Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Снимки в iCloud

Въпрос

Публикувано

Здравейте, в апарата на жената има снимки около 7 GB, и естествено 2 GB от тях несинхронизирани с iCloud, днес закупих 50GB дисково пространство в iCloud за 2 кинта на месец и пуснах опцията "Optimise iPhone Storage" във photos за да ги държи в облака и да се поотвори място в апаратчето /iPhone 6 с iOS 11/.

До тук добре, но като влезна в снимките и доло ми изписва "309 items have not been uploadet to iCloud" и нищо не става. Да не би да трябва да мине някакво време за да са достъпни новите GB в iCloud?

За всеки случай му ресетнах network settings и пак нищо.

Ако имате идеи са добре дошли.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8 отговора на този въпрос

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Изчакай малко време. При мен след ресет или преминаване от бета към официална версия снимките от iCloud ми ги показва на следващият ден

• 0
Публикувано

Има някакво развитие, но не е това което се очакваше.
Преди да включа опциите снимките бяха 7,1GB в телефона, а в облака 4,9GB /поради липса на място разбира се/, сега част от снимките явно са се качили в облака и там вече заетото място е 5,9GB, а заетото място в телефона от снимки вече е 5,48 GB.
Като влезна в снимките ми дава че са синхронизирани.

Та все си мисля, че в облака трябва да имам 7,1 GB снимки, а на телефона очаквам не повече от 1 GB.

• 0
Публикувано

Ако имаш включен Optimise Storage, всичко минава на облака. Това, което е на телефона е оптимизиран файл. Когато отвориш снимката, се изтегля на устройството. След което автоматично пак на облака.

• 0
Публикувано

Включено е, но все още има 5,5 GB на телефона заети от снимки.

Освен да не са се синхронизирали всички снимки /за цяла нощ на зарядното/. Ще му дам още една нощ освен - дано да мине синхронизацията.

• 0
Публикувано

Никаква промяна за съжаление.
Предполагам, че с един рестор ще се оправят нещата, но притеснението ми е дали няма да се изгубят снимки понеже преди синхронизацията на телефона бяха 7,1 GB, а сега на облака са 5,9 GB.

Не мога да си обясня какво е станало с останалите 1,2 GB снимки.

• 0
Публикувано

Свали си всички снимки преди рестора на РС, с тюнса или с 3u, обаче преди това спри оптимизацията

Ето при мен как е...има разлика и изобщо не знам къде е...

10ac6c15aef2716b3b95119584e15da4.jpg

2f167f6f41d14e1c2e087368a73f754c.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

• 0
Публикувано

Не мога да спра оптимизацията защото няма място къде да се съберат на телефона :(
За съжаление е 16GB версия.

• 0
Публикувано

Ресторнах в DFU, бая снимки се появиха, дал съм го на жената и ще видим - ако нещо липсва, ще каже.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...