Tarashev Публикувано Февруари 25, 2018 Публикувано Февруари 25, 2018 Днес в Lidl видях безжично зарядно, на цена от 67 лева, претендиращо да зарежда от iPhone 4 нагоре! :-) Възможно ли е? Някой да го е тествал? Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ne4o Публикувано Април 13, 2019 Публикувано Април 13, 2019 Как стои въпроса с различните стандарти безжично зареждане,относно безопасността на телефона? Питам,защото изрових едно безжично зарядно, което бях купил през 2013 г, за Nexus 4.На него няма никакви спецификации, но се оказа, че зарежда айфона. Дали би могло да повреди телефона? Цитирай
killer4o Публикувано Април 13, 2019 Публикувано Април 13, 2019 Интернет казва, че това зарядно е съвместимо с Qi стандарта, който iPhone ползва, така че няма причина за притеснение. 1 Цитирай
germana Публикувано Декември 23, 2019 Публикувано Декември 23, 2019 Кажете какви wireless зарядни ползвате. Оглеждам се и аз да взема едно и се чудя какво да е. Предстои да закупя и Apple Watch, та си мислих за комбинирано зарядно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
krinijah Публикувано Декември 23, 2019 Публикувано Декември 23, 2019 (редактирано) Лично аз ползвам този ЦЪК За моят iPhone 11 Pro , дори съм разговарял с поддръжката на Apple , нямат получени оплаквания специфично за този модел и не смятат, че би създал проблеми, но както винаги препоръчват да се ползват само техни аксесуари. Редактирано Декември 23, 2019 от krinijah Цитирай
venelin111111 Публикувано Декември 23, 2019 Публикувано Декември 23, 2019 тук Не съм очарован , имам чувството , че батерията държи по-малко от колко когато телефона е зареден със стоковото зарядно. Ползвам го 10-на дни и може да бъркам. Цитирай
profusion Публикувано Декември 23, 2019 Публикувано Декември 23, 2019 Линка е мазало ПП така и не разбрах от темата как е живота на батерията ако се ползва повече безжично? Цитирай
mirror Публикувано Декември 23, 2019 Публикувано Декември 23, 2019 Ползвам безжично зарядно на работа, някакво китайско за 1$ и все още телефона е цял! 1 Цитирай
profusion Публикувано Декември 28, 2019 Публикувано Декември 28, 2019 ?дай здравето на батерията.... Цитирай
stangen Публикувано Декември 28, 2019 Публикувано Декември 28, 2019 (редактирано) Аз също ползвам китайско безжично и на старият ми iPhone X след две години ползване, живота на батерията си е на 92% (телефона се зареждаше когато батерията падне под 20%). Редактирано Декември 28, 2019 от stangen Цитирай
mirror Публикувано Декември 29, 2019 Публикувано Декември 29, 2019 @profusion XR на 1 година и 92% живот, имай предвид, че го зареждам както ми падне и когато ми падне. Цитирай
germana Публикувано Декември 29, 2019 Публикувано Декември 29, 2019 Бая ти е изядена батерията май. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Дали е от зарядното? Моя е на 10м и е на 98% батерията. Но не е помирисвал бежично зареждане. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Пак си добре, моят е на 14 месеца и е на 90% , само със собственото зарядно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Kery70 Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Нее, аз не се оплаквам, напротив. Чудех се дали бежичното зарядно скапва батерията. Че съм се замислил и аз за едно. Цитирай
mirror Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Взимай, нали другата година ще смениш айфоня. 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Принципно преобладаващото мнение е, че скапва, но като гледам как тихичко си изтичат процентите и без безжично зарядно, май е все тая, а и както казва колегата отгоре - нали догодина ще смениш телефона, какво ти пука. От друга страна си мисля, че като се поддържа технологията, би трябвало да е обмислено и направено да не е във вреда...ама май много мисля. Цитирай
Kery70 Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Аз телефона си сменям на около три години, грубо. Седмицата го ползвах две и половина, но му смених батерията преди това че имаше прИмоция. но да, не е фатално. Цитирай
dessyteneva Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 А и аз не сменям всяка година, даже двете седмици още са в къщи на по три и кусур години, на моята още седи фабричната батерия, мисля на 65% е вече, а на мъжа ми сменихме пролетта, но мисълта ми беше, че май и на безжично и на жично, все си пада батерията след първите месеци еднакво бързо, дали е от "достоверното" приложение, или от качеството на самите батерии нямам идея, моята на Xs 8 месеца не мръдна, от тогава си пада с по процент на месец, че даже и по-бързо. Като ти е удобно безжичното, вземи си и не го мисли, после я батерията, я телефона ще се сменя и така, не съм гледала за по-новите модели, но за седмицата не беше много далече от промо цената, 90 лв беше смяната, все пак е консуматив. Цитирай
Kery70 Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 Явно не ме разбрахте, не и робувам ама хич. Просто ми стана любопитно дали безжичното и скъсява живота. Ама така като чета слуховете са че ще махнат порта след известно време, та май всичко ще се зарежда безжично. Весели празници на всички. Цитирай
Kery70 Публикувано Декември 30, 2019 Публикувано Декември 30, 2019 О да, мисля. Те скопиха телефоните преди време без да го обявяват, та това ли няма да направят. Резервните части са калкулирани в приходите на всяка една компания, независимо какво произвежда. 1 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Безжичният заряд намалява жизнения цикъл най-вече поради високата температура по време на зареждане. Защо е висока, е много лесно да разберете. Цитирай
mirror Публикувано Януари 1, 2020 Публикувано Януари 1, 2020 Най-интересното е, че безжичното зарядно загрява, но не и телефона. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.