Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Newton предложи ново приложение за календар


dessyteneva

Recommended Posts

Newton-Calendar.jpg.ff0695f5c7c05c3f3867c42b8cdacc2e.jpg

Newton, създателят на може би най-доброто приложение за електронна поща за iOS, вече има красиво ново предложение и за календар. Newton Calendar е проектирано да бъде леко и просто великолепно. То пресъздава мобилния календар такъв, какъвто трябва да бъде и прави управлението му изключително лесно. С чудесната си графика, приложението ви позволява да видите всичките си срещи и задачи за деня само с един бърз поглед. Добавянето на събития е лисно, благодарение на лесната и изчистена форма за писане, а когато сте в движение, можете да уведомите останалите участници, че закъснявате, или не можете да присъствате, с едно докосване. Ако вече използвате Newton Mail, Calendar автоматично ще синхронизира всичките ви събития от свързаните профили, като поддържа още Gmail, Google Apps и Exchange календари, а останалите услуги ще бъдат добавени по-късно.

Ако се питате защо разработчикът просто не е вградил календара си в приложението за имейли, то отговорът е, че Newton иска да направи управлението на пощата и задачите възможно най-лесно и това е много по-ефективно когато имате две специални приложения, защото и да пропуснете нещо важно в едното, можете да го видите в другото. Компанията научи това по трудния начин, когато първоначално създаде календарна поддръжка в приложението си за поща за Android. Там календарът беше достъпен само в навигационната лента на пощенското приложение и работата с него далеч не беше лесна по време на композиране, или четене на имейл. Потребителите трябваше буквално да се откажат от имейла, за да могат да проверят нещо в календара, след което отново да се върнат към работата си.

Разбира се както при всяко ново приложение, Newton Calendar има още неща, които можем да искаме. Компанията планира да добави уиджет, а по-късно и поддръжка за macOS. Въпреки това можете да го изпробвате още днес.

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

  • 5 седмици по-късно...

Реших да го прегледам, обаче пише, че за сега работи само с “Google” и “Exchange” акаунти за момента.


Infinity

Линк към коментара
Сподели в други сайтове

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Разглеждащи в момента   0 потребители

    • Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

×
×
  • Добави ново...