зареждат сами. Enjoy) 4 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
skpavlov Публикувано Петък в 17:09 Сподели Публикувано Петък в 17:09 На windows работи на мохавето ми отваря сафари и ме препраща към сайтове хулу и др. Трябват ли някакви настройки? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Петък в 17:22 Автор Сподели Публикувано Петък в 17:22 Няма настройки. Първите платени ги прескачаш и избираш от безплатните тракери. За Замунда не е нужна регистрация. Обръщаш внимание на качеството и размера на филма. Ако пуснеш филм 4К, 60 ГБ, може да насича при слаба връзка. 1 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.