DreamcatcheR Публикувано Декември 6, 2017 Публикувано Декември 6, 2017 По темата: https://www.cultofmac.com/517053/hey-apple-fix-your-crappy-software/Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Anthony Публикувано Декември 7, 2017 Публикувано Декември 7, 2017 А пък на мен за стотен път ми е проблем И и Й,направо ми се изкълчи езика.Накратко:Проблем,коЙто...Проблеми,коИто...Големи хора сме,срамота. Не се хаби. За някоИ хора ползването на Й в края на думи в множествено число е по-висша технология и от безгрешните епъл устройства Тази Й неграмотност има огромна фенска маса в България, но няма съпорт, на който да се оплачем. Стискаме зъби и продължаваме напред. Дано излезе ъпдейт някога, ама надали 8 1 1 Цитирай
arm11 Публикувано Декември 7, 2017 Публикувано Декември 7, 2017 Адмираций за поста @Anthony 4 Цитирай
Asen_77 Публикувано Декември 7, 2017 Публикувано Декември 7, 2017 Ъпдейтва идва със следващото поколение. Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 12, 2017 Публикувано Декември 12, 2017 на 12/6/2017 at 17:04, kal1ch написа: Но в момента, в който сайтовете почнат да пишат за него реагират веднага. Всичко пак води до маркетинг отдела, който има прекалено много контрол върху всички решения, а не трябва да е така. Иначе ще си сърбаме бъгавата попара още години наред. В момента, в който една компания започне да се ръководи от маркетинга и продажбите, на тази компания времето Й( ) е отброено. Думи на чичко Стив. Сигурно е станал на пумпал в гроба... П.С. Немного офтопик: с 10 мислех, че Епъл са ударили дъното, ама 11 ме опроверга. Ужасно си личи липсата на чичи и Скот Форстол. Ужасно. 1 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.