KLM Публикувано Януари 14, 2018 Публикувано Януари 14, 2018 Ползвате ли True Tone и какво е мнението ви за тази функция? Цитирай
0 KLM Публикувано Март 8, 2018 Автор Публикувано Март 8, 2018 Функцията е достъпна за 8, 8 Plus и Х. Цитирай
0 Rozoveca Публикувано Март 8, 2018 Публикувано Март 8, 2018 Нито на телефона (SE), нито на таблета го имам това, чуствам се леко ощетен, че трябва да им давам една чанта пари, че да имам нормални функции. Нещо напоследък доста взеха да се осират ябълките, ама наскоро разцъках един S8, и доста взе, че ме изкефи, явно не съм толкова голям фен, хаха.. Цитирай
0 OXYGEN Публикувано Март 9, 2018 Публикувано Март 9, 2018 (редактирано) Цитат The iPad Pro, iPhone 8 and iPhone X feature sensors that measure the ambient light colour and brightness. The tablet or phone then uses this information to adjust its display. Как очакваш да стане на SE, при условие, че нямаш нужния хардуер? Тук не говорим за сценарий Епъл са лоши и нарочно са го отрязали, че да си купя новите. То по твойта логика, да ти сложат и portrait mode, кво кат нямаш втора камера? Редактирано Март 9, 2018 от OXYGEN Цитирай
0 dessyteneva Публикувано Март 9, 2018 Публикувано Март 9, 2018 (редактирано) Нелогично е да се чувстваш ощетен, след като си купил устройство в по-нисък ценови клас. Цената съответства на хардуера, а той на допълнителните функции, ако искаш всичко най-ново, трябва да си купиш топ модела, който обаче е поне 3 пъти по-скъп от SE. Компанията е помислила за тези, които не могат да изтърсят 1000 долара и е създала бюджетния SE, което поне според мен няма как да се приеме като "осиране" по твоите думи. Редактирано Март 9, 2018 от dessyteneva Цитирай
0 koksibg Публикувано Март 9, 2018 Публикувано Март 9, 2018 Ми да така е. Все едно си купуваш Мерцедес А клас и се цупиш че S клас има въздушно окачване а аз нямам. Що така нали е все Мерцедес - сега трябва да дам една чанта пари за въздушно окачване ли?Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
0 Georgi Stefanov Публикувано Март 18, 2018 Публикувано Март 18, 2018 И аз я ползвам True Tone функцията постояно,супер еSent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
0 sprinter Публикувано Март 25, 2018 Публикувано Март 25, 2018 Ползвам я на таблета, и съм доволен. На телефона ползвам night shift от изгрев до залез. Цитирай
Въпрос
KLM
Ползвате ли True Tone и какво е мнението ви за тази функция?
33 отговора на този въпрос
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.