Alxx® Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Е, трябва и хляб да се яде. Ако си счупиш колата, звънкай. Скоро(дай Боже) ще се захванем и със силов тунинг(при желаещи) и имаме пълен набор от софтуер и чаркове с добри цени. По-добри от обичайните "отстъпки" по сервизите. Трудът ми е скъп, защото си го ценя, но части намирам винаги под средната за пазара и печалба от такова търгашество не гоня. Цитирай
kosmom Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Още ли се подписва ios-10.3.3 за 5s ,че нещо не ми го дава ..?Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Мачът е свирен още сутринта в десет. Само 11.2+ 1 Цитирай
kosmom Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Жалко един ден да не се отбия тук и да изтърва мача.Имам една 5s и не мога да я активирам след ъпдейт до 11.x.x. ..Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Твойта 5S-ка няма да се оправи с по-стар фърмуер. Скапали сте четеца на сим или самия ББ с греенето(вероятно захранването му). Трябва да възстановите прееб*ното, иначе забрави. 1 Цитирай
kosmom Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Ако е сим четеца нали не трябва да има обхват или се бъркам..,пък за другото не знам. Да ти го изпратя да го видиш,ако имаш време или някъде къде предложиш !?Изпратено от моят ALE-L21 с помощта на Tapatalk Цитирай
miroleskov Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Защото иде реч за 4/4S/5 Еми и аз имам една 4-ка Ама тя си остана на супер читава версия не помня номераSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Върнах 4S-a на 6.1.3 после опитах да сложа tvOS configuration profile, но ми дава "invalid profile" някой може ли да ми даде линк за читав tvOS profile за да не иска да се ъпдейтва?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
petelqkut5 Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Изпуснах прозореца за около 20 мин . Не трябваше да водя детето на даскало а да си остана в къщи да ресторна Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Rozoveca Публикувано Януари 11, 2018 Публикувано Януари 11, 2018 Значи за iPad 5 няма да я бъде, нали колеги....че тая 11ка нещо хич не ми се нрави, защо ли я сложих... Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 12, 2018 Публикувано Януари 12, 2018 преди 12 часа, Русев написа: Върнах 4S-a на 6.1.3 после опитах да сложа tvOS configuration profile, но ми дава "invalid profile" някой може ли да ми даде линк за читав tvOS profile за да не иска да се ъпдейтва? Sent from my iPhone using Tapatalk NoOTA или нещо подобно имаше в Сидиа... Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 12, 2018 Публикувано Януари 12, 2018 То май самият джейлблокираше ota-ъпдейтите... Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 12, 2018 Автор Публикувано Януари 12, 2018 Тук ми показва, че за IPhone 8 се подписва 11.1.2? Къде може да се направи най-достоверна справка? Цитирай
bkristov Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Здравейте. Преди 2 седмици си взех iPhone 7 и интересното е, че беше с ios 11.2.5. Не идват ли 7-ците с ios 10? Телефона е чисто нов, неразпечатан, от техно верига. Има ли начин да го върна към 10.3 или вече не подписват? Ъпдейтнах го до 11.3.1 - телефона си работи доста добре. Но четох, че с 10.3 се държал доста добре и батерията е била по-добре. p.s. Нов съм във форума. Ако мнението ми и питането не е за тук, моля да ме извините. Цитирай
bkristov Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 Ами предполагам, че работи добре. Втори айфон ми е, след 4-ката, а нея ползвам от 2-3 месеца. Нямам голям опит с айфони и ios. Не съм го ползвал с 10.3 ios, защото той си дойде стоков с 11.2.5. Освен ако не ги отварят да ги ъпдейтват. Не знам кога излезе ios 11, но щом е с 11.2.5 значи, че айфона е производство може би тази година. Четох, че доста се оплакват от ios 11, затова имах мерак да го върна на 10. Макар че не знам какво не харесват в 11.3. Иначе 2 седмици не ми е правил проблеми. Цитирай
Asen_77 Публикувано Май 5, 2018 Публикувано Май 5, 2018 iOS 11.2.5 излиза на 23 Януари 2018. iOS 11.2.6 излиза на 19 февруари 2018. Логиката сочи телефона да е произведен в този период. Малко след излизане на нова версия на iOS, се спира от подписване предишната. Което значи, че щом е бил с 11.2.5 е инсталиран в този период. Няма нужда да връщаш стари версии ( а и не можеш ), затова инсталирай си новите версии като излизат и не се притеснявай. Цитирай
bkristov Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Знам, че не е по темата, но има ли начин да проверя кога е произведен айфона? Цитирай
SpAwN Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Имаше някакъв онлайн сайт, който даваше информация за номера седмица в годината, когато е произведен и от там смяташ горе долу в началото, средата или края на кой месец ти е произведен. Не съм сигурен дали все още дава адекватна информация...Пробвай това:https://fecaleagle.github.io Цитирай
Alxx® Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Защо си давате данните по сайтове, при условие, че има информация във форума как се декодира серийният номер и съответно кои цифри са година и седмица производство? А'е жокер: ровете в раздела за 3GS и качването на iPad-ски BB. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 6, 2018 Публикувано Май 6, 2018 Това е за Мак, за iPhone има "лека" разлика. Цитирай
drpetar Публикувано Май 7, 2018 Публикувано Май 7, 2018 Хм, след кратко проучване в мрежата виждам, че наистина има разлика в разчитането на серийния номер при айфоните, обаче това е до айфон 4 -> 3-тата цифра показва годината, а 4-та и 5-та цифра - седмицата. От айфон 5 нататък сякаш е валидна таблицата, която бях постнал по-горе. http://www.chriswrites.com/understanding-iphones-serial-number/ http://www.3u.com/news/articles/5151/what-can-you-read-from-your-iphone-serial-number Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.