Rozoveca Публикувано Януари 15, 2018 Публикувано Януари 15, 2018 Здравейте колеги. Искам да поразпитам относно JailBreak на iPad 5-генерация, с iOS 11.2 е. Не съм правил никога това, но като гледах някои клипове най ме грабна това, че мога да си включа 3Д тъча на айфона, примерно, сигурно и за айпад ще е възможно? Знам, че е опасна работата, но все пак искам, ако може да ми разясните предимства/недостатъци? Цитирай
Rozoveca Публикувано Януари 15, 2018 Автор Публикувано Януари 15, 2018 Ясно. А самия джейл след като се направи, това влияе ли на батерията? Имам предвид дали пада по-бързо отколкото без него, или си е все същото? Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 15, 2018 Публикувано Януари 15, 2018 Отговорът не е еднозначен. Може да стане много зле ако го накачиш с всякакви боклуци, може обаче и да стане по-добре. Особенно ако го лишиш от някои лоши епълски навици 2 Цитирай
Rozoveca Публикувано Януари 16, 2018 Автор Публикувано Януари 16, 2018 Би ли казал кои са тия лоши епълски навици? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 16, 2018 Публикувано Януари 16, 2018 Ако разполагаш с време, може да почетеш малко из форума. Джейлбрейк, туикове...Ако не ти се чете, изобщо не се занимавай с джейл. Цитирай
Rozoveca Публикувано Януари 16, 2018 Автор Публикувано Януари 16, 2018 Тия теми дето са из форума надеждни ли са? Имам в предвид актуални ли са, защото са доста старички? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 16, 2018 Публикувано Януари 16, 2018 Донякъде. Туиковете разгледай примерно! После можеш да правиш справка кое работи и кое не. Иначе трябва се преразказва целия форум . 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.